Atlı Spor Tasisları yorumlar

Atlı Spor Tasisları yakın Oyumca Sokak, Büyük Oyumca, Aksu, Atakum, Samsun, Black Sea Region, 55200

  • Adres: Büyükoyumca, 513. Sk. No:5, 55270 Atakum/Samsun, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.3535477, 36.1836812

Atlı Spor Tasisları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Atlı Spor Tasisları yorumlar

Aslında mekan olarak güzel yer, kat kat yapılmış. Otopark ve çocukların oynaması için park yerleri var. Restoran kısmının hizmetini, ne var ne yok, hangi yemekler var, bilemiyorum. Dışarıda maalesef oturma yerleri, kamelyalar yok. … Daha fazla

2023-09-18 Esra

Aslında mekan olarak güzel yer, kat kat yapılmış. Otopark ve çocukların oynaması için park yerleri var. Restoran kısmının hizmetini, ne var ne yok, hangi yemekler var, bilemiyorum. Dışarıda maalesef oturma yerleri, kamelyalar yok.

2023-09-18 Elif

Çok güzel bence her hizmeti ile yeterli kafe restoran olarak da güzel çocuklar için atlar ve park cok güzel olmuş serpme kahvaltı diğer kahvaltı lara hiç alakası yok

2023-09-26 Derya

Çok güzel bence her hizmeti ile yeterli kafe restoran olarak da güzel çocuklar için atlar ve park çok güzel olmuş serpme kahvaltı diğer kahvaltılara hiç alakası yok.

2023-09-27 Ahmet

Çok güzel bence her hizmeti ile yeterli kafe restoran olarak da güzel çocuklar için atlar ve park çok güzel olmuş serpme kahvaltı diğer kahvaltılara hiç alakası yok

2023-10-18 Nesrin

Aslında mekan olarak güzel yer, kat kat yapılmış. Otopark ve çocukların oynaması için park yerleri var. Restoran kısmının hizmetini, ne var ne yok, hangi yemekler var, bilemediğim için yorum yapamam.

2023-10-18 Ayşe

Çok güzel bence her hizmeti ile yeterli kafe restoran olarak da güzel. Çocuklar için atlar ve park çok güzel olmuş. Serpme kahvaltı diğer kahvaltılara hiç alakası yok.

2023-11-02 Mert

Aslında mekan olarak güzel yer, kat kat yapılmış. Otopark ve çocukların oynaması için park yerleri var. Restoran kısmının hizmetini, ne var ne yok, hangi yemekler var, bilemediğim için yorum yapamam. Dışarıda maalesef oturma yerleri, kamelyalar yok.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Atlı Spor Tasisları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?