Oishii Wok & Sushi yorumlar

Oishii Wok & Sushi yakın Ahu Sokağı, Plazalar, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Beykoz, Istanbul, Marmara Region, 34805

  • Adres: Rüzgarlıbahçe, Rüzgarlıbahçe Mahallesi Ferit İnal Caddesi, Ahu Sk. No:2/A, 34810 Beykoz/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 425 22 25
  • Web sitesi: oishii.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0959886, 29.0972625

Oishii Wok & Sushi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Oishii Wok & Sushi yorumlar

Roll'lerin iç malzemesi yeterliydi. Tabak sunumları şıktı. Soya sosu için olan tabakları çok kullanışlı. Karışık sebze tabağı özellikle taze ve sıcacıktı. Tempura cheesecake'lerini denemek istedim ancak ellerinde yoktu. Ben de kızarmış … Daha fazla

Birlikte götürdüğümüz misafirlerinizi her zaman mutlu eden, hiçbir sizi zaman üzmeyen, güzel menüsü ile f/p mekanı, lezzetli uzakdoğu mutfağının tartışılmaz doğru adresi... Daha fazla

Müşterilere çok ilgili tutum sergiliyorlar. Oishii Noodle ve California Crunchy yedim aşırı lezzetli. Uzakdoğu mutfağında popüler olan bir çok mekandan naçizane daha lezzetli buluyorum. … Daha fazla

2023-10-01 Ayşe

Roll'lerin iç malzemesi yeterliydi. Tabak sunumları şıktı. Soya sosu için olan tabakları çok kullanışlı. Karışık sebze tabağı özellikle taze ve sıcacıktı. Tempura cheesecake'lerini denemek istedim ancak ellerinde yoktu. Ben de kızarmış irmik tatlısını denedim, oldukça lezzetliydi ve sunumu güzeldi.

2023-10-01 Mehmet

Yemekler gayet lezzetliydi. Özellikle sushiler çok taze ve lezzetliydi. Uzakdoğu mutfağına ilgisi olanlar için kesinlikle tavsiye ederim. Çalışanlar oldukça ilgili ve hızlı hizmet veriyorlar.

2023-10-01 Fatma

Oishii Noodle ve California Crunchy yedim aşırı lezzetliydi. Menüdeki seçenekler geniş ve çeşitli. Atmosfer güzel. Servis hızlı ve ilgililer. Tekrar gelmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-16 Ahmet

Lezzetli yemekler, güler yüzlü ve hızlı servis, uygun fiyatlar. Bilindik Uzakdoğu restoranlarına göre daha lezzetli buluyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Gülay

Ortak yemekli buluşmalarda oldukça memnun kalacağınız, lezzetli yemekler sunan bir mekan. Yemek seçenekleri geniş, tadına doyulacak kadar güzel. Şık ve temiz bir mekan.

2023-10-26 Hakan

Uzakdoğu mutfağının en güzel lezzetlerini bulabileceğiniz bir mekan. İçeriye girer girmez diğer restoranlardan farkını hissediyorsunuz. Personel güler yüzlü ve ilgili.

2023-10-31 Selin

Oishii Wok & Sushi Japon restoranı, birlikte götürdüğümüz misafirlerimizi her zaman mutlu eden bir mekan. Menüsü geniş ve lezzetli. Fiyat performans açısından da başarılı.

2023-11-10 Elif

Oishii Noodle ve Tempura Sushi yedik, ikisi de çok lezzetliydi. Atmosfer ve dekorasyon güzeldi. Servis hızlı ve personel ilgililer.

2023-11-15 Murat

Uzakdoğu mutfağı sevenler için harika bir mekan. Yemekler çok lezzetli ve taze. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-25 Ebru

Yemeklerin lezzeti çok iyiydi. Özellikle sushileri ve noodle'ı beğendim. Atmosfer sakin ve rahattı. Personel ilgili ve güler yüzlüydü.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Oishii Wok & Sushi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?