HEALTHFIT ORGANİK SAĞLIKLI BESLENME GIDA ve DAĞITIM

HEALTHFIT ORGANİK SAĞLIKLI BESLENME GIDA ve DAĞITIM yakın No:24, Metinol Sokağı, Barbaros Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34746

  • Adres: Barbaros, Ortabahar Cd. No:24/A, 34758 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 840 9359
  • Web sitesi: healthfit.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.984053, 29.09735

HEALTHFIT ORGANİK SAĞLIKLI BESLENME GIDA ve DAĞITIM, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
HEALTHFIT ORGANİK SAĞLIKLI BESLENME GIDA ve DAĞITIM yorumlar

yemekler öyle lezzetli ve hafif ki detoks programıyla 5 günde 2 kg verdim. ben çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim:)

İş yoğunluğumdan ötürü evde yemek yapamadığım için diyet yemek şirketlerine yöneldim. Bu konuda tercihim Healthfit oldu. Gerek yemeklerin geliş saati gerekse geliş şekli lezzeti konusunda harika bir marka. 1 aydır protein paketini kullanıyorum ve daha hiç sorun yaşamadım. herkese tavsiye edebilirim.

Aktif is hayatimin yaninda duzenli spor yapiyor olmam ve yemeklerimi kendim hazirlayacak bir vakit bulamamdan healtfitten 1 haftalik sporcu paketi aldim ve gercekten cok memnun kaldim. Hem hayati kolaylastiran hem de beslenme programinizi duzene sokan basarili bir sistem. Tavsiye edilir ???????? …

2023-09-18 Selin

Yemekler öyle lezzetli ve hafif ki detoks programıyla 5 günde 2 kg verdim. Ben çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim:)

2023-09-18 Emre

İş yoğunluğumdan ötürü evde yemek yapamadığım için diyet yemek şirketlerine yöneldim. Bu konuda tercihim Healthfit oldu. Gerek yemeklerin geliş saati gerekse geliş şekli lezzeti konusunda harika bir marka. 1 aydır protein paketini kullanıyorum ve daha hiç sorun yaşamadım. Herkese tavsiye edebilirim.

2023-09-18 Ayşe

Aktif iş hayatımın yanında düzenli spor yapıyor olmam ve yemeklerimi kendim hazırlayacak bir vakit bulamamdan Healthfit'ten 1 haftalık sporcu paketi aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Hem hayatı kolaylaştıran hem de beslenme programınızı düzene sokan başarılı bir sistem. Tavsiye edilir ????????.

2023-10-03 Esra

Yemeklerin lezzeti gerçekten şahane! İçerikleri organik olduğu için hem sağlıklı hem de doyurucu. Uzun süredir bu restorandan yemek sipariş ediyorum ve her seferinde memnun kalıyorum. Hemencecik ulaşıyor ve sıcak servis ediliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Mehmet

Yemeklerin servis hızı gerçekten çok iyi. Bekleme sürem hiç olmadı ve yemekler sıcak bir şekilde geldi. Lezzeti de çok güzel. Fiyatları da gayet uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Gizem

Sağlıklı beslenmek isteyenler için harika bir mekan. Organik ürünlerden yapılan yemekler hem lezzetli hem de sağlıklı. Açık büfe seçeneği sunmaları da çok güzel. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Memnun kaldım.

2023-10-18 Tolga

Kaliteli ve sağlıklı yemekler yiyebileceğiniz bir mekan. Fiyatlar da uygun. İlgili ve güler yüzlü çalışanları var. Temiz ve ferah bir ortamı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Cansu

Restoranın iç dekorasyonu gerçekten çok güzel. Atmosferi çok hoş. Yemeklerin sunumu da çok beğendi. Kaliteli ve lezzetli yemekler yiyebileceğiniz bir mekan. Teşekkürler Healthfit!

2023-10-28 Hasan

Çalışma saatlerime uygun sağlıklı yemekleri bulmakta zorlanıyordum ta ki Healthfit'i keşfedinem kadar. Hem işyerime getiriyorlar hem de daha önce tatmadığım lezzetleri deneme şansı buldum. Hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler! Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Fatma

Sağlıklı beslenmek isteyenlerin tercih edebileceği bir mekan. Organik ürünlerle yapılan yemeklerin lezzeti harika. Fiyatları da uygun. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımcı oluyor. Temiz ve hijyenik bir ortam. Memnun kaldım.

2023-11-07 Ali

Buradaki yemekler gerçekten çok lezzetli. İçlerindeki malzemelerin tamamı organik olduğu için hem sağlıklı hem de doyurucu. İş yerine getiriyorlar ve servisleri gerçekten hızlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Melis

Organik yemeklerin lezzeti gerçekten harika. Hem sağlıklı hem de doyurucu. Çalışanlar da çok ilgili ve güler yüzlü. Temiz ve hijyenik bir mekan. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? HEALTHFIT ORGANİK SAĞLIKLI BESLENME GIDA ve DAĞITIM?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?