Karan Ticaret İş Elbiseleri yorumlar

Karan Ticaret İş Elbiseleri yakın saz yapıcı bando, Atatürk Bulvarı, Hacı Kadın Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34134

  • Adres: Atatürk Bulvarı Hacı Kadın Mahallesi İMÇ 5. Blok, No.5558, 34134 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 514 22 73
  • Web sitesi: karanticaret.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0205226, 28.9601223

Karan Ticaret İş Elbiseleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Karan Ticaret İş Elbiseleri yorumlar
2023-09-25 Ayşe

İş kıyafetleri mağazasından çok memnunum. Ürünler kaliteli ve şık, fiyatlar da uygun. Personel çok yardımcı ve nazik. Mağaza temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-25 Mehmet

Karar Ticaret İş Elbiseleri İş Kıyafetleri Mağazası'ndan bir iş kıyafeti satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürün kaliteli ve kullanışlı. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde yardımcı oldular. Mağazanın atmosferi de hoştu. Kesinlikle tekrar alışveriş yaparım.

2023-10-10 Ali

Karar Ticaret İş Elbiseleri İş Kıyafetleri Mağazası'nda iş kıyafeti satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve markalar arasında çeşitlilik sunuyorlar. Personel yardımcı ve nazikti. Mağaza düzenli ve temizdi. Fiyatlar da makuldi. Tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

2023-10-15 Aysel

İş kıyafetleri mağazasından alışveriş yapmak için gittim ve çok etkilendim. Ürünler kaliteli ve şık. Personel yardımcı ve nazikti. Mağazanın atmosferi de hoştu. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Sıla

Karar Ticaret İş Elbiseleri İş Kıyafetleri Mağazası'na iş kıyafeti almak için gittim ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve şık. Personel de yardımcı ve nazikti. Mağaza temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar alışveriş yaparım.

2023-11-04 Selin

İş kıyafetleri mağazasına bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve şık. Personel yardımcı ve nazik. Mağaza atmosferi de hoş ve rahat. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-09 Can

Karar Ticaret İş Elbiseleri İş Kıyafetleri Mağazası'ndan iş kıyafeti satın aldım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve kullanışlı. Personel de çok yardımcı oldu. Mağaza temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da makuldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Elif

İş elbiseleri mağazası oldukça iyi bir seçenek. Ürünler kaliteli ve şık, fiyatlar da uygun. Personel yardımcı ve nazikti. Mağaza temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-19 Görkem

Karar Ticaret İş Elbiseleri İş Kıyafetleri Mağazası'ndan bir iş kıyafeti satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve markalar arasında çeşitlilik sunuyorlar. Personel yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde yardımcı oldular. Mağaza düzenli ve temizdi. Fiyatlar da makuldi. Tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Karan Ticaret İş Elbiseleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?