Mert Nikel Plastik Kaplama yorumlar

Mert Nikel Plastik Kaplama yakın Kayseri Free trade Area, Karpuzsekisi Mahallesi, Hacılar, Kayseri, Central Anatolia Region, 38315

  • Adres: Karpuzsekisi Organize sanayi Bölgesi D:1, D:B, 38070 Hacılar/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 554 754 43 39
  • Enlem, Boylam: 38.7180928, 35.3386935

Mert Nikel Plastik Kaplama, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mert Nikel Plastik Kaplama yorumlar

Hıcyenık gayet ferah bır tesıs.

2023-09-30 Ali

Mert Nikel Plastik Kaplama Metal Son İşlemcisi'nde işlerini gayet düzgün yapıyorlar. Kendilerine gitmiştim ve işlemlerini beğendim. Ayrıca çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımcılar. Benim için olumlu bir deneyim oldu. Tavsiye ederim.

2023-09-30 Ayşe

Metal Son İşlemcisi'nin ambiyansı çok hoşuma gitti. Ferah bir mekan olması rahatlık hissi veriyor. Ürünlerinin kalitesi de oldukça iyi. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Bekleme süresi de oldukça makul. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-30 Hasan

Metal Son İşlemcisi'ne bir kez gittim ve genel olarak iyi bir izlenim bıraktı. Atmosfer oldukça iyi ve hoş bir yer. Ürünlerinin fiyatları da uygun. Yaptıkları işlerin kalitesi de birinci sınıf. Personel de ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-15 Fatma

Metal Son İşlemcisi'ni tavsiye ederim. Çok ferah bir mekan ve dekorasyonu başarılı. Ürünlerinin kalitesi de çok iyi. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Bekleme süresi de kısa oluyor genelde. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-20 Mehmet

Metal Son İşlemcisi'nin atmosferi çok hoşuma gitti. Geniş ve aydınlık bir mekan. Ürünlerinin kalitesi de gayet iyi. Çalışanlar da ilgi ve alaka gösteriyor. Fiyatları da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Sevgi

Mert Nikel Plastik Kaplama Metal Son İşlemcisi'nde sürekli işler yaptırıyorum ve her seferinde memnun kalıyorum. Hem kaliteli ürünler kullanıyorlar hem de işlerini titizlikle yapıyorlar. Personel de çok yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Burak

Metal Son İşlemcisi'ndeki atmosfer oldukça hoş. Çalışanlar da ilgili ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Ürünlerin kalitesi de gayet iyi. Fiyatları da uygun. Genel olarak iyi bir deneyim oldu.

2023-11-04 Gülay

Metal Son İşlemcisi'nde yaptırdığım işten çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Personel ilgili ve yardımcı. Bekleme süresi de kısa. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Ahmet

Metal Son İşlemcisi'ne gittiğimde çok hoş bir atmosfer ile karşılaştım. Ferah bir mekan ve dekorasyonu da başarılı. Ürünlerin kalitesi de iyi. Personel ilgili ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-14 Kemal

Metal Son İşlemcisi'nde işlerini iyi yapıyorlar. Hem ürün kalitesi hem de hizmet kalitesi oldukça iyi. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Fiyatları da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-19 Ebru

Mert Nikel Plastik Kaplama Metal Son İşlemcisi'ne ilk kez gittim ve olumlu bir deneyim yaşadım. Atmosferi çok hoş ve ferah bir mekan. Ürünlerin kalitesi de iyi. Çalışanlar da ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-24 Mustafa

Metal Son İşlemcisi'ne gittiğimde güzel bir atmosferle karşılaştım. Ürünlerin kalitesi iyi. Çalışanlar ilgili ve yardımsever. Bekleme süresi de kısa. Fiyatları da uygun. Kesinlikle memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mert Nikel Plastik Kaplama?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?