Antalya Psikoloji Enstitüsü-Klinik Psikolog Ali Bıçak

Antalya Psikoloji Enstitüsü-Klinik Psikolog Ali Bıçak yakın Beyaz Dunya, 1996 Sokak, Fener Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07235

  • Enlem, Boylam: 36.8510201, 30.7612556

Antalya Psikoloji Enstitüsü-Klinik Psikolog Ali Bıçak, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Antalya Psikoloji Enstitüsü-Klinik Psikolog Ali Bıçak yorumlar

I started my therapy journey with Mr. Ali for a year. We cleaned the garbage of experiences thanks to the successful techniques he offered me. My traumas became ineffective. Thanks to his gentle and empathetic approach, I continued this j …

While I was looking for a psychologist in Antalya on the Internet, I decided to meet with Mr. Ali among many experts. I continued therapy with the positive energy I received from Mr. Ali. Thank you for helping me get rid of my anxiety. I can say that therapy is working. I recommend him to everyone.

Due to the weight I have gained in recent years, I went to many doctors and could not reach any results. After I started the sessions with Mr. Ali and in …

2023-09-18 Elif

Terapi yolculuğuma Ali Bey ile bir yıl önce başladım. Bana sunduğu başarılı teknikler sayesinde deneyimlerin çöpünü temizledik. Travmalarım etkisiz hale geldi. Nazik ve empatik yaklaşımı sayesinde bu terapinin devamını sürdürdüm. Herkese tavsiye ediyorum.

2023-09-18 Ayşe

İnternet üzerinden Antalya'da bir psikolog ararken birçok uzman arasından Ali Bey ile tanışmaya karar verdim. Ali Bey'den aldığım pozitif enerjiyle terapiye devam ettim. Kaygıdan kurtulmamda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Terapinin işe yaradığını söyleyebilirim. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-18 Fatma

Son yıllarda aldığım kilolar nedeniyle birçok doktora gittim ve hiçbir sonuca ulaşamadım. Ali Bey ile seanslara başladıktan sonra ve

2023-09-18 Esra

Son yıllarda aldığım kilolar nedeniyle birçok doktora gittim ve hiçbir sonuca ulaşamadım. Ali Bey ile seanslara başladıktan sonra ve

2023-10-03 Meltem

Terapist Ali Bey ile bir yıl süresince yolculuğumuza başladım, bana sunduğu tekniklerle olumsuz deneyimlerimi ele aldık. Travmalarımın etkisi kalmadı. Nazik ve empatik yaklaşımı ile bu terapinin sona erdikten sonra bile devamını sürdürdüm. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-08 Murat

Ali bey çok başarılı bir terapist. Kendisinden aldığım destekle çok olumlu sonuçlar alabildim. Emekleriniz için teşekkür ederim.

2023-10-13 Ayşe

Ali Bey ile terapiye başlamaktan çok memnunum. Kendisi çok anlayışlı ve yardımsever bir psikolog. Verdiği tekniklerle kaygılarımı azalttı ve beni rahatlattı. Çok teşekkür ederim.

2023-10-18 Mehmet

Ali Bey oldukça profesyonel bir terapist. Kendisiyle çalışmaktan son derece memnunum. İyi sonuçlar aldım ve tavsiye ederim.

2023-10-23 Seda

Antalya Psikoloji Enstitüsü'nde Ali Bıçak ile terapiye başladım. Kendisi çok güler yüzlü ve özverili bir psikolog. Sıkıntılarımı ve sorunlarımı anlamamda bana yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-28 Hakan

Ali Bey ile terapiye başlamadan önce çok endişeliydim. Ancak kendisi çok samimi ve anlayışlı bir psikolog. Terapi sürecinde büyük bir rahatlama yaşadım ve sorunlarımı aşma yolunda ilerledim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Gizem

Ali Bey ile terapiden çok memnun kaldım. Kendisi çok profesyonel ve yardımsever bir psikolog. Sıkıntılarımı anlamamda ve çözüm yolları bulmamda bana çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Emre

Antalya'da birçok psikolog arasından Ali Bey'i seçtim ve terapi sürecimden çok memnun kaldım. Kendisi çok anlayışlı ve deneyimli bir psikolog. Verdiği tekniklerle sorunlarımı çözmeme yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Yasemin

Ali Bey çok iyi bir terapist. Kendisi çok pozitif ve yardımsever. Verdiği teknikler ile sorunlarımın üstesinden gelmemde bana yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Antalya Psikoloji Enstitüsü-Klinik Psikolog Ali Bıçak?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?