Prof. Dr. Alp Gürkan - Genel Cerrahi Uzmanı yorumlar

Prof. Dr. Alp Gürkan - Genel Cerrahi Uzmanı yakın Tersane Sk., Aydıntepe Mahallesi, Tuzla, Istanbul, Marmara Region, 34947

  • Adres: İçmeler, Aydınlı Yolu Cd. No:3, 34947 Tuzla/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 266 79 38
  • Web sitesi: alpgurkan.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.850456, 29.2992434

Prof. Dr. Alp Gürkan - Genel Cerrahi Uzmanı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Alp Gürkan - Genel Cerrahi Uzmanı yorumlar

12 sene evvel Alman hastanesinde bize tekrar hayat sunan dr

2023-09-19 Gülşah

Prof. Dr. Alp Gürkan beni Alman hastanesindeki zorlu bir ameliyat sürecinde destekledi ve ailemize tekrar hayat verdi. Kendisi, mesleği ve uzmanlığı konusunda son derece yetenekli ve güvenilir. Bana çok özel bir ilgi gösterdi ve ameliyat sürecimin her aşamasında benimle iletişim kurdu. Doktor Gürkan'a minnettarım ve onu en iyi cerrah olarak tavsiye ederim.

2023-09-19 Deniz

Dr. Gürkan, benimle ilk kez tanıştığımda çok profesyonel ve zarifti. Ona güven duydum ve ameliyat sürecim boyunca yanımdaydı. O hastalarını gerçekten önemseyen bir doktor ve yer aldığı Alman hastanesi de son derece modern ve konforluydu. Kesinlikle değerli bir deneyimdi ve Dr. Gürkan'a minnettarım.

2023-09-19 Ayşe

Prof. Dr. Alp Gürkan, beni Alman hastanesinde ameliyat etti ve profesyonel kalitesi ve deneyimiyle beni çok etkiledi. Ofisi ve hastane ortamı son derece güzeldi, rahat ve moderndi. Ayrıca, doktor ve personel, hastalara son derece dikkatli ve özel bir hizmet sunuyor. Dr. Gürkan'a teşekkür ederim.

2023-10-04 Eren

Dr. Alp Gürkan'ın benimle iletişimi çok iyi oldu ve bana ameliyat sürecim hakkında gerekli bilgileri verdi. Onun yardımcı olduğu Alman hastanesi modern ve rahattı. Ameliyat sonrası iyileşmem oldukça hızlı oldu ve sonuçlar mükemmel! Dr. Gürkan'a minnettarım ve tamamen güvenebileceğiniz bir cerrah.

2023-10-09 Berk

Alman hastanesinde Dr. Gürkan ile çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi. Başlangıçta benimle samimi bir şekilde iletişim kuran ve rahatlatan bir cerrahdır. Ameliyat sonrası bakım da mükemmel ve sonuçlar mükemmel. Kesinlikle tekrar onunla çalışmayı düşünürüm.

2023-10-14 Eda

Dr. Alp Gürkan, yaptığı ameliyat sürecinde her adımda profesyonel ve dikkatli bir şekilde çalıştı. Alman hastanesindeki ofisi modern ve konforluydu. Ayrıca, sezon sonu indirimleriyle de karşılıyor. Tüm beklentilerimi karşıladı ve sonuçlar harikaydı. Onu kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Fatma

Prof. Dr. Alp Gürkan'a başarılı bir ameliyat sürecinin ardından çok minnettarım. İlk izlenimim, doktorun uzmanlığı ve profesyonelliği üzerine son derece olumluydu. Ameliyat sonrası bakım da mükemmeldi ve hasta ihtiyaçları gerçekten öncelikliydi. Bu nedenle Dr. Gürkan'a en yüksek değerlendirmeyi veriyorum.

2023-10-24 Gökhan

Alman hastanesi, Prof. Dr. Alp Gürkan ile bir ameliyat süreci geçirdim. Cerrahının becerileri ve deneyimi beni etkiledi ve sonuçlar mükemmeldi. Hastanenin tesisleri son derece modern ve konforluydu ve personel de son derece dostça ve yardımcıydı. Çok değerli bir deneyimdi.

2023-10-29 Hakan

Dr. Alp Gürkan ile çalışmak benim için gerçekten harika bir deneyimdi. Onun uzmanlığına ve profesyonelliğine gerçekten güvenebilirsiniz. Ofisi ve hastane ortamı rahat ve moderndi. Doktor ve personel son derece yardımsever ve profesyoneldi. Bana mükemmel bir hizmet sundular.

2023-11-03 Mustafa

Prof. Dr. Alp Gürkan ile Alman hastanesinde bir ameliyat geçirdim ve sonuçlar mükemmeldi. Doktorunuzun yanında güvende hissetmeniz gerçekten önemlidir ve Dr. Gürkan bunu sağlamak için her şeyi yapıyordu. Hastane ortamı da çok lüks ve konforluydu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Nur

Dr. Alp Gürkan'ın yanında geçirdiğim ameliyat süreci harikaydı. Kendisi beni son derece rahatlattı ve her şeyi ayrıntılı bir şekilde açıkladı. Hastane ortamı da son derece modern ve rahat. Sonuçlar mükemmeldi ve Dr. Gürkan'a minnettarım.

2023-11-13 Şevval

Alman hastanesindeki cerrah Dr. Alp Gürkan, benimle gerçekten özel bir ilgilen çıkmazdan çıkarmak için her şeyi yaptı. Kendisi son derece yetenekli ve profesyonel bir cerrahdır. Sonuçlar mükemmeldi ve ben son derece memnun kaldım. Kesinlikle tekrar onunla çalışmayı düşüneceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Alp Gürkan - Genel Cerrahi Uzmanı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?