Yusufoglu Ayakkabı City yorumlar

Yusufoglu Ayakkabı City yakın Kazım Karabekir Paşa Mahallesi, Erzurum, Yakutiye, Erzurum, Eastern Anatolia Region, 25000

  • Adres: no:41 mahhalebaşı erzurum, Karskapı Cd., 25100 Yakutiye/Erzurum, Türkiye
  • Telefon: +90 531 962 44 13
  • Enlem, Boylam: 39.909531, 41.2850079

Yusufoglu Ayakkabı City, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yusufoglu Ayakkabı City yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Yusufoglu Ayakkabı City Ayakkabıcı'dan bir çift ayakkabı aldım ve oldukça memnun kaldım. Ayakkabıların kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Tek sorun bekleme süresinin biraz uzun olmasıydı, ama sonuçta değerdi. Mağazanın dekoru da çok şık ve atmosferi hoştu. Çalışanlar da oldukça yardımcı ve nazikti. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-19 Mehmet

Yusufoglu Ayakkabı City Ayakkabıcısı'na bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve gerçekten memnun kaldım. Ayakkabıların kalitesi harika ve fiyatları da oldukça makul. Personel de çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Mağazanın atmosferi de gerçekten hoştu. Biraz bekleme süresi oldu ama sonuçta değerdi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-04 Ahmet

Ayakkabı alışverişi yapmak için Yusufoglu Ayakkabı City Ayakkabıcısı'na gittim ve gerçekten memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı ve bilgilendiriciydi ve ayakkabıların kalitesi harikaydı. Fiyatlar da oldukça uygun. Mağazanın dekoru da çok şık ve atmosferi rahattı. Tek sorun beklemek zorunda kalışım oldu, ama sonuçta değerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Murat

Yusufoglu Ayakkabı City Ayakkabıcısı'na alışveriş yapmaya gittim ve gerçekten memnun kaldım. Ayakkabıların çeşidi çok fazla ve kaliteleri de harika. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel çok yardımcı ve ilgiliydi. Mağazanın atmosferi de oldukça güzeldi. Sadece biraz bekleme süresi oldu ama sonuçta değerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Gülşen

Yusufoglu Ayakkabı City Ayakkabıcısı'nda bir çift ayakkabı aldım ve oldukça memnun kaldım. Ayakkabıların kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Personel de çok yardımcı ve nazikti. Sadece mağazanın dekoru biraz sıradandı. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-29 Selin

Yusufoglu Ayakkabı City Ayakkabıcısı'na bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve oldukça memnun kaldım. Ayakkabıların kalitesi harikaydı ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımcı ve ilgiliydi. Bekleme süresi biraz uzun oldu ama sonuçta değerdi. Mağazanın atmosferi de oldukça güzeldi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-03 Hasan

Yusufoglu Ayakkabı City Ayakkabıcısı'nda bir çift ayakkabı aldım ve oldukça memnun kaldım. Ayakkabıların kalitesi çok iyi ve fiyatlar da uygun. Personel de çok yardımcı ve nazikti. Mağazanın atmosferi de oldukça hoştu. Tek sorun bekleme süresinin biraz uzun olmasıydı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-13 Yusuf

Yusufoglu Ayakkabı City Ayakkabıcısı'na bir arkadaşımın önerisi üzerine gittim ve gerçekten memnun kaldım. Ayakkabıların kalitesi harikaydı ve fiyatlar da oldukça uygun. Personel çok yardımcı ve ilgiliydi ve mağazanın atmosferi de güzeldi. Biraz bekleme süresi olsa da sonuçta değerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yusufoglu Ayakkabı City?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?