Başkent Batıkent Sürücü Kursu yorumlar

Başkent Batıkent Sürücü Kursu yakın Batıkent Pazar Yeri, 21, Başkent Bulvarı, Batıkent, İlkyerleşim Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06370

  • Adres: Batıkent, İlk Yerleşim Mah, Başkent Blv. No: 208/13, 06370 Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 505 633 09 46
  • Web sitesi: baskentsurucukursu.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9704849, 32.724337

Başkent Batıkent Sürücü Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Başkent Batıkent Sürücü Kursu yorumlar

Öncelikle çok kıymetli Zühtü Hoca’ma çok teşekkür ediyorum. Çok güler yüzlü, çok sabırlı, her şeyi tekrar tekrar anlatıyor onun sayesinde hiç sürmeyi bilmeden manuel ehliyeti tek seferde ve sadece 4 dersle aldım. Hayatımda tanıdığım en … Daha fazla

İlk olarak Zühtü hocama teşekkür etmekle başlamak istiyorum. Çok çok iyi bir eğitici. Bu zamana kadar direksiyonun başına bile oturmamış olmama rağmen Zühtü hocam sayesinde manuel ehliyeti tekte aldım. Derslerde yaptığım her hatada sakince … Daha fazla

Kursa kayıt olmuş ya da olmayı düşünüyorsanız Esin hocamı tercih etmenizi öneriyorum. Esin hocamın değerli emeklerine teşekkür ediyorum. Daha önce hiç sürüş yapmadığım halde ilk girişimde sınavı geçtim. Sürüş eğitimlerinde olan ilgi ve … Daha fazla

2023-09-20 Özlem

Öncelikle çok kıymetli Zühtü Hoca’ma çok teşekkür ediyorum. Çok güler yüzlü, çok sabırlı, her şeyi tekrar tekrar anlatıyor onun sayesinde hiç sürmeyi bilmeden manuel ehliyeti tek seferde ve sadece 4 dersle aldım. Hayatımda tanıdığım en iyi sürüş öğretmenlerinden biri oldu. Başkent Batı Amfisi ile çok büyük bir avantajdı.

2023-09-20 Ayşe

İlk olarak Zühtü hocama teşekkür etmekle başlamak istiyorum. Çok çok iyi bir eğitici. Bu zamana kadar direksiyonun başına bile oturmamış olmama rağmen Zühtü hocam sayesinde manuel ehliyeti tekte aldım. Derslerde yaptığım her hatada sakince yönlendirdi. Başka bir kursa gitmeden buradaki eğitimlere katıldığım için kendimi şanslı hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Kemal

Kursa kayıt olmuş ya da olmayı düşünüyorsanız Esin hocamı tercih etmenizi öneriyorum. Esin hocamın değerli emeklerine teşekkür ediyorum. Daha önce hiç sürüş yapmadığım halde ilk girişimde sınavı geçtim. Sürüş eğitimlerinde olan ilgi ve alakasından etkilenerek sürmeyi öğrendim. Kursun konumu da oldukça uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-05 Murat

Çok memnun kaldım. İlk girişimde sınavı geçtim. Tüm sürüş eğitimleri titizlikle yapıldı. Kurstan daha fazla söz verildiği anlatılmıştı. Esin hocama çok teşekkür ediyorum.

2023-10-10 Selin

Zühtü hocam iyiki varsınız. Direksiyon sınavımı çok büyük bir rahatlıkla kazandım. Hiçbir zaman sabrınız eksik olmasın. Tüm sorularıma güler yüzünüzle doğru bir şekilde yanıt verdiniz hiçbir şüpheye düşmeden ehliyetinizi alabileceğiniz en iyi yer. Beni iyi takip edip sınava hazır hissetmediğiniz an bana sınav almayın dediniz. Ben sizi önermeden buradan sınav almayın.

2023-10-20 Merve

Memnun kaldım.

2023-10-25 Ahmet

Ben başkalar dermatologa gittim sinir ömrümü alabilir. Kendisi operatör bir kişi ve işinin ehlidir kendisine bin defa teşekkürlerimizi sunarız.

2023-10-30 Deniz

Zühtü hocaya çok teşekkür ederim. Gerçekten sürekli yapılan testlerde sinire sahip hocalar tarafından dert yandıktan sonra ‘‘Zühtü Hoca’ma hiç geçmedik yere teşekkür ederim.evde hep başım üstünde,bana herşeyi tekrar tekrar hic sitem etmeden anlatan,bana hiç geçmedik şey öğretmeden, ilgilenen. Onun da dediği gibi sınav geçmek bir isabet, öğrenmek doğru vuruş demek,rakip tanımamak demek. Sinir kontrolünün ilk kuralı Rafoth ve Hoca. Çok teşekkürler hocam.

2023-11-04 Elif

Dördüncü ders sonunda B sınıfı ehliyetimi aldım. Ve başkent en iyi sürücü kurslarından biri. Hocalar ilgili ve başlıca öğretmek için orada varlar. Bir kaç tane öğretmen tanıma imkanım oldu ama özellikle Zühtü hoca dikkatimi çekiyor. Çok akılda kalıcı bir dili var. Ben sosyal ve kaliteli bir kurs arayanlara başkent favorimdir.

2023-11-14 Hasan

Memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Başkent Batıkent Sürücü Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?