Büyük Sinagog yorumlar

Büyük Sinagog yakın Grand Synagogue of Edirne, Maarif Caddesi, Dilaverbey Mahallesi, Edirne, Edirne Merkez, Edirne, Marmara Region, 22100

  • Adres: Dilaverbey, Maarif Cd. No:75, 22020 Edirne Merkez/Edirne, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.6716299, 26.5516055

Büyük Sinagog, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Büyük Sinagog yorumlar

Ulaşım merkezden kolay yürüyerek Meriç nehrine giderken uğrayabilirsiniz. Navigasyon ve etrafa iyi bakın levha göremedim ben. Klasik Edirne belediyesi yollar bakımda idi toz içinde kalabilirsiniz. Mimarisi ve ilk sinagog deneyimim için … Daha fazla

Görsellerde paylaşmış olduğum bir fotoğraftan da anlaşılacağı gibi büyük oranda restorasyon görmüş güzel bir eser.. Sinagog'dan çıkıp arka bahçeye ilerlediğinizde Vakıf Kültür Evi var. Yine tarihi olan bu binada el sanatları üzerine çalışan … Daha fazla

Edirne Büyük Sinagogu, Edirne'de bulunan ve Türkiye'nin en büyük ve Avrupa'nın üçüncü büyük sinagogu olan ibadethane. Geçmişi 1492 yılında Avrupa’daki baskılardan kaçarak Osmanlı İmparatorluğu’na sığınan Seferad cemaatine kadar uzanan … Daha fazla

2023-09-21 Ahmet

Ulaşım merkezden kolay yürüyerek Meriç nehrine giderken uğrayabilirsiniz. Navigasyon ve etrafa iyi bakın levha göremedim ben. Klasik Edirne belediyesi yollar bakımda idi toz içinde kalabilirsiniz. Mimarisi ve ilk sinagog deneyimim için …

2023-09-21 Ayşe

Görsellerde paylaşmış olduğum bir fotoğraftan da anlaşılacağı gibi büyük oranda restorasyon görmüş güzel bir eser.. Sinagog'dan çıkıp arka bahçeye ilerlediğinizde Vakıf Kültür Evi var. Yine tarihi olan bu binada el sanatları üzerine çalışan …

2023-09-21 Mehmet

Edirne Büyük Sinagogu, Edirne'de bulunan ve Türkiye'nin en büyük ve Avrupa'nın üçüncü büyük sinagogu olan ibadethane. Geçmişi 1492 yılında Avrupa’daki baskılardan kaçarak Osmanlı İmparatorluğu’na sığınan Seferad cemaatine kadar uzanan …

2023-09-25 Ayşe

Ulaşım merkezden kolay yürüyerek Meriç nehrine giderken uğrayabilirsiniz. Navigasyon ve etrafa iyi bakın levha göremedim ben. Klasik Edirne belediyesi yollar bakımda idi toz içinde kalabilirsiniz. Mimarisi ve ilk sinagog deneyimim için güzel bir ziyaretti. Tarihi yerlerin restorasyonunu görmek ilgi çekici.

2023-09-25 Mehmet

Görsellerde paylaşmış olduğum bir fotoğraftan da anlaşılacağı gibi büyük oranda restorasyon görmüş güzel bir eser. Sinagog'dan çıkıp arka bahçeye ilerlediğinizde Vakıf Kültür Evi var. Yine tarihi olan bu binada el sanatları üzerine çalışan sanatçılar var. Giriş ücretsiz, gezin ve öğrenin.

2023-09-25 Fatma

Edirne Büyük Sinagogu, Edirne'de bulunan ve Türkiye'nin en büyük ve Avrupa'nın üçüncü büyük sinagogu olan ibadethane. Geçmişi 1492 yılında Avrupa’daki baskılardan kaçarak Osmanlı İmparatorluğu’na sığınan Seferad cemaatine kadar uzanan bir tarihe sahip.

2023-10-10 Ali

Güzel bir tarihi mekan ancak yollar bakımda olduğu için tozdan geçilmiyor. Navigasyona dikkat etmek gerekiyor. Sinagogun mimarisi etkileyici ve içerideki atmosfer sizi başka bir dünyaya götürüyor.

2023-10-15 Zeynep

Tarihi mekanlar ilgimi çektiği için burayı ziyaret ettim. Restorasyon görmüş sinagog güzel bir şekilde korunmuş. Arka tarafta Vakıf Kültür Evi benzer şekilde restorasyon görmüş binada el sanatları atölyeleri var. Çok keyifli bir ziyaret oldu.

2023-10-20 Mustafa

Edirne'ye gelirken uğradığım sinagog, tarihsel bir değeri olduğunu gösteriyor. Restorasyon sonrasında korunan detaylar göz alıcı. Giriş ücretsiz ve içeride vakıf kültür evi gezilebilir. Harika bir atmosferi var.

2023-10-25 Aysel

Edirne'deki en büyük sinagog olan Büyük Sinagog'u ziyaret ettim. Restorasyon çalışmaları sonucunda eserin güzelliği korunmuş. İçeride bulunan vakıf kültür evi de ilgi çekici. Öneririm.

2023-10-30 Hasan

Tarihi bir sinagog olan Büyük Sinagog'u ziyaret ettim. Restorasyon çalışmaları sonucunda yapı güzelliğini korumuş. İçeride kültür evi de bulunuyor. Tarihi mekanları görmeyi sevenler için önerilir.

2023-11-04 Sibel

Edirne'de yer alan büyük sinagogu ziyaret ettim. Restorasyon çalışmaları sonucu eser güzelliğini korumuş. İçerisinde vakıf kültür evi de bulunuyor. Tarihi ve mimari açıdan ilginç bir yer.

2023-11-09 Mehmet

Edirne'ye yolunuz düşerse Büyük Sinagog'u mutlaka ziyaret etmelisiniz. Restorasyon sonrası güzelliğini koruyan bir eser. İçeride bulunan vakıf kültür evini de gezebilirsiniz.

2023-11-14 Sevgi

Edirne'deki en büyük sinagog olan Büyük Sinagog'un güzelliği beni büyüledi. Restorasyon sonrası unutulmamış. İçerisinde vakıf kültür evi de bulunuyor. Tarihi ve kültürel bir ziyaret oldu.

2023-11-19 Ahmet

Edirne'ye yolunuz düşerse Büyük Sinagog'u mutlaka görün. Restorasyon çalışmaları sonucunda güzelliği korunmuş. İçerisinde vakıf kültür evi de bulunuyor. Farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Büyük Sinagog?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?