Alpinist outdoor yorumlar

Alpinist outdoor yakın Alpinist Outdoor, Gümrük Sokağı, Karaköy, Kemankeş Karamustafa Paşa, Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34425

  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa, Gümrük Sk. no:14, 34425 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 293 46 13
  • Web sitesi: alpinist.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.022875, 28.976266

Alpinist outdoor, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Alpinist outdoor yorumlar

İstanbul'a her gidişte uğradığım; çok kaliteli outdoor ürünlerinin bulunduğu mağaza. Hep çok ilgililer; bunun son örneğini de çalışanlarından sevgili Yeşim hanımdan gördüm. Küçük numara ayakkabı siparişimin değişim ve büyüğünün gönderim … Daha fazla

Salomon xa pro 3D Gtx ayakkabıyı alıp bana ulaştıran sevgili kardeşime ve ilgili mağaza çalışanı arkadaşlara teşekkür ederim. Arazide yada günlük kullanımda ayakkabıyı deneme fırsatım olmadı . Adidas terrex ile giyip karşılaştırdığım da … Daha fazla

Sattığı ürünün arkasında duran kaliteli teknik servis ve ilgili personel. Çok teşekkür ederim

2023-09-28 Ayse

İstanbul'a her gidişte uğradığım; çok kaliteli outdoor ürünlerinin bulunduğu mağaza. Hep çok ilgililer; bunun son örneğini de çalışanlarından sevgili Yeşim hanımdan gördüm. Küçük numara ayakkabı siparişimin değişim ve büyüğünün gönderim işlemini takip etti ve bana sürekli bilgi verdi. Çok teşekkür ederim.

2023-09-28 Ali

Salomon xa pro 3D Gtx ayakkabıyı alıp bana ulaştıran sevgili kardeşime ve ilgili mağaza çalışanı arkadaşlara teşekkür ederim. Arazide yada günlük kullanımda ayakkabıyı deneme fırsatım olmadı . Adidas terrex ile giyip karşılaştırdığım da

2023-09-28 Mehmet

Sattığı ürünün arkasında duran kaliteli teknik servis ve ilgili personel. Çok teşekkür ederim

2023-10-13 Esra

Mağazada geniş bir ürün yelpazesi var ve personel çok yardımcı oluyor. İstediğim ürünü kolaylıkla bulabiliyorum ve satın alma işlemi çok hızlı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Can

Bu mağazayı ziyaret ettiğimde her zaman harika bir deneyim yaşıyorum. Personel her zaman yardımcı oluyor ve ürünleri hakkında bilgi veriyorlar. Ürün kalitesi de çok iyidir ve fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-23 Zeynep

Alpinist outdoor mağazası geniş bir ürün yelpazesine sahip ve personel son derece yardımcı oluyor. Her seferinde harika bir deneyim yaşıyorum ve ürünlerin kalitesi gerçekten mükemmel.

2023-10-28 Ahmet

Mağaza personeli çok ilgili ve yardımcı oluyor. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Elif

Salomon ayakkabılarını bu mağazadan aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Ayakkabılar kaliteli ve rahat. Personel de son derece yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Cem

Kamp Malzemeleri Mağazası'ndan aldığım ürün gerçekten yüksek kaliteli. Mağaza personeli de çok yardımcı oldu ve satın alma işlemi sorunsuz geçti. Teşekkürler!

2023-11-12 Gizem

Bu mağaza müşteri hizmetleri konusunda çok profesyonel. Personel son derece yardımcı ve ilgili. Ürünlerin kalitesi de gerçekten harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Oktay

Mağaza geniş bir ürün yelpazesine sahip ve personele her zaman yardımcı oluyor. Ürünlerin kalitesi de çok iyi ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Sevgi

Bu mağazadan birçok kez alışveriş yaptım ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve satın alma işlemi sorunsuz geçti. Ürünlerin kalitesi de gerçekten harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Alpinist outdoor?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?