Bursa Yamaha yorumlar

Bursa Yamaha yakın Özlüce Kavşağı, Alaaaddinbey Mahallesi, Nilüfer, Bursa, Marmara Region, 16120

  • Adres: Alaaddinbey, İzmir Yolu Cd No: 327 K/1, 16120 Nilüfer/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 224 977 79 77
  • Web sitesi: bursamotosiklet.com
  • Enlem, Boylam: 40.2127838, 28.9138965

Bursa Yamaha, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bursa Yamaha yorumlar

Scooter tarzı bir motor almayı düşünerek arkadaşımın önerisiyle 5 ay önce istanbul dan bursa ya gelip ziyaret ettim. Bana en uygun ürünü gösterdiler; anlattılar, bıkmadan tüm sorularımı cevapladılar. XMAX yeni kasa geleceğini söyleyince çok … Daha fazla

Mert Özbek bey gayet samimi ve iyi bir şekilde bizimle ilgilendi. Sağ olsun sayesinde motorumu aldım keyifle kullanıyorum. Yine motor alacak olursam yine Mert beyi tercih ederim.

Başta Kaya Bey’ e samimiyeti ve iş ahlakı için, Mert Can Bey’ e iş takibi ve verdiği terminlere birebir uyduğu için, mağaza çalışanlarının güler yüzlü ve çözüm odaklı işbirlikçi olduklarından dolayı çok teşekkür ederim. Ben alışverişimden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

2023-09-23 Ahmet

Scooter tarzı bir motor almayı düşünerek arkadaşımın önerisiyle 5 ay önce İstanbul'dan Bursa'ya gelip ziyaret ettim. Bana en uygun ürünü gösterdiler; anlattılar, bıkmadan tüm sorularımı cevapladılar. XMAX yeni kasa geleceğini söyleyince çok etkilendim ve motorumu buradan aldım. Gayet memnunum.

2023-09-23 Mehmet

Mert Özbek bey gayet samimi ve iyi bir şekilde bizimle ilgilendi. Sağ olsun sayesinde motorumu aldım ve keyifle kullanıyorum. Yine motor alacak olursam yine Mert beyi tercih ederim.

2023-09-23 Ayşe

Başta Kaya Bey'e samimiyeti ve iş ahlakı için, Mert Can Bey'e iş takibi ve verdiği terminlere birebir uyduğu için, mağaza çalışanlarının güler yüzlü ve çözüm odaklı işbirlikçi olduklarından dolayı çok teşekkür ederim. Ben alışverişimden çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim.

2023-10-08 Ceyda

Mağazada yapılan işten memnun kaldım, çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi. Ayrıca mağaza temiz ve düzenliydi. Ürünleri kaliteli ve fiyat olarak da uygun buldum. Kesinlikle başka bir motor alırken de burayı tercih ederim.

2023-10-13 Hakan

Çalışanlar ilgili ve bilgiliydi. Motor alırken yardımcı oldular ve doğru ürünü seçip alabilmemde yardım ettiler. Mağazanın atmosferi de hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Murat

Mağaza çalışanlarının işine hâkim ve yardımsever olmaları hoşuma gitti. Kendi isteğim doğrultusunda bir motor seçmeme yardımcı oldular. Çalışma saatlerinin esnek olmasından da memnunum.

2023-10-28 Aysun

Motoru aldığım mağazanın çalışanları profesyonel ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi de iyiydi ve mağazada birçok seçenek vardı. Fiyatlar da makul seviyedeydi. Mağazada geçirdiğim süre boyunca herhangi bir sorun yaşamadım.

2023-11-07 Emine

Motoru aldığım mağaza temiz ve düzenliydi. Çalışanlar samimi ve yardımseverdiler. Motorla ilgili sorularıma yanıt verdiler ve satın alma işlemini hızlı bir şekilde tamamladık. Memnun kaldım.

2023-11-12 Ali

Mağazada sundukları hizmetten memnun kaldım. Çalışanlar sorularıma cevap verdiler ve yardımcı oldular. Motoru seçtikten sonra teslimat süresi beklediğimden daha kısaydı. Fiyatlar da uygun seviyedeydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bursa Yamaha?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?