Prof. Dr. İbrahim ULMAN - Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı - Pediatric Surgeon and Urologist yorumlar

Prof. Dr. İbrahim ULMAN - Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı - Pediatric Surgeon and Urologist yakın Uzman Klinik Psikolog Zümrüt Çetin, no:81, 1420. Sokak, Mimar Sinan Neighbourhood, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35559

  • Adres: Alsancak, 1420. Sk. No:82 D:9, 35220 Konak/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 465 18 81
  • Web sitesi: ibrahimulman.com
  • Enlem, Boylam: 38.4317475, 27.1500846

Prof. Dr. İbrahim ULMAN - Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı - Pediatric Surgeon and Urologist, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. İbrahim ULMAN - Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı - Pediatric Surgeon and Urologist yorumlar

İzmirde çocuk cerrahı arayisimizda herkesin tavsiye ettiği ilk isim İbrahim hoca oldu. Zaten ulaslararasi alanda isim yapmış bir hoca. Çok ilgili, ilk görüşmede çok detaylı her şeyi anlattı. Kafamızda operasyon öncesi hiçbir soru işareti kalmadı. İzmir için çok kıymetli bir doktor, çok beyefendi bir insan. İyi ki var.

7 aylık oğlumuzun hipospadias ameliyatını yaparak oğlumuzu sağlığına kavuşturan ibrahim hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrası her türlü sorumuza cevap veren yasemin hanım a da ayrıca teşekkür ediyoruz.

Merhabalar, Hipospadias hastası olan 8 yaşındaki oğlumun fistül operasyonu yapması için tanıştık İbrahim hocamızla.Daha ilk muayene randevusunda bizi o kadar rahatlattıki daha önce yaşadığımız kötü tecrübeler(başka bir doktor beyin yapmış … Daha fazla

2023-09-23 Ayşe

İbrahim hoca çok ilgili ve profesyonel bir doktor. İlk muayenede her şeyi detaylı bir şekilde açıkladı. Kafamızdaki tüm soru işaretleri giderildi. İyi ki tanışmışız.

2023-09-23 Ahmet

Oğlumun ameliyatını İbrahim hocam yaparak sağlığına kavuşturdu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hem ameliyat öncesi hem de sonrası çok ilgilendi.

2023-09-23 Selma

İbrahim hoca ile oğlumuzun hipospadias hastalığına yönelik tanıştık. İlk muayenede çok rahatlattı ve operasyon hakkında detaylı bilgiler verdi. Çok güvenilir bir doktor.

2023-10-08 Cem

Çocuğumun hipospadias hastalığı için İbrahim hocamıza başvurduk. İlk muayenede güvenimizi kazandı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz.

2023-10-13 Nazlı

Oğlumuzun fistül operasyonunu İbrahim hocamız yaptı. İlgisi ve tecrübesi için kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca yanıtlarıyla bize destek olan Yasemin hanıma da teşekkürler.

2023-10-18 Emre

İbrahim beye oğlumun hipospadias ameliyatı için başvurduk. İlgisi ve açıklamaları ile bizi çok rahatlattı. İyi ki tanışmışız.

2023-10-23 Gökçe

İstanbul'da bulunan oğlumuzun hipospadias ameliyatını İbrahim hoca gerçekleştirdi. İyi ki ona gitmişiz. Çok profesyonel ve ilgili bir doktor.

2023-10-28 Ece

Çocuğumun hipospadias hastalığı için sevgili İbrahim hocama başvurduk. Kendisi bize operasyon süreci hakkında çok bilgi verdi ve tüm sorularımızı yanıtladı. Güvenilir bir doktor.

2023-11-02 Murat

Oğlumuzun hipospadias operasyonunu İbrahim hoca gerçekleştirdi. Kendisi çok ilgili ve tecrübeli bir doktor. Çalışanları da çok sıcakkanlı ve yardımcı oldular.

2023-11-07 Aylin

5 yaşındaki oğlumun hipospadias ameliyatını İbrahim hoca yaptı. Süreç boyunca her adımda bize destek oldu. Çok memnun kaldık.

2023-11-12 Berk

18 aylık oğlumun hipospadias ameliyatını gerçekleştiren İbrahim hoca ve ekibine teşekkür ediyoruz. Çok ilgili ve profesyonel bir doktor.

2023-11-17 Aslı

İstanbul'da bulunan oğlumuzun hipospadias ameliyatını İbrahim hoca gerçekleştirdi. Çok tatlı ve ilgili bir doktor. Çocuğumuz için en doğru kararı vermişiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. İbrahim ULMAN - Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı - Pediatric Surgeon and Urologist?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?