Mispak yorumlar

Mispak yakın Maşuklar Yokuşu, Sinanpaşa, Cihannüma Mahallesi, Sinanpaşa Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34022

  • Adres: Türkali, Maşuklar Yokuşu No:13, 34353 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 546 260 53 76
  • Enlem, Boylam: 41.0449801, 29.0048283

Mispak, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mispak yorumlar

Perfect service, clothes clean and smelling good, they even fold them and bag them. A reliable address for an excellent quality service.

Very nice people!! Amazing service, the clothes came out smelling good, clean, folded and packed well. The prices are also better than in many other laundry shops.

What an amazing service and timely! Our cloths were super clean, smelled fresh, pressed the items requested and everything was either folded or hung depending on item. Super professional and super friendly. Highly recommend if you are in the area and need laundry service! Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Mükemmel hizmet, kıyafetler temiz ve güzel kokuyor, hatta bunları katlayıp poşetliyorlar. Mükemmel kaliteli hizmet için güvenilir bir adres.

2023-09-20 Mehmet

Çok güzel insanlar!! Harika bir hizmet, kıyafetler güzel kokulu, temiz, katlanmış ve iyi paketlenmiş olarak çıktı. Fiyatlar da diğer birçok çamaşırhane dükkanına göre daha iyidir.

2023-09-20 Ceren

Ne harika bir hizmet ve zamanında! Kıyafetlerimiz süper temiz, taze kokuyor, talep edilen ürünleri ütülüyor ve her şey ya katlanmış ya da asılıyor. Süper profesyonel ve süper dostane. Eğer bölgedeyseniz ve çamaşırhane hizmetine ihtiyacınız varsa kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-10 Zeynep

Harika enerjisi ve hizmeti olan bir yeri seviyorum. Personel arkadaş canlısı ve ilgili. Kıyafetlerim temizlendi ve güzel şekilde katlandı. Herkese tavsiye ederim!

2023-10-15 Mustafa

Bu çamaşırhanede çok iyi bir deneyim yaşadım. Kıyafetlerim harika temizlenmiş, ütülenmiş ve güzel bir şekilde katlanmıştı. Personel de çok dost canlısı ve yardımcı. Fiyatlar makul ve bekleme süresi kısa. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-20 Sevgi

Bu çamaşırhaneden çok memnun kaldım. Kıyafetlerim temiz ve güzel kokuyordu, personel de çok nazik ve profesyonel. Ürünler için ödediğim fiyat oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-25 Eren

Bu çamaşırhane hizmetinden çok memnun kaldım. Kıyafetlerim temiz ve güzel bir şekilde sunuldu. Personel çok yardımcı oldu ve bekleme süresi kısa. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-10-30 Selin

Çamaşırhanenin kalitesi harika. Kıyafetlerim tertemiz ve güzel kokuyor. Personel de çok yardımcı ve nazik. Fiyatlar da oldukça makul. Buraya kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-04 Deniz

Bu çamaşırhanenin hizmeti mükemmel. Kıyafetlerim her zamankinden temiz ve güzel katlanmış olarak geri geldi. Personel de çok cana yakın ve yardımcı. Gerçekten bu yeri öneriyorum!

2023-11-09 Berk

Bu çamaşırhanede gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Kıyafetlerim mükemmel bir şekilde temizlenmiş ve güzelce katlanmıştı. Personel de çok nazik ve yardımcı. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-11-14 Ebru

Harika bir hizmet ve zamanında taahhüt! Kıyafetlerimiz süper temiz, taze kokuyor, talep edilen ürünleri ütülüyor ve her şey ya katlanmış ya da asılıyor. Süper profesyonel ve süper arkadaş canlısı. Eğer bölgedeyseniz ve çamaşırhane hizmetine ihtiyacınız varsa kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mispak?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?