Tam Hukuk Bürosu & Arabuluculuk Merkezi yorumlar

Tam Hukuk Bürosu & Arabuluculuk Merkezi yakın Kordonboyu Balık, Atatürk Caddesi, Kültür Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35220

  • Adres: Atatürk Caddesi No: 174/1 K:1 D:2 Alsancak Mahallesi, 35220 Konak/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 532 256 01 54
  • Web sitesi: tamhukuk.com
  • Enlem, Boylam: 38.4299176, 27.1346554

Tam Hukuk Bürosu & Arabuluculuk Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tam Hukuk Bürosu & Arabuluculuk Merkezi yorumlar

We were so fortunate to find Tam Hukuk law firm in İzmir. We purchased a house in Izmir in hopes of getting our Turkish citizenship. We were so disappointed with our previous law firm who had processed our temporary residency paper work, … Daha fazla

As a foreigner living in Turkey I was extremely pleased with the service and quality of work provided by Tam Hukuk. I had sort of an emergency case that had to be dealt with quickly due to it's nature. Tam Hukuk was very understanding and … Daha fazla

Aldığım hizmetten son derece memnun kaldım. Ticaret Hukukun'dan İş Hukukuna, Ceza Hukukundan diğer belli başlı Hukuk alanlarında çok tecrübeli, dürüst ve ilkeli çalışan bir ekip söz konusu. Ofisleri çok merkezi ve kolay ulaşılabilir iyi bir … Daha fazla

2023-09-27 Mehmet

Tam Hukuk bürosu ile çalışmak gerçekten harikaydı. Türk vatandaşlığı için eve satın aldık ve işlemleri halletmek için önceki avukatımızı denediğimizde hayal kırıklığına uğradık. Ancak Tam Hukuk bürosu bize çok yardımcı oldu ve işleri hızlı ve düzgün bir şekilde halletmeye yardımcı oldu.

2023-09-27 John

Türkiye'de yaşayan bir yabancı olarak, Tam Hukuk'un sağladığı hizmet ve iş kalitesinden son derece memnun kaldım. Acil bir durumla ilgilenmem gerekiyordu ve Tam Hukuk anlayışlı ve hızlı bir şekilde işlemleri halletti

2023-09-27 Ayşe

Tam Hukuk Bürosu'ndan aldığım hizmetten son derece memnun kaldım. Ofisleri merkezi ve ulaşılabilir bir konumda ve çalışanlar tecrübeli ve dürüst. Farklı hukuk alanlarında uzmanlaşmış bir ekip var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Emma

Tam Hukuk Bürosu'na geçtiğimiz yıl bir davayla başvurduk ve son derece etkilendik. İşlerini ciddiye alan profesyonel bir ekip olduklarını hemen fark ettik. Çok yardımcı oldular ve sonuçlarımızı hızla elde ettik.

2023-10-17 Ahmet

Tam Hukuk Bürosu alanında uzmanlaşmış bir ekip sunuyor. Ticaret hukukundan iş hukukuna, ceza hukukundan diğer alanlara kadar birçok alanda deneyimli çalışanlar var. Memnuniyetle çalıştığım bir avukatlık bürosu.

2023-10-22 Ebru

Tam Hukuk Bürosu ile çalışmaktan son derece memnunum. İşleri hızlı ve düzgün bir şekilde hallettiler ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Çok profesyonel bir ekip.

2023-10-27 Murat

Tam Hukuk Bürosu'nda aldığım hizmetten çok memnun kaldım. İlgili ve profesyonel bir ekip, işlemlerimi hızlı ve sorunsuz bir şekilde hallettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Selin

Tam Hukuk Bürosu'ndan çok iyi bir deneyim yaşadım. İnanılmaz derecede yardımcı oldular ve sorularıma her zaman hızlı bir şekilde yanıt verdiler. Ofisleri güzel bir atmosfere ve personeli dostça bir ortama sahip. Hizmet kaliteleri harika.

2023-11-06 Fatih

Tam Hukuk Bürosu'na bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve gerçekten memnun kaldım. Çalışanları ve avukatları çok yardımcı oldular ve işlemlerimi kolaylaştırdılar. Teşekkürler Tam Hukuk!

2023-11-11 Nesrin

Tam Hukuk Bürosu ile çalışmak harikaydı. İnanılmaz derecede profesyonel ve yardımsever bir ekip ile karşılaştım. İşlemlerim hızlı ve sorunsuz bir şekilde halledildi ve sonuçlardan memnun kaldım.

2023-11-16 Kadir

Tam Hukuk Bürosu her açıdan harikaydı. İşlerini hızlı ve düzgün bir şekilde hallettiler ve sonuçlar beni memnun etti. Özellikle çalışanlarının profesyonelliği ve yardımseverliği dikkat çekiciydi.

2023-11-21 Eren

Tam Hukuk Bürosu gerçekten işlerini iyi yapıyor. Yardımcı ve uzman bir ekip var ve işlemleri hızlı ve güvenilir bir şekilde yürütüyorlar. Memnuniyetle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tam Hukuk Bürosu & Arabuluculuk Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?