Yolcu Jiu Jitsu MMA UFC Savunma Sanatları Spor Salonu Konya yorumlar

Yolcu Jiu Jitsu MMA UFC Savunma Sanatları Spor Salonu Konya yakın İhsaniye Mahallesi, Konya, Selçuklu, Konya, Central Anatolia Region, 42040

  • Adres: İhsaniye, Hakyolu Sk. No: 5/D, 42060 Selçuklu/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 505 079 85 32
  • Web sitesi: yolcusporkulubu.business.site
  • Enlem, Boylam: 37.8722789, 32.4806232

Yolcu Jiu Jitsu MMA UFC Savunma Sanatları Spor Salonu Konya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yolcu Jiu Jitsu MMA UFC Savunma Sanatları Spor Salonu Konya yorumlar

Öncelikle insan kendini tanıyabilmeli ve neleri yapıp yapamayacağını kestirebilmeli, burda Hasan Yolcu hocamızla beraber birkaç ay aydır çok iyi ve özverili bir çalışmayla kendi potansiyellerimizin farkına vardık. Kurs gerçekten Konya da … Daha fazla

Hasan hoca Konya'da MMA konusunda çok teknik alt yapıya sahip birisi. Dersler çok verimli geçiyor. Ayrıca Fitness kısmında da aletler gayet yeterli antrenman programı veriyorlar zaten. Düzenli kilo ölçüp ölçüleri takip ediyorlar. Hem vücut geliştirme hem kilo verme için iyi.

Hasan abiyi bir kaç senedir tanırım kendisini çok severim. MMA geliştirmek için yurt dışına kamplara gitti. Yeni yerlerinde artık sadece dövüş sporları değil fitness bölümü de var. Şahsen tavsiye ederim.

2023-09-21 Ebru

Öncelikle insan kendini tanıyabilmeli ve neleri yapıp yapamayacağını kestirebilmeli, burda Hasan Yolcu hocamızla beraber birkaç ay aydır çok iyi ve özverili bir çalışmayla kendi potansiyellerimizin farkına vardık. Kurs gerçekten Konya'da mma dövüş sporları yapılabilecek en iyi yer diyebilirim samimi ve içten konuşuyorum kendimi bildim bileli spor ile ilgilenirim farklı spor dalları denedim ama bu kursa katıldıktan sonra daha fazla yapmak istedim

2023-09-21 Ali

Hasan hoca Konya'da MMA konusunda çok teknik alt yapıya sahip birisi. Dersler çok verimli geçiyor. Ayrıca fitness kısmında da aletler gayet yeterli antrenman programı veriyorlar zaten. Düzenli kilo ölçüp ölçüleri takip ediyorlar. Hem vücut geliştirme hem kilo verme için iyi.

2023-09-21 Kadir

Hasan abiyi bir kaç senedir tanırım kendisini çok severim. MMA geliştirmek için yurt dışına kamplara gitti. Yeni yerlerinde artık sadece dövüş sporları değil fitness bölümü de var. Şahsen tavsiye ederim.

2023-10-06 Ayşe

Kursa katıldığımdan beri mutlu bir şekilde spor yapıyorum, enerjimi atıyorum ve kendimi geliştiriyorum. Burası gerçekten dövüş sporlarının yapıldığı en iyi merkezlerden biri. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-11 Mehmet

İyi bir deneyim yaşadık. Tekliflere çok iyi bir şekilde katıldık ve tüm deneyimimizi elden geçirdik. Şirketle çalışmak gerçekten harikaydı ve herkesi sağlam iş yaptığı için övmekten mutluluk duyuyorum.

2023-10-16 Yasemin

Hasan hoca ile MMA üzerine çalışıyoruz ve gerçekten çok memnunuz. Tekniklerini bize çok güzel aktarıyor ve her zaman sabırla yardımcı oluyor. Kendisine çok teşekkür ederim.

2023-10-21 Burak

Konya'da dövüş sporlarına olan ilgi gittikçe artıyor ve bu merkeze katılmak benim için çok iyi bir karar oldu. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyonel, ekipmanlar da güncel ve kaliteli.

2023-10-26 Sevgi

Dövüş sporlarıyla ilgilenmeye başladığımdan beri kendimi daha güçlü ve daha özgüvenli hissediyorum. Hasan hoca sayesinde tekniklerimi geliştirebildim ve birçok şey öğrendim. Harika bir deneyim.

2023-10-31 Emre

Dövüş sanatlarına olan ilgim nedeniyle bu merkezi tercih ettim ve çok memnunum. Hasan hoca çok profesyonel ve deneyimli bir eğitmen. Dersler çok verimli ve eğlenceli geçiyor. Tavsiye ederim.

2023-11-05 Deniz

Dövüş sanatlarına yıllar önce ilgi duymaya başladım ve sonunda bu merkeze katıldım. Hasan hoca gerçekten harika bir eğitmen. Ekipmanlar kaliteli ve tesisler düzenli. Çok memnunum.

2023-11-10 Serkan

Konya'da dövüş sporlarına yönelik en iyi merkezlerden biri. Hasan hoca çok tecrübeli ve bilgili bir eğitmen. Dersler çok verimli geçiyor. Tavsiye ederim.

2023-11-15 Ahmet

Hasan hoca ile birkaç aydır çalışıyorum ve gerçekten memnunum. Dövüş tekniklerimde büyük bir ilerleme kaydettim ve kondisyonum da çok iyileşti. Teşekkür ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yolcu Jiu Jitsu MMA UFC Savunma Sanatları Spor Salonu Konya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?