Anatolia Karavan yorumlar

Anatolia Karavan yakın 1357. Sk., İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Serhat Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06375

  • Adres: Serhat, 1333. Cd. No:34/1, 06200 İvedik Osb/Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 535 380 72 50
  • Web sitesi: anatoliakaravan.com
  • Enlem, Boylam: 39.990407, 32.757845

Anatolia Karavan, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Anatolia Karavan yorumlar

Karavan alımı için tercih ettiğim Anatolia karavan sahibi Erol bey her konuda yardımcı olması,güvenirliği ve işçiliğiyle 4 - 4 lük iş çıkardı.Sipariş vermiştik dediği günden aksama olmadan bir kaç gün önce teslim etti.Mobilyaları … Daha fazla

Öncelikle insanlığı ve esnaflığı çok düzgün olan Erol Abime teşekkürlerimi iletiyorum.Bundan 4 ay önce karavanımızı sipariş etmiştik söylediği tarihte yani bundan 1 hafta önce karavanımızı teslim aldık.Karavan için kullandığı malzemeler … Daha fazla

İlk izlenimlerim gayet düzgün bir esnaf oldukları yönünde. Bugün bir karavan siparişi verdik, 4 ay sonraya hazır olacak nasipse. Gözlemlerime göre Erol usta ve tüm personel, müşteri memnuniyetine oldukça özen gösteren insanlar. 4 ay sonra buraya fotoğrafları ile yorum yapmak dileğiyle..

2023-10-19 Murat

Karavan alımı için tercih ettiğim Anatolia karavan sahibi Erol bey her konuda yardımcı olması,güvenirliği ve işçiliğiyle 4 - 4 lük iş çıkardı.Sipariş vermiştik dediği günden aksama olmadan bir kaç gün önce teslim etti.Mobilyaları da çok iyi gözüküyor.Memnun kaldık

2023-10-19 Ayşe

Öncelikle insanlığı ve esnaflığı çok düzgün olan Erol Abime teşekkürlerimi iletiyorum.Bundan 4 ay önce karavanımızı sipariş etmiştik söylediği tarihte yani bundan 1 hafta önce karavanımızı teslim aldık.Karavan için kullandığı malzemeler de kaliteli ve işçilik de harika.Tavsiye ederim

2023-10-19 Cem

İlk izlenimlerim gayet düzgün bir esnaf oldukları yönünde. Bugün bir karavan siparişi verdik, 4 ay sonraya hazır olacak nasipse. Gözlemlerime göre Erol usta ve tüm personel, müşteri memnuniyetine oldukça özen gösteren insanlar. 4 ay sonra buraya fotoğrafları ile yorum yapmak dileğiyle..

2023-11-03 Gözde

Anatolia karavan bayisine karavan almak için gittiğimde çok ilgilenildim. İyi bir hizmet vardı, çalışanlar çok yardımcı oldular. Karavanımızı teslim aldık ve çok memnun kaldık. Teşekkürler Anatolia Karavan!

2023-11-08 Mehmet

Anatolia Karavan'ın hizmetinden son derece memnun kaldım. Personel çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Karavanımızı istediğimiz zamanda teslim aldık ve çok kaliteli bir işçilikle yapıldığını gördük. Teşekkürler!

2023-11-13 Fatma

Karavanımızı Anatolia Karavan'dan aldık ve çok memnun kaldık. Erol Bey ve ekibi çok yardımcı oldular. Karavanımızda her şey sorunsuz çalışıyor ve kaliteli malzemeler kullanıldığını görebiliyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Ali

Anatolia Karavan, işlerini zamanında teslim etmeleri ve güzel bir iş çıkarmaları açısından 5 yıldızı hak ediyor. Karavanımızda her şey sorunsuz çalışıyor ve kaliteli malzemeler kullanıldığına eminim. İşçilik mükemmeldi. Teşekkürler!

2023-11-23 Seda

Anatolia Karavan oldukça profesyonel bir hizmet sunuyor. Karavanımızı istediğimiz gibi teslim aldık ve her şey harika oldu. Erol Bey ve ekibi çok yardımcı oldular. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-28 Hakan

Karavan almak için birçok yer gezdikten sonra Anatolia Karavan'ı tercih ettim ve çok memnun kaldım. Erol Bey ve ekibi çok yardımcı oldular. İşçilik mükemmel ve karavanımızı istediğimiz gibi teslim aldığımız için çok mutluyuz. Teşekkürler!

2023-12-03 Selin

Anatolia Karavan'ın hizmetinden çok memnun kaldım. Erol Bey, karavanı teslim etmeden önce sürekli iletişimde kaldı ve her konuda bize yardımcı oldu. Karavanımızı istediğimiz gibi teslim aldık ve her şey harika oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-08 Deniz

Anatolia Karavan'ın hizmetinden son derece memnun kaldım. Karavanımızı istediğimiz gibi teslim aldık ve kaliteli malzemeler kullanıldığını gördük. Erol Bey ve ekibine teşekkürler.

2023-12-13 Can

Anatolia Karavan'ın hizmetinden çok memnun kaldım. Erol Bey ve ekibi çok yardımcı oldular. Karavanımızı istediğimiz gibi teslim aldık ve her şey harika oldu. Tüm çalışanlara teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Anatolia Karavan?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?