Dünyam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yorumlar

Dünyam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yakın Kernek, Fırat Mahallesi, Malatya, Battalgazi, Malatya, Eastern Anatolia Region, 44300

  • Adres: Fırat, Şefik Tugay Cd. 1. Sk. No:10, 44320 Battalgazi/Malatya, Türkiye
  • Telefon: +90 422 322 44 66
  • Web sitesi: dunyamrehabilitasyon.com
  • Enlem, Boylam: 38.3455053, 38.32878

Dünyam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dünyam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Dünyam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Özel Eğitim Okulu'nda çocuğum için harika bir deneyim yaşadık. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Okulun tesisleri de oldukça iyi donanımlıydı. Çocuğumun gelişimi gözle görülür şekilde ilerledi ve ben çok memnun kaldım. Kesinlikle öneririm.

2023-09-19 Mehmet

Özel eğitim okulunda çocuğumu kaydettirmek için ilk izlenimim çok olumlu oldu. Merkez çok temiz ve düzenliydi. Personel sıcakkanlı ve anlayışlıydı. Çocuğumun öğrenme ve gelişme sürecinde büyük ilerlemeler kaydettiğini gözlemledim. Fiyat olarak da oldukça uygun buldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Fatma

Dünyam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Özel Eğitim Okulu'nda çocuğumu kaydettirdikten sonra çok mutlu oldum. Okulun personeli çok profesyonel ve deneyimliydi. Okulun tesisleri de oldukça modern ve temizdi. Çocuğumun öğrenme süreci hızla ilerledi ve çok güzel ilerlemeler kaydetti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-04 Ahmet

Özel eğitim okulunun atmosferi çok sıcak ve samimiydi. Personel gerçekten çocuklarla çok iyi iletişim kuruyor ve onlara destek veriyordu. Okulun tesisleri de oldukça iyi donanımlı ve temizdi. Çocuğum için en iyi eğitimi aldığından emin olduğum bir okul. Çalışanların samimiyeti beni etkiledi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Ayhan

Okulun sunduğu hizmetten çok memnun kaldım. Çok titiz ve disiplinli çalışan bir personel var. Çocuğumun gelişimi için en uygun programı düzenledikleri için çok minnettarım. Okulun tesisleri çok modern ve temiz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Zeynep

Dünyam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Özel Eğitim Okulu'na çocuğumu kaydettirmiştim ve oldukça memnun kaldım. Okulun personeli çok çalışkan ve yardımseverdi. Okulun tesisleri de oldukça modern ve temiz. Çocuğumun gelişimi gözle görülür şekilde ilerledi. Fiyat olarak da oldukça uygun bir okul. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Emre

Özel eğitim okulu, ilk izlenimim oldukça olumluydu. Okulun atmosferi çok samimi ve sıcaktı. Personel çok uzman ve çocuklarla çok güzel ilgileniyor. Okulun tesisleri de oldukça modern ve temiz. Bu okulu tercih ettiğim için çok mutluyum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Canan

Dünyam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'yle ilgili yaptığımız araştırmalar sonucunda okulu tercih ettik. İyi ki de tercih etmişiz. Okulun personeli çok deneyimli ve çocuklarla çok güzel ilgileniyor. Okulun tesisleri de oldukça modern ve temiz. Çocuğumun gelişiminde büyük ilerlemeler kaydettik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Şeyma

Okula kaydettirdiğim çocuğum için çok güzel bir eğitim deneyimi oldu. Okulun personeli çok profesyonel ve yardımseverdi. Okulun tesisleri çok modern ve temizdi. Çocuğumun öğrenme sürecinde büyük ilerlemeler kaydettiğini gözlemledim. Fiyat olarak da oldukça uygun bir okul. Tavsiye ederim.

2023-11-03 Murat

Özel eğitim okuluna çocuğum için kaydettikten sonra çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Okulun tesisleri de oldukça iyi donanımlıydı. Çocuğumun öğrenme sürecinde büyük ilerlemeler kaydettiğini gözlemledim. Kesinlikle öneririm.

2023-11-08 Sena

Dünyam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çocuğum için çok güzel bir eğitim süreci geçirdik. Okulun personeli çok deneyimli ve yardımseverdi. Okulun tesisleri de oldukça iyi donanımlıydı. Çocuğumun öğrenme sürecinde büyük ilerlemeler kaydettiğini gözlemledim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Deniz

Özel eğitim okulu çok temiz ve düzenliydi. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Okulun tesisleri de oldukça modern ve temizdi. Çocuğumun gelişimi için çok önemli adımlar attığını gözlemledim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dünyam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?