Göreme Han Restaurant yorumlar

Göreme Han Restaurant yakın Göreme Han Restaurant, Bilal Eroğlu Caddesi, Göreme, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50300

  • Adres: Bilal Eroğlu Cd. No:29, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 552 230 36 68
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 38.646092, 34.8327042

Göreme Han Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Göreme Han Restaurant yorumlar

Durante la mia recente visita alla Cappadocia, ho avuto l'opportunità di cenare al Göreme Han Restaurant. La mia scelta è caduta su questo ristorante dopo una ricerca accurata su TripAdvisor, dove ho confrontato sia le recensioni positive … Daha fazla

Yol üstünde, Göreme'ye girerken daha sağda güzel bir mekan. Yemekleri, sunumu güzel. Fiyatlara gelince Göreme'nin neresinde yemek yerseniz yiyin inanılmaz pahalı. Örneğin patlıcan güveç 190 lira, tavuk fajita 250 lira, daha testi kebabı 300 lira, kola 40 lira gibi. Daha fazla

Yemekler lezzetli fiyat makul.saç kavurma ve köfte dürüm tavsiye edilir.resimdeki menü içecek dahil 410 tl iki kişi çok rahat doyar.tam bir fiyat/lezzet işletmesi. Daha fazla

2023-09-24 Aysun

Geçtiğimiz hafta Cappadocia'da Göreme Han Restaurant'ta akşam yemeği yemek için fırsatım oldu. Restoranı, TripAdvisor'da yaptığım detaylı araştırmalar sonucunda tercih ettim ve hem olumlu yorumları hem de güzel fotoğrafları gördükten sonra karar verdim. Restoranın konumu çok iyi ve atmosferi oldukça hoş. İçerideki dekorasyon da dikkatimi çekti ve yemek yerken oldukça rahat hissettim. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Yemekler çok lezzetliydi ve sunumları da çok güzeldi. Menüde çeşitli seçenekler vardı ve herkesin damak zevkine uygun bir şeyler bulabilirdi. Fiyatlara gelince, Göreme'deki diğer restoranlara kıyasla oldukça makul olduklarını düşünüyorum. Genel olarak, Göreme Han Restaurant'ta harika bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-09-24 Mehmet

Göreme Han Restaurant'a giderken yol üzerinde rastladım ve denemek istedim. İlk izlenimim, dışarıdan oldukça şık ve güzel bir görüntüsü olduğuydu. İçeriye girdiğimde ise, ambiyansın daha da etkileyici olduğunu fark ettim. Dekorasyon çok güzel yapılmış ve restoranın genel atmosferi sıcak ve samimi bir ortam yaratıyor. Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Yemeklerin lezzeti de beklentilerimi karşıladı. Özellikle saç kavurma ve köfte dürüm tavsiye ederim. Fiyatlar da oldukça makuldu ve menüdeki çeşitlilik de memnun ediciydi. Göreme Han Restaurant'a tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-09-24 Ayşe

Göreme Han Restaurant'ta son hafta sonu arkadaşlarımla bir akşam yemeği yedik. Restoranın atmosferi ve dekorasyonu çok hoştu. Mekan genel olarak temiz ve düzenliydi. Personel çok cana yakın ve hızlı hizmet verdi. Yemeklerin lezzeti çok iyiydi, özellikle testi kebabını tavsiye ederim. Ayrıca fiyatlar da oldukça makuldü. Tüm deneyimimizden memnun kaldık ve Göreme Han Restaurant'ı herkese tavsiye ediyorum.

2023-10-09 Ahmet

Göreme'ye gelirken Göreme Han Restaurant'a uğradık ve burada akşam yemeği yedik. Restoranın konumu çok iyi ve kolayca bulunabiliyor. İç mekanın dekorasyonu oldukça etkileyici ve rahatlatıcı bir atmosfer yaratıyor. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve sunumları da çok güzeldi. Fiyatlar da diğer restoranlara kıyasla oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-14 Fatma

Arkadaşlarımla birlikte hafta sonu Göreme Han Restaurant'ta akşam yemeği yedik. Restoranın atmosferi çok hoştu ve iç mekanın dekorasyonu da oldukça etkileyiciydi. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve sunumları da çok güzeldi. Özellikle tavuk fajitayı tavsiye ederim. Fiyatlar da oldukça makuldu. Genel olarak çok memnun kaldık ve Göreme Han Restaurant'ı herkese tavsiye ederim.

2023-10-19 Zeynep

Göreme'ye seyahat ederken Göreme Han Restaurant'ı keşfettik ve burada akşam yemeği yemeye karar verdik. Restoranın atmosferi çok güzel ve sıcak bir ortam yaratıyor. İç mekanın dekorasyonu da oldukça hoştu. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve sunumları da oldukça güzeldi. Fiyatlar da diğer restoranlara göre oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-24 İbrahim

Göreme Han Restaurant'ta önceki hafta akşam yemeği yedik. Restoranın dış görünüşü oldukça etkileyiciydi ve içeriye girdiğimizde dekorasyonun çok hoş olduğunu fark ettik. Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Yemeklerin lezzeti de beklentilerimizi karşıladı. Özellikle saç kavurmayı ve köfte dürümü tavsiye ederim. Fiyatlar da oldukça uygun ve makuldi. Göreme Han Restaurant'a tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-29 Selin

Göreme'ye ziyaretim sırasında Göreme Han Restaurant'ta akşam yemeği yedik. Restoranın ilk izlenimi oldukça olumluydu ve iç mekanın dekorasyonu da oldukça güzeldi. Personel çok yardımsever ve güler yüzlüydü. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve sunumları da çok beğendik. Fiyatlar da diğer restoranlara göre oldukça makuldu. Genel olarak, Göreme Han Restaurant'ta harika bir deneyim yaşadık ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Eren

Göreme Han Restaurant'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittik ve burada akşam yemeği yedik. Restoranın atmosferi oldukça sıcak ve samimiydi. Mekanın dekorasyonu da oldukça hoştu. Personel çok cana yakın ve hızlı hizmet verdi. Yemeklerin lezzeti harikaydı, özellikle testi kebabını tavsiye ederim. Fiyatlar da oldukça uygun ve makuldi. Göreme Han Restaurant'a tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-08 Ali

Göreme'ye tatile geldiğimde Göreme Han Restaurant'ta akşam yemeği yemek için uğradım. Restoranın dışarıdaki görüntüsü çok etkileyiciydi ve içeri girdiğimde atmosfer ve dekorasyon beni daha da etkiledi. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Yemeklerin lezzeti harikaydı, özellikle saç kavurma ve köfte dürüm tavsiye ederim. Fiyatlar da oldukça makuldu. Göreme Han Restaurant'a tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-13 Elif

Geçtiğimiz ay Göreme'ye seyahat ettiğimizde Göreme Han Restaurant'ta akşam yemeği yedik. Restoranın atmosferi çok hoştu ve iç mekanın dekorasyonu da çok etkileyiciydi. Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Yemekler çok lezzetliydi ve sunumları da çok güzeldi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-18 Murat

Göreme Han Restaurant'ta geçen hafta akşam yemeği yedik. Restoranın dış görünüşü oldukça davetkardı ve içeri girdiğimizde dekorasyon ve atmosfer beni olumlu bir şekilde etkiledi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve sunumları da beklentileri karşıladı. Fiyatlar da oldukça uygun ve makuldi. Göreme Han Restaurant'a tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Göreme Han Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?