Zifiri Lighting yorumlar

Zifiri Lighting yakın Esentepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Esentepe, Büyükdere Caddesi Levent, D:199, 34360 İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: zifiri.co
  • Enlem, Boylam: 41.0803481, 29.0095659

Zifiri Lighting, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Zifiri Lighting yorumlar
2023-09-27 Ahmet

Zifiri Lighting Aydınlatma Üreticisi'nin mağazasına gittiğimde ilk izlenimim çok güzeldi. Atmosfer sıcak ve davetkar oldu ve çalışanlar çok yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi kesinlikle mükemmeldi. Fiyatlar da gayet uygun. Kesinlikle para değer. Kendi deneyimimden söyleyebilirim ki ürünlerini sevdim ve herkese tavsiye ederim. Bekleme süresi de oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Müşteri hizmetleri gerçekten mükemmel ve personel ilgiliydi. Genel deneyimim harikaydı ve tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Ambiyans ve dekor da çok hoştu.

2023-09-27 Murat

Zifiri Lighting Aydınlatma Üreticisi'nin ürünleri gerçekten kaliteli ve fiyatları da uygun. İlgili personel tarafından yardımcı olunuyor ve mağazanın atmosferi çok hoş. Benim kişisel deneyimim oldukça olumluydu ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Müşteri hizmetleri çok yardımcı olurken tesisler ve olanaklar da iyi durumda. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-12 Nil

Zifiri Lighting Aydınlatma Üreticisi'ndeki mağaza benim favorilerimden biri haline geldi. İlk izlenimim çok olumluydu ve atmosfer rahat ve şık. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar uygun. Kişisel deneyimim harikaydı ve bekleme süresi çok kısaydı. Rezervasyon yapma imkanı vardı ve müşteri hizmetleri harika çalışıyor. Personel de çok yardımcı ve ilgili. Genel olarak, Zifiri Lighting Aydınlatma Üreticisi'nin tesisleri ve olanakları da oldukça güzel. Ambiyans ve dekor da çok hoşti.

2023-10-17 Emre

Zifiri Lighting Aydınlatma Üreticisi ürünlerinin kalitesine ve fiyatlarına bayılıyorum. Mağaza atmosferi sıcak ve davetkar. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve ürünlerin değeri kesinlikle para değer. Kişisel deneyimim harikaydı ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Rezervasyon yapma imkanı vardı ama çok fazla müşteri olduğu için hızlı olabilmek için rezervasyon yaptırmadım. Müşteri hizmetleri çok yardımcı ve personel de ilgili. Genel deneyimim oldukça iyi ve tesisler ve olanaklar da güzel. Ambiyans ve dekor da sıcak ve şık.

2023-10-27 Gül

Zifiri Lighting Aydınlatma Üreticisi'nin mağazasında harika bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim çok olumlu ve atmosfer davetkar ve hoş oldu. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar uygun. Kişisel deneyimim harikaydı ve bekleme süresi çok kısaydı. Rezervasyon imkanı olmadığı için doğrudan gitmek zorunda kaldım ama müşteri hizmetleri harikaydı. Personel de çok yardımcı ve ilgiliydi. Genel olarak, tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Ambiyans ve dekor da şık ve hoşti.

2023-11-06 Selin

Zifiri Lighting Aydınlatma Üreticisi'nin ürünlerini seviyorum. Mağaza atmosferi sıcak ve davetkar. İlk izlenimim olumluydu ve ürünlerin değeri kesinlikle para değer. Kişisel deneyimim harikaydı ve bekleme süresi çok kısaydı. Rezervasyon imkanı olduğu için rezervasyon yaparak gittim ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Personel de çok yardımcı ve ilgili. Genel deneyimim harikaydı ve tesisler ve olanaklar da iyiydi. Ambiyans ve dekor da hoşti.

2023-11-16 Nazlı

Zifiri Lighting Aydınlatma Üreticisi'nin ürünleri gerçekten kaliteli. Mağaza atmosferi sıcak ve davetkardı. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve ürünlerin değeri fiyatlara kıyasla yüksek. Kişisel deneyimim harikaydı ve bekleme süresi çok kısaydı. Rezervasyon yapma imkanı vardı ama müşteri hizmetleri harika çalıştığı için rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Personel de çok yardımcı ve ilgili. Genel olarak harika bir deneyimdi ve tesisler ve olanaklar da güzel. Ambiyans ve dekor da hoşti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Zifiri Lighting?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?