ıl ponte yorumlar

ıl ponte yakın Goodies, Serdar-ı Ekrem Caddesi, Hacımimi, Şahkulu Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region

  • Adres: Şahkulu, Serdar-ı Ekrem Cd. No:15/A, 34421 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 535 215 47 32
  • Enlem, Boylam: 41.0268175, 28.9752953

ıl ponte, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ıl ponte yorumlar
2023-09-19 Ahmet

İl Ponte Endüstriyel Emlak Ajansı'nı iş yerim için kiralık yer ararken keşfettim. Çok memnun kaldım. Çok profesyonel ve yardımsever bir ekip. İş yerimi hızlı bir şekilde kiralamama yardımcı oldular. Tavsiye ederim.

2023-09-19 Ayşe

Bu ajansı tercih ettiğim için çok mutluyum. Personel çok yardımcı oldu ve herhangi bir sorum olduğunda her zaman cevapladılar. Kiralık yer seçenekleri geniş ve iyi bir fiyat performansı sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Mehmet

İl Ponte Endüstriyel Emlak Ajansı'ndan iş yerim için bir depo kiraladım. Çok temiz ve düzenli bir yerdi. Personel yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde işlemimi tamamladı. İyi bir deneyimdi.

2023-10-04 Fatma

Ajansın personeli çok profesyonel ve yardımsever. Kiralamak istediğim yerin detayları hakkında çok açıklayıcı bilgiler verdiler. İşlem süreci sorunsuz ilerledi. Çok memnun kaldım.

2023-10-09 Mustafa

İş yerimi büyütmek için yeni bir depo arıyordum ve İl Ponte Endüstriyel Emlak Ajansı'yla çalışmak harika bir karar oldu. Personel çok yardımcı oldular ve ihtiyaçlarımı karşılayacak mükemmel bir yer bulduklarından emin oldular. İşlem süreci çok kolay ve memnun kaldım.

2023-10-14 Aysel

İl Ponte Endüstriyel Emlak Ajansı'nın personeli çok kibar ve profesyonel. Kiralamak istediğim depo hakkında çok detaylı bilgi verdiler ve tüm sorularımı sabırla cevapladılar. Kiralama işlemi çok hızlı ve kolay bir şekilde tamamlandı. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Murat

İş yerim için İl Ponte Endüstriyel Emlak Ajansı'yla iletişime geçtim ve harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurarak en uygun yerleri önerdiler. İşlem süreci çok kolay ve hızlıydı. Çok memnun kaldım.

2023-10-24 Şeyma

İl Ponte Endüstriyel Emlak Ajansı'ndan bir depo kiraladım ve çok memnun kaldım. Yer temiz ve düzenliydi ve personel çok yardımcı oldu. İş yerimi hızlı bir şekilde büyütmeme yardımcı oldular. Tavsiye ederim.

2023-10-29 Ercan

İl Ponte Endüstriyel Emlak Ajansı'yla çalışmak harika bir deneyimdi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Kiralık yer seçenekleri geniş ve uygun fiyatlıydı. İhtiyaçlarımı tam olarak karşılayacak mükemmel bir yer buldum. Tavsiye ederim.

2023-11-03 Gizem

İl Ponte Endüstriyel Emlak Ajansı'nın personeli çok profesyonel ve yardımsever. İş yerimi büyütmek için ihtiyaçlarımı karşılayacak bir depo arıyordum ve bana mükemmel bir yer buldular. Kiralama süreci çok kolay ve hızlıydı. Çok memnun kaldım.

2023-11-08 Emir

İl Ponte Endüstriyel Emlak Ajansı'ndan iş yerim için bir depo kiraladım. Çok profesyonel bir hizmet aldım ve personel çok yardımcı oldu. Kiralama işlemi sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlandı. Tavsiye ederim.

2023-11-13 Sevgi

İl Ponte Endüstriyel Emlak Ajansı'yla kiralık yer arayışında olduğumda tanıştım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Harika bir yer buldum ve kiralama işlemi çok hızlı ve sorunsuz ilerledi. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ıl ponte?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?