ZİRVEMÜZİK yorumlar

ZİRVEMÜZİK yakın Zuzu Cafe Bar, 3, Talatpaşa Caddesi, Fevzipaşa-Vehbibey, Fevzipaşa-Vehbibey Mahallesi, Ayvalık, Balıkesir, Marmara Region, 10400

  • Adres: Fevzipaşa-vehbibey Mh, Hasan Gürsoy Pasajı, Talatpaşa Cd. No:26, 10400 Ayvalık/Balıkesir, Türkiye
  • Telefon: +90 532 795 88 46
  • Enlem, Boylam: 39.31832, 26.692806

ZİRVEMÜZİK, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ZİRVEMÜZİK yorumlar

Çok taze ve lezzetli deniz mahsülleri ve mezeler uygun fiyatlarla.

Merhaba ben klasik gitar fiyatları kactan başlıyor acil öğrenebilir miyim koronadan dolayı inemiyoruz çarşıya siz yazarsanız eğer tek bir seferde inip alicam

ZİRVE MÜZİK BURADA _nisan 2015ten itibaren Talatpaşa cad.Hasan Gürsoy Pasajı No:26 da Hizmete girmiştir

2023-09-25 Mehmet

Çok taze ve lezzetli deniz mahsülleri ve mezeler uygun fiyatlarla.

2023-10-10 Gizem

It was my first time visiting the Müzik aletleri mağazası and I have to say I was quite impressed. The staff was friendly and helpful, guiding me through the store and showing me the various instruments. The prices were reasonable and the quality of the products was excellent. I ended up purchasing a guitar and I love it. Overall, it was a great experience and I would highly recommend this store.

2023-10-15 Emre

I had a fantastic experience at Müzik aletleri mağazası. The staff was knowledgeable and patient, answering all of my questions and helping me find the perfect instrument. The store had a wide selection of guitars, and the prices were very competitive. I was able to find a high-quality guitar within my budget. I would definitely recommend this store to anyone in need of musical instruments.

2023-10-20 Deniz

Ben geleli yeni olmuş arkadasimla beraber uygun fiyatli enstrumanlar istedik ve bu dukkan tam olarak bizim icin taze oldugunu onaylar

2023-10-25 Gül

Müzik aletleri mağazasında çok güzel bir ortam var. Dekorasyonu çok hoş ve müzik aletleri ile dolu. Personeller ilgili ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Cem

Bu mağazada zaman kaybı yaşamamak için randevu almanız gerekiyor. Çarşamba günleri çok yoğun oluyor. Mağaza içinde rahat bir beklemek için oturma alanları ve çay-kahve ikramı bulunuyor. Ürünlerin kalitesi iyi ancak fiyatlar biraz yüksek. Personeller ilgili ve yardımsever.

2023-11-04 Ebru

Müzik aletleri mağazası oldukça iyi bir hizmet sunuyor. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi. Çalışanlar son derece ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Mağazada vakit geçirmek çok keyifli. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-09 Ali

Müzik aletleri mağazasına ilk kez gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da uygun. Personel çok yardımcı oldu ve istediğim enstrümanı bulmam konusunda bana yardımcı oldular. Mağazadaki atmosfer de çok güzeldi. Genel olarak harika bir deneyimdi ve bu mağazayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Elif

Müzik aletleri mağazasında çok güzel bir deneyim yaşadım. Çalışanlar bilgili ve sabırlıydı, tüm sorularımı yanıtladılar ve bana en uygun enstrümanı bulmam konusunda yardımcı oldular. Mağazada geniş bir gitar seçeneği vardı ve fiyatlar çok rekabetçiydi. Bütçeme uygun bir kaliteli gitar bulabildim. Müzik aletine ihtiyacı olan herkese bu mağazayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Feyza

Müzik aletleri mağazasında harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar bilgili ve yardımseverdi, tüm sorularımı cevapladılar ve bana mükemmel enstrümanı bulmam konusunda yardımcı oldular. Fiyatlar da oldukça uygun ve ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Bir gitar satın aldım ve çok memnunum. Genel olarak harika bir deneyimdi ve bu mağazayı kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ZİRVEMÜZİK?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?