Minti-Monti Atolyesi yorumlar

Minti-Monti Atolyesi yakın ANKAmall, Ankamall Taksi Yolu, ANKAmall, Gazi Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06560

  • Adres: Gazi, Mevlana Blv. No:2, 06330 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.9519283, 32.8315549

Minti-Monti Atolyesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Minti-Monti Atolyesi yorumlar
2023-09-22 Burak

Çok eğlenceli bir deneyimdi. Kumar oyunlarına olan tutkumuzu doyasıya yaşadık. Çalışanlar çok yardımcıydı ve her konuda bize yardımcı oldular. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-22 Ayşe

Minti-Monti Atölyesi Kumarhanesindeki hizmetten çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapma imkanı sunuluyordu. Atmosfer çok güzeldi ve dekorasyon çok şık. Personel çok dostça davrandı ve her zaman yardıma hazırdı. Kesinlikle paranızın karşılığını alacağınız bir yer.

2023-09-22 Emre

Kumarhanenin atmosferi oldukça ilgi çekiciydi ve çalışanlar sıcakkanlı ve yardımseverdi. Ürünler kaliteli ve fiyatları makul. Tek dezavantaj, rezervasyon yapmadan beklemek zorunda kalmanızdır. Ancak genel olarak, güzel bir deneyim ve paranızın karşılığını alacağınız bir yer.

2023-10-12 Cemal

Minti-Monti Atölyesi Kumarhanesine ilk gittiğimde etkilendim. Atmosfer ve dekorasyon harikaydı. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve beklemek zorunda kalmadan rezervasyon yaptık. Ürünlerin kalitesi de harikaydı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-17 Fatma

Minti-Monti Atölyesi Kumarhanesindeki deneyimim oldukça iyiydi. Çalışanlar yardımcı ve güler yüzlüydü, ürünler kaliteliydi. Atmosfer güzel ve dinlendiriciydi. Tek dezavantaj, beklemek için uzun sıralar vardı ve rezervasyon yapmak zorundaydık. Ancak genel olarak, paranızın karşılığını alabileceğiniz bir yer.

2023-10-22 Gökçe

Minti-Monti Atölyesi Kumarhanesi her şeyiyle mükemmel bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi ve hizmetin kalitesi beklentilerimi aştı. Çok sıcak bir atmosferi vardı ve dekorasyon da harikaydı. Çalışanlar çok profesyoneldi ve her ihtiyacımızı karşılamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Son derece memnun kaldım ve kesinlikle yeniden ziyaret edeceğim.

2023-11-01 Kemal

Çok keyif aldığım bir yerdi. Her şey mükemmel ve her şeyiyle ilgilenen bir personeli vardı. Ürünler kaliteliydi ve beklemek zorunda kalmadık. Atmosfer çok rahatlatıcı ve dekorasyon harikaydı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-11-11 Mehmet

Minti-Monti Atölyesi Kumarhanesi oldukça eğlenceli bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatlar makuldü. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve atmosfer rahatlatıcıydı. Personel de yardımcıydı. Genel olarak, paranızın karşılığını alabileceğiniz bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Minti-Monti Atolyesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?