Azra Otomasyon yorumlar

Azra Otomasyon yakın zeki doner, Alemdar Caddesi, Cankurtaran Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34122

  • Adres: i.o.s.b mah giyim sanatkarları sitesi 2 ada c blok no 45, İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 347 73 59
  • Web sitesi: azraotomasyon.com
  • Enlem, Boylam: 41.0082376, 28.9783589

Azra Otomasyon, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Azra Otomasyon yorumlar
2023-09-26 Emre

Azra Otomasyon Şirketi harika bir deneyim sunuyor. Personel çok nazik ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve genel deneyimimden çok memnun kaldım. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-26 Ayşe

Azra Otomasyon Şirketi'ne ilk gittiğimde çok etkilendim. Harika bir atmosferi ve dekoru vardı. Hizmet kalitesi, personelin nezaketi ve ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-26 Mehmet

Azra Otomasyon Şirketi'nde rezervasyonumuz için beklememiz gerekti, ancak personel çok yardımcı oldu ve bize içecekler sunarak beklememizi kolaylaştırdılar. Genel deneyimimiz oldukça iyi oldu ve ürünlerin kalitesiyle memnun kaldık.

2023-10-11 Fatma

Azra Otomasyon Şirketi, personelinin yardımseverliği ve ürünlerin kalitesiyle beklentilerimi tamamen karşıladı. Atmosfer sıcak ve davetkar, hizmet süper hızlı ve personel her konuda yardımcı oldu. Gerçekten harika bir deneyimdi.

2023-10-16 Ahmet

Azra Otomasyon Şirketi'nde alışveriş yaptım ve ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Personel de son derece profesyonel ve yardımseverdi. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum!

2023-10-21 Elif

Azra Otomasyon Şirketi'nin ambiyansı çok rahatlatıcı ve hoştu. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yaptırmak da çok kolaydı. Personel çok kibar ve misafirperverdi. Ürünlerin kalitesinden de çok memnun kaldım.

2023-10-26 Ali

Azra Otomasyon Şirketi'ndeki deneyimimi oldukça beğendim. Personel çok arkadaşça ve yardımcı oldu. Ambiyans ve dekor mükemmeldi ve ürünlerin kalitesi kesinlikle tatmin ediciydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-31 Zeynep

Azra Otomasyon Şirketi'nde bir etkinlik düzenledik ve her şey harikaydı. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. İhtiyaçlarımız için gereken her şeyi sağladılar ve atmosfer çok keyifliydi. Tekrar geleceğiz!

2023-11-05 Mustafa

Azra Otomasyon Şirketi'ne gittiğimde personel çok nazik ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi beni etkiledi ve genel deneyimim oldukça olumluydu. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-10 Esra

Azra Otomasyon Şirketi'ne gittim ve hizmetten oldukça memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da oldukça makuldu. Tavsiye ederim!

2023-11-15 Onur

Azra Otomasyon Şirketi'nde aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok kibar ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-20 Selin

Azra Otomasyon Şirketi, personelinin yardımseverliği ve ürünlerin kalitesiyle beni etkiledi. Ambiyans sıcak ve davetkar, beklemek için çok fazla zaman harcamadım ve ürünlerin kalitesi kesinlikle tatmin ediciydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Azra Otomasyon?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?