Zula yorumlar

Zula yakın Zipcar, 12, Şehit Ahmet Sokağı, Kuştepe, Kuştepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34381

  • Adres: Şehit Ahmet Sok (Yasemin) No:16-18 Dükkan:4, Mecidiyeköy Şişli, 34035, Türkiye
  • Telefon: +90 212 267 17 11
  • Web sitesi: zulamatik.com
  • Enlem, Boylam: 41.0690068, 28.9929987

Zula, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Zula yorumlar

İşini bilen insanların bildiği bir yer. Aynı zamanda işi bilmeseniz bile gittiğiniz de size her detayıyla her şey anlatabilecek yetkinlikteler. Kaliteli ürün kaliteli insanlar ???????? iyi çalışmalar , başarılarınızın devamını dilerim ???????? …

Ürünlerin teknik analizlerini özellikle de yeni başlayanlar için hiç bıkmadan anlatan hatta öğreten , fiyat performans olarak ta çok başarılı bulduğum bir firma. Tüm çalışanlarını sıcak yaklaşımları ve misafirperverlikleri için kutlarım. Başarılarınızın devamını dilerim

Bir kere telefon ile görüşmemize rağmen mükemmel ilgi ve bilgi veren firma. ben ve bi kaç arkadaşım farkında olmadan aynı yerden alışveriş yapıp aynı memnuniyeti yaşamış olmamız tesadüf değil. çok bilmişlik yapmayıp gerçekten ürün almak veya bilgi almak istiyorsanız tam yerindesiniz :)

2023-09-21 Gizem

İşini bilen insanların bildiği bir yer. Aynı zamanda işi bilmeseniz bile gittiğinizde size her detayıyla her şeyi anlatabilecek yetkinlikteler. Kaliteli ürün kaliteli insanlar iyi çalışmalar, başarılarınızın devamını dilerim.

2023-09-21 Emre

Ürünlerin teknik analizlerini özellikle de yeni başlayanlar için hiç bıkmadan anlatan hatta öğreten, fiyat performans olarak da çok başarılı bulduğum bir firma. Tüm çalışanlarını sıcak yaklaşımları ve misafirperverlikleri için kutlarım. Başarılarınızın devamını dilerim.

2023-09-21 Gülşah

Bir kere telefonla görüşmemize rağmen mükemmel ilgi ve bilgi veren firma. Ben ve bir kaç arkadaşım farkında olmadan aynı yerden alışveriş yaparak aynı memnuniyeti yaşamış olmamız tesadüf değil. Çok bilmişlik yapmayıp gerçekten ürün almak veya bilgi almak istiyorsanız tam yerindesiniz :)

2023-09-23 Mehmet

İşini bilen insanların bildiği bir yer. Aynı zamanda işi bilmeseniz bile gittiğiniz de size her detayıyla her şey anlatabilecek yetkinlikteler. Kaliteli ürün kaliteli insanlar iyi çalışmalar, başarılarınızın devamını dilerim.

2023-09-23 Can

Bir kere telefon ile görüşmemize rağmen mükemmel ilgi ve bilgi veren firma. Ben ve bi kaç arkadaşım farkında olmadan aynı yerden alışveriş yapıp aynı memnuniyeti yaşamış olmamız tesadüf değil. Çok bilmişlik yapmayıp gerçekten ürün almak veya bilgi almak istiyorsanız tam yerindesiniz :)

2023-09-25 Ayşe

İşini bilen insanların bildiği bir yer. Aynı zamanda işi bilmeseniz bile gittiğiniz de size her detayıyla her şey anlatabilecek yetkinlikteler. Kaliteli ürün kaliteli insanlar iyi çalışmalar, başarılarınızın devamını dilerim

2023-09-25 Ali

Ürünlerin teknik analizlerini özellikle de yeni başlayanlar için hiç bıkmadan anlatan hatta öğreten, fiyat performans olarak ta çok başarılı bulduğum bir firma. Tüm çalışanlarını sıcak yaklaşımları ve misafirperverlikleri için kutlarım. Başarılarınızın devamını dilerim

2023-09-26 Ayşe

Ürünlerin teknik analizlerini özellikle de yeni başlayanlar için hiç bıkmadan anlatan hatta öğreten, fiyat performans olarak ta çok başarılı bulduğum bir firma. Tüm çalışanlarını sıcak yaklaşımları ve misafirperverlikleri için kutlarım. Başarılarınızın devamını dilerim.

2023-09-26 Mustafa

Bir kere telefon ile görüşmemize rağmen mükemmel ilgi ve bilgi veren firma. ben ve bi kaç arkadaşım farkında olmadan aynı yerden alışveriş yapıp aynı memnuniyeti yaşamış olmamız tesadüf değil. çok bilmişlik yapmayıp gerçekten ürün almak veya bilgi almak istiyorsanız tam yerindesiniz :)

2023-11-10 Selin

İşini bilen insanların bildiği bir yer. Aynı zamanda işi bilmeseniz bile gittiğiniz de size her detayıyla her şeyi anlatabilecek yetkinlikteler. Kaliteli ürün kaliteli insanlar iyi çalışmalar, başarılarınızın devamını dilerim

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Zula?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?