DOĞRUÖZ GAYRİMENKUL & EMLAK yorumlar

DOĞRUÖZ GAYRİMENKUL & EMLAK yakın Çamlık Sokak, Sümer Mahallesi, Eskisehir, Odunpazarı, Eskişehir, Central Anatolia Region, 26040

  • Adres: Vişnelik, Doğruöz Gayrimenkul, Atatürk Blv. No:124/A, 26020 Odunpazarı/Eskişehir, Türkiye
  • Telefon: +90 222 225 26 16
  • Web sitesi: dogruozemlak.com
  • Enlem, Boylam: 39.7647121, 30.4985136

DOĞRUÖZ GAYRİMENKUL & EMLAK, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
DOĞRUÖZ GAYRİMENKUL & EMLAK yorumlar

Şimdiye kadar olan yatirım ve iş takiplerinde aldığım hizmetlerden dolayi çok memnun kaldim. Verilen hizmetler kurumsal bir şirketin daha üstündedir. Nihal hanima ve Canan hanıma buradan cani gönülden tekrar tesekkür etmek istedim. Başarılı hizmetlerinin devamını dilerim. Saygılarımla Gürsel

Eskişehirin en güvenilir gayrimenkul firması. Her işlem planlı ve programlı olarak olması gerektiği gibi net, anlaşılır ve güvenli şekilde yapılıyor. Özellikle Nihal Hanım yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübesinin yanında insanlarla olan … Daha fazla

İşlerinin cidden severek dürüstlükle yapan işinin ehli insanlar tarafından yönetilen bir Emlak Firması. Ekip çalışanları evimi satarken hem bana hemde alıcıya oldukça yardımcı oldular. Her kuralı prosedürüne göre yürütüyorlar, içtenlikle güvenebilirsiniz..

2023-09-23 Gürsel

Şimdiye kadar olan yatırım ve iş takiplerinde aldığım hizmetlerden dolayı çok memnun kaldım. Verilen hizmetler kurumsal bir şirketin daha üstündedir. Nihal hanıma ve Canan hanıma buradan canı gönülden tekrar teşekkür etmek istedim. Başarılı hizmetlerinin devamını dilerim. Saygılarımla Gürsel

2023-09-23 Mehmet

Eskişehirin en güvenilir gayrimenkul firması. Her işlem planlı ve programlı olarak olması gerektiği gibi net, anlaşılır ve güvenli şekilde yapılıyor. Özellikle Nihal Hanım yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübesinin yanında insanlarla olan iletişimi ve güler yüzüyle de işleri kolaylaştırıyor. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-23 Ayşe

İşlerinin cidden severek dürüstlükle yapan işinin ehli insanlar tarafından yönetilen bir Emlak Firması. Ekip çalışanları evimi satarken hem bana hem de alıcıya oldukça yardımcı oldular. Her kuralı prosedürüne göre yürütüyorlar, içtenlikle güvenebilirsiniz.

2023-10-08 Ali

Emlak ajansı gayet profesyonel bir hizmet sunuyor. İlgili ve güler yüzlü personeli ile memnuniyetinizi en önemseyen bir firma. Doğruöz Gayrimenkul & Emlak'a teşekkür ederim

2023-10-13 Zeynep

Doğruöz Gayrimenkul & Emlak çok profesyonel çalışanlardan oluşuyor. Aynı zamanda her konuda yardımcı olabilecek güzel çalışanlara sahip bir şirket. İşlerini iyi takip ediyorlar ve her zaman zamanında haber veriyorlar.

2023-10-18 Fatma

Çok memnun kaldım. İnanılmaz hızlı ve güvenilir hizmet alıyorsunuz. Tüm işlemlerinizle tek tek ilgileniyorlar. Doğruöz Gayrimenkul & Emlak Ajansı'na teşekkür ederim.

2023-10-23 Hüseyin

Son derece profesyonel bir ekip. İlgili, hızlı ve doğru bilgi veren çalışanları sayesinde sorunsuz bir işlem gerçekleşti. Tavsiye ederim.

2023-10-28 Selin

Eşime ve bana güvenilir bir şekilde uzun zamandır hizmet veren firma. Her zaman yanımızda olan ve işlerimizi profesyonelce yürüten bir ekibe sahip. Teşekkürler.

2023-11-02 Ahmet

Ekip çok profesyonel ve ilgili. İşlerinizi anında takip edip dönüşlerini yapıyorlar. Kendi işlerinizi unutturabilecek kadar güler yüzlü bir ekibin olduğu bir yer.

2023-11-07 Sevgi

Gayrimenkul ihtiyaçlarınıza hitap eden bir firma. Başarılı ve güvenilir bir şekilde işlemlerinizi halledebilirsiniz.

2023-11-12 Emre

Kendim ve ailem adına birkaç kez çalıştık bu firmayla. Aldığım hizmet kalitesinden, profesyonelliğinden ve ilgiden hep memnun kalıyoruz. Gayrimenkul konusunda başvurulabilecek ilk yer benim için. Teşekkürler.

2023-11-17 İpek

Kesintisiz, güvenli ve son derece profesyonel bir hizmet aldım. İlgileri için teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? DOĞRUÖZ GAYRİMENKUL & EMLAK?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?