ANİMO AKADEMİ EĞİTİM DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. yorumlar

ANİMO AKADEMİ EĞİTİM DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. yakın Berna Apartmanı, 43, Şevki Bey Sokağı, Bahariye, Caferağa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34710

  • Enlem, Boylam: 40.983791, 29.02906

ANİMO AKADEMİ EĞİTİM DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ANİMO AKADEMİ EĞİTİM DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. yorumlar

We had a very enjoyable summer holiday period with an environment that contributes to the development of children and allows them to have a good time. I am very happy to have chosen Animo Academy for the summer school. Also, I was also happy to meet İpek Saylan, who never gave up her support.

You can leave your children with your eyes closed with its expert staff and quality education. I experienced it personally and it's 10, 10, 10 out of 10. I would like to thank Ms. İpek and Ms …

My son had a very, very enjoyable time at Amimo academy and he received a very good education. Apart from the current program, we will definitely participate in different programs for his personal development. Amimo has become an indisp …

2023-09-28 Dilara

Çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunan ve keyifli vakit geçirebilmelerine olanak sağlayan bir ortamda çok keyifli bir yaz tatili dönemi geçirdik. Yaz okulu için Animo Akademi'yi tercih ettiğimden dolayı çok mutluyum. Ayrıca hiçbir zaman desteğini esirgemeyen İpek Saylan ile tanıştığım için de mutlu oldum.

2023-09-28 Ali

Uzman kadrosu ve kaliteli eğitimi ile gözünüz kapalı çocuğunuzu teslim edebileceğiniz bir yer. Kendim tecrübe ettim ve 10, 10, 10 üzerinden 10. İpek Hanım ve tüm çalışanlara teşekkür etmek istiyorum.

2023-09-28 Burak

Oğlum Amimo akademisinde çok, çok keyifli bir zaman geçirdi ve çok iyi bir eğitim aldı. Mevcut programın dışında, kişisel gelişimi için farklı programlara mutlaka katılacağız. Amimo vazgeçilmezimiz haline gelmiştir.

2023-10-13 Derya

Kızım Animo Akademide harika bir zaman geçirdi. Eğitimler çok keyifli ve öğreticiydi. Muhteşem bir yaz tatili geçirdi. Herkesin çocuğunu gönül rahatlığıyla bırakabileceği bir yer.

2023-10-18 Emir

Çocuğum bu yaz animo okulunda bir ay kampüste kalarak hem eğitim aldı hemde eğlendi. Gerçekten güzel bir deneyim oldu. İşini severek yaptığı belli olan öğretmenler ile tanıştı. Çocuğum keyifli vakit geçirdiğini ve birçok yeni arkadaş edindiğini söyledi.

2023-10-23 Fatma

Çocuğum çok mutlu bir şekilde geçirdi. Tüm eğitimlerinden memnun kaldık. Kitapları da iyi herşey süper.

2023-10-28 Gökhan

Çocuğumu bu yaz animo okuluna yolladık ve gerçekten memnun kaldık. Her konuda çok yardımcı oluyorlar. Her anlamda kendini geliştiren bir yer.

2023-11-02 Handan

Çocuğum çok memnun kalmış eğitimlerinden her şey çok güzel dedi. İyi ki Animo Akademisi tercih etmişiz.

2023-11-07 İpek

Akademik alandaki yeterli ve güncel bilgi ve deneyime sahip öğretmen kadrosuyla sıcak kanlı bir eğitim ve aile ortamı. Işıklı bir gelecek adına çocuklarımıza sunduğunuz imkanlar ve projeler için teşekkür ederim.

2023-11-12 Jale

Harika bir okul. Çocuğum çok mutlu oldu. Herkese öneriyorum.

2023-11-17 Kadir

Çocuğum çok mutlu oldu. Animo akademisine gittiğimiz için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-22 Leman

Kızımla birlikte eğlenceli ve etkili bir yaz tatili geçirdik. Kendi arkadaşları gibi davranan ve her zaman çocuklarımıza dostane bir yaklaşımda bulunan İpek Hocamıza çok teşekkür ederim. Bir sonraki yazı iple çekiyoruz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ANİMO AKADEMİ EĞİTİM DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?