Türkiye Diyanet Vakfı Ek Hizmet Binası yorumlar

Türkiye Diyanet Vakfı Ek Hizmet Binası yakın 89, Dr. Mediha Eldem Sokak, Kültür Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06660

  • Adres: Kültür, Dr. Mediha Eldem Sk. No:89, 06420 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 416 90 00
  • Enlem, Boylam: 39.9155255, 32.8617374

Türkiye Diyanet Vakfı Ek Hizmet Binası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Türkiye Diyanet Vakfı Ek Hizmet Binası yorumlar
2023-09-25 Ahmet

Buraya 5 yıldız vermeme sebep genel olarak mükemmel bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hizmet oldukça iyiydi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Tek sorun bekleme süreleri biraz uzundu, bu yüzden biraz daha hızlı hizmet beklerdim.

2023-09-25 Ayşe

Dini Kuruluş'ta geçirdiğim zaman gerçekten keyifliydi. Tesisi ziyaret ederken, ilk izlenimim oldukça olumluydu. Çalışanlar nazik ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Ambiyans ve dekorasyon da oldukça hoştu. Genel olarak, Türkiye Diyanet Vakfı Ek Hizmet Binası'ndan memnun kaldım.

2023-09-25 Mehmet

Bu yerde geçirdiğim zaman oldukça sorunsuzdu. Personel dostça ve misafirperverdi. Beğendiğim bir şey, tesisin temiz ve düzenli olmasıydı. Hizmet hızı da iyiydi ve sürekli olarak taze ve kaliteli ürünler sunuldu. Genel olarak, bana değerli bir deneyim yaşattı.

2023-10-15 Mustafa

Dini Kuruluş'ta geçirdiğim zaman oldukça memnun kaldım. Tesisler oldukça temiz ve bakımlıydı. Personel isteklerime son derece hızlı cevap verdi ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Overall olarak, güzel bir deneyim yaşadım ve burayı başkalarına da tavsiye ederim.

2023-10-25 Ali

Burada oldukça güzel bir deneyim yaşadım. Personel son derece yardımseverdi ve herhangi bir sorunumuzla hızlıca ilgilendiler. Tesislerin temizliği de oldukça iyiydi. Hizmetlerin değeri için ödediğimiz miktar oldukça makuldu. Tek olumsuz yanı, bekleme sürelerinin biraz uzun olmasıydı.

2023-10-30 Zeynep

Dini Kuruluş'ta geçirdiğim zaman oldukça hoştu. Burayı ziyaret ettiğimde, personel çok yardımcı oldu ve naziktiler. Tesisler temiz ve düzenliydi. Hizmet hızı da iyiydi ve memnun kaldım. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-11-09 Hatice

Dini Kuruluş'ta harika bir deneyim yaşadım. Tesisler oldukça temiz ve düzenliydi. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet güzeldi. Ambiyans ve dekorasyon da hoştu. Burası kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Zafer

Dini Kuruluş'ta geçirdiğim zaman oldukça hoştu. Çalışanlar son derece yardımcı oldular ve profesyonel hizmet sundular. Tesisler temiz ve düzenliydi. Hizmetlerin kalitesi de iyiydi. Ambiyans ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak, güzel bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Türkiye Diyanet Vakfı Ek Hizmet Binası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?