Aziz George Katedrali, İstanbul yorumlar

Aziz George Katedrali, İstanbul yakın Church of St. George, Dr. Sadik Ahmet Caddesi, Küçükmustafapaşa, Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34083

  • Adres: Yavuz Sultan Selim, Dr. Sadık Ahmet Cd. No:19, 34083 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 531 96 70
  • Web sitesi: ec-patr.org
  • Enlem, Boylam: 41.0292218, 28.9517316

Aziz George Katedrali, İstanbul, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Aziz George Katedrali, İstanbul yorumlar

O kadar güzel ki anlatamam, içerisinin dizaynı büyüleyici. Ayine denk geldim, tecrübe etmek çok keyifliydi. İçerideki kişiler güleryüzlü insanlar. Saygıdan dolayı ayini paylaşmıyorum. Daha fazla

Fener Rum Patrikhanesi Balat semtindedir. Ortodokslar için oldukça önemlidir. 585 yılından bu yana ekümenik unvanı bulunur. Ayrıca 300 milyon Ortodoks'a önderlik ettiği iddia edilir. Kilisenin Güney kanadında 3 önemli Azize'nin lahitleri … Daha fazla

Fener Rum Patrikhanesi ya da Kostantiniyye Ekümenik Patrikhanesi, Ortodoks Hristiyanlığı temsil eden Doğu Ortodoks Kilisesi'ni oluşturan 14 otosefal kiliseden biri. Günümüzde İstanbul Başepiskoposu ve Ekümenik Patriği I. … Daha fazla

2023-09-26 Ayşe

O kadar güzel ki anlatamam, içerisinin dizaynı büyüleyici. Ayine denk geldim, tecrübe etmek çok keyifliydi. İçerideki kişiler güleryüzlü insanlar. Saygıdan dolayı ayini paylaşmıyorum.

2023-09-26 Ali

Fener Rum Patrikhanesi Balat semtindedir. Ortodokslar için oldukça önemlidir. 585 yılından bu yana ekümenik unvanı bulunur. Ayrıca 300 milyon Ortodoks'a önderlik ettiği iddia edilir. Kilisenin Güney kanadında 3 önemli Azize'nin lahitleri bulunur.

2023-09-26 Mehmet

Fener Rum Patrikhanesi ya da Kostantiniyye Ekümenik Patrikhanesi, Ortodoks Hristiyanlığı temsil eden Doğu Ortodoks Kilisesi'ni oluşturan 14 otosefal kiliseden biri. Günümüzde İstanbul Başepiskoposu ve Ekümenik Patriği I. Bartholomeos'un merkezî olarak ikamet ettiği yerdir.

2023-10-11 Fatma

Gerek içerisindeki tarihi dokusu, gerekse manevi atmosferiyle sizi büyüleyecek bir yer. Farklı bir deneyim yaşamak ve kiliseyi ziyaret etmek isteyen herkese öneririm.

2023-10-16 Ahmet

Gerçekten şahane bir kilise. İçerisi muhteşem şekilde dekore edilmiş. Ayine denk geldiğimde çok keyifli bir deneyim yaşadım. İçerideki kişiler oldukça misafirperverdi. Kesinlikle görülmeye değer.

2023-10-21 Zeynep

Kilise gerçekten büyüleyici bir atmosfere sahip. Her bir detay düşünülmüş ve bizlere sunulmuş. Burada yapılan ayinleri deneyimlemek harika bir duygu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Hasan

Fener Rum Patrikhanesi gerçekten görülmeye değer bir yer. İçerideki tarihi dokusu sizi etkileyecek. Kesinlikle bir kez olsun ziyaret etmeniz gereken bir mekan.

2023-10-31 Aysel

Muhteşem bir kilise. İçeriye adım attığınız anda büyüleniyorsunuz. Ayinlere katıldığımda çok etkilendim. İçerideki insanlar da oldukça samimi ve misafirperverler. Tek kelimeyle harika!

2023-11-05 Osman

Fener Rum Patrikhanesi gerçekten hayranlık verici bir mekan. İçerisi çok büyüleyici ve tarihi bir atmosfere sahip. Ayinlere katılmak inanılmaz bir deneyim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Aylin

Fener Rum Patrikhanesi oldukça etkileyici bir mekan. İçerisinde zaman yolculuğuna çıkıyormuş gibi hissediyoruz. Ayinler çok güzel geçiyor. Kesinlikle gidip görmeye değer.

2023-11-15 Cem

Fener Rum Patrikhanesi'ni ziyaret etmek gerçekten büyüleyici bir deneyim. Tarihi atmosferi sizi kendine hayran bırakacak. Ayinleri de tecrübe ettiğinizde daha da etkileneceksiniz.

2023-11-20 Derya

Gerçekten harika bir kilise. İçerisi tıpkı bir saray gibi dekore edilmiş. Ayine denk geldiğim zaman çok büyülendim. İçerideki insanlar da oldukça samimi ve içtenler. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Aziz George Katedrali, İstanbul?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?