Zeki İnal yorumlar

Zeki İnal yakın Kutay Ozel Saglık Ati Teknoloji, Atatürk Bulvarı, Akyol Mahallesi, Gaziantep, Şahinbey, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27010

  • Adres: Alleben, Atatürk Blv. No: 38/B, 27010 Şahinbey/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 342 231 88 40
  • Web sitesi: zekiinal.com
  • Enlem, Boylam: 37.0622726, 37.3728727

Zeki İnal, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Zeki İnal yorumlar

Biraz önce meşhur şöbiyetinden aldım onlarca yer deneyimlemiş biri ve şehrin en iyisi ya da Turkiye nin en iyisi gibi yorumları mekanlar için abartılı ve yanıltıcı bulan birisi olarak gönül rahatlığı ile Dünyayı bilmem ama Turkiye nin en … Daha fazla

Before and after :) Söbiyet gerçekten başarılı hatta ılık haline denk gelinse daha da efsane. İnsanların tutumları bence en güzeli titizlik ve temizlikleri harika içim rahat herkesi getiririm

Gaziantep’in bence en güzel şöbiyet tatlıcısıdır diyebilirim. Baklavası da güzeldi ve kesinlikle baymıyordu. Ama şöbiyet muhteşem kesinlikle tadılmalı. Gaziantep gezimiz esnasında övüldüğü için gelmiştik. Ama hala kendime inanamıyorum oraya … Daha fazla

2023-09-24 Ali

Before and after :) Söbiyet gerçekten başarılı hatta ılık haline denk gelinse daha da efsane. İnsanların tutumları bence en güzeli titizlik ve temizlikleri harika içim rahat herkesi getiririm;

2023-09-24 Fatma

Gaziantep’in bence en güzel şöbiyet tatlıcısıdır diyebilirim. Baklavası da güzeldi ve kesinlikle baymıyordu. Ama şöbiyet muhteşem kesinlikle tadılmalı. Gaziantep gezimiz esnasında övüldüğü için gelmiştik. Ama hala kendime inanamıyorum oraya … Daha fazla;

2023-10-09 Mehmet

Muhteşem iyi ve hızlı servis, lezzetli tatlar, harika bir ambiyans ve güler yüzlü çalışanlar. Fiyatlar da çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-14 Ayşe

Buraya geldiğimde beklediğimden daha kaliteli ve lezzetli tatlılarla karşılaştım. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımseverdiler. Bir dahaki sefere tekrar uğrayacağım.

2023-10-19 Mustafa

Şöbiyet dışında denemedim ama şöbiyet inanılmaz lezzetliydi. Tüm tatlılarının bu kadar lezzetli olduğunu düşünüyorum. Çalışanlar da çok kibar ve ilgili. Bu tatlıcıyı herkese tavsiye ederim.

2023-10-24 Zeynep

Çok lezzetli tatlılar ve harika bir hizmet. Şöbiyet kesinlikle denemeye değer. Fiyatlar da oldukça uygun. Tatlıcının atmosferi de çok güzel. Burada güzel bir zaman geçirdik.

2023-10-29 Okan

Bu tatlıcıyı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemeye karar verdim ve çok memnun kaldım. Tatlılar gerçekten harika, çalışanlar çok kibar ve güler yüzlü. Fiyatlar da çok makul. Burayı herkese tavsiye ederim.

2023-11-03 Ayşenur

Bu tatlıcıyı daha önce hiç duymamıştım ama tesadüfen keşfettim ve çok beğendim. Söbiyetleri gerçekten mükemmel. Çalışanlar da çok misafirperver. Tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-11-08 Can

İlk defa geldiğim bu tatlıcıda çok güzel bir deneyim yaşadım. Lezzetli tatlılar ve güler yüzlü personel. Atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-13 Sibel

Bu tatlıcıdaki tatlılar inanılmaz lezzetli. Ayrıca çalışanlar da çok yardımsever ve kibar. Fiyatlar da oldukça uygun. Buraya her zaman gelmek istiyorum.

2023-11-18 Ahmet

Birkaç kez gelmiş olduğum bu tatlıcıdaki tatlılar gerçekten harika. Şöbiyet ve baklava favorilerim arasında. Çalışanlar da çok ilgili ve profesyoneller. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Zeki İnal?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?