Gemiç At Çiftliği yorumlar

Gemiç At Çiftliği yakın Gemiç, Orhangazi, Bursa, Marmara Region

  • Adres: Gemiç, Gemiç Yolu, 16600 Orhangazi/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 532 476 53 11
  • Enlem, Boylam: 40.4092577, 29.2793162

Gemiç At Çiftliği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gemiç At Çiftliği yorumlar

Çalışanları tarafından güler yüzlülükle karşılandık.Doğa ile iç içe bir mekandı.Fiyat olarak kesinlikle çok makuldü.Atlar ile grup olarak köy turu yaptık atlar çok uysaldı.Gidilcekler listesine eklenmeli.

İlk kez gittik, gayet güzel bir işletme. Elbette geliştirilmesi gereken şeyler var fakat ilgi alaka çok iyi. Kahvaltı için çeşitler ve miktarlar iyiydi. İşletme sahibi olduğunu düşündüğüm hanımefendi çok güleryüzlüydü ayrıca garsonumuz … Daha fazla

Çok güzel bir yer kesinlikle tavsiye ederim Yeşillik alanı ve okjisen havası ile tam bir yaşam alanı küçük çocuk lar ve yetişkinler icin at ile gezme olanakları mevcuttur

2023-09-23 Can

Çalışanları tarafından güler yüzlülükle karşılandık.Doğa ile iç içe bir mekandı.Fiyat olarak kesinlikle çok makuldü.Atlar ile grup olarak köy turu yaptık atlar çok uysaldı.Gidilcekler listesine eklenmeli.

2023-09-23 Şeyma

İlk kez gittik, gayet güzel bir işletme. Elbette geliştirilmesi gereken şeyler var fakat ilgi alaka çok iyi. Kahvaltı için çeşitler ve miktarlar iyiydi. İşletme sahibi olduğunu düşündüğüm hanımefendi çok güleryüzlüydü ayrıca garsonumuz

2023-09-23 Ali

Çok güzel bir yer kesinlikle tavsiye ederim Yeşillik alanı ve okjisen havası ile tam bir yaşam alanı küçük çocuk lar ve yetişkinler icin at ile gezme olanakları mevcuttur

2023-09-24 Ayşe

Çalışanları tarafından güler yüzlülükle karşılandık. Doğa ile iç içe bir mekandı. Fiyat olarak kesinlikle çok makuldü. Atlar ile grup olarak köy turu yaptık atlar çok uysaldı. Gidilcekler listesine eklenmeli.

2023-09-24 Mehmet

İlk kez gittik, gayet güzel bir işletme. Elbette geliştirilmesi gereken şeyler var fakat ilgi alaka çok iyi. Kahvaltı için çeşitler ve miktarlar iyiydi. İşletme sahibi olduğunu düşündüğüm hanımefendi çok güleryüzlüydü ayrıca garsonumuz da son derece ilgiliydi.

2023-09-24 Fatma

Çok güzel bir yer kesinlikle tavsiye ederim. Yeşillik alanı ve oksijen havası ile tam bir yaşam alanı. Küçük çocuklar ve yetişkinler için at ile gezme olanakları mevcut.

2023-10-09 Ahmet

Harika bir deneyimdi. Atlar çok uysal ve eğitimliydi. Rehberlerin anlatımları çok bilgilendiriciydi. Fiyat olarak da oldukça makul olduğu için tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-10-14 Esra

At Binme Hizmeti işletmesi harika bir yer. Doğa ile iç içe olmak için harika bir seçenek. Atların bakımlarıyla ilgilenen ekipler gerçekten iyi iş çıkarıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Mustafa

Çalışanlar çok güler yüzlü ve misafirperverlerdi. Atların eğitimli ve uysal olması da güzel bir deneyim yaşamamızı sağladı. Yemekler ve içecekler de lezzetliydi.

2023-10-24 Elif

Harika bir gün geçirdik. Atlarla köy turuna çıktık ve doğanın tadını çıkardık. Fiyat olarak da oldukça uygun olduğunu düşünüyorum.

2023-10-29 Mustafa

Çok keyifli bir deneyimdi. Atların bakımları gerçekten çok iyi. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverler. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-03 Melis

At Binme Hizmeti harika bir yer. Doğayla iç içe olmak için mükemmel bir seçenek. Atların sağlığına ve güvenliğine önem veren bir işletme. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-08 Cem

Çalışanlar çok kibar ve yardımseverlerdi. Atlar da çok uysal ve eğitimliydi. Fiyat olarak da oldukça uygun olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Aysel

Doğayla iç içe bir deneyim yaşadık. Atların eğitim düzeyi oldukça yüksekti ve rehberlerin anlatımları da oldukça bilgilendiriciydi. Fiyat olarak da oldukça uygun olduğunu düşünüyorum.

2023-11-18 Hasan

Çalışanlar gerçekten çok ilgili ve misafirperverlerdi. Atların bakımları son derece iyi. Yemekler ve içecekler de oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gemiç At Çiftliği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?