Doç. Dr. Murat Çapanoğlu yorumlar

Doç. Dr. Murat Çapanoğlu yakın 30029 Sk., Fatih Mahallesi, Mezitli, Mersin, Mediterranean Region, 33170

  • Adres: Fatih, GMK Bulvarı Kurtuluş Life İş Merkezi no: 627/E, 33200 Mezitli/Mersin, Türkiye
  • Telefon: +90 541 409 19 04
  • Web sitesi: mersinalerjivecocuk.com
  • Enlem, Boylam: 36.7576106, 34.5439146

Doç. Dr. Murat Çapanoğlu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doç. Dr. Murat Çapanoğlu yorumlar

Döküntü şikayeti ile murat hocamıza başvurduk uzun zamandır bebeğimiz alerjen rahatsızlık gösteriyordu öncesinde bir kaç doktora daha gittik fakat çözüm bulunamadı ayrı ayrı ilaç tedavileri denendi sonuç olumsuzu murat hocama çok teşekkür … Daha fazla

2023-09-27 Ayşe

Döküntü şikayeti ile murat hocamıza başvurduk uzun zamandır bebeğimiz alerjen rahatsızlık gösteriyordu öncesinde bir kaç doktora daha gittik fakat çözüm bulunamadı ayrı ayrı ilaç tedavileri denendi sonuç olumsuzu murat hocama çok teşekkür ediyorum. Bebeğim artık hiçbir alerji belirtisi göstermiyor.

2023-10-12 Zeynep

Bebeğimdeki alerji sorunları için çeşitli doktorlara gitmiştim ancak sonuç alamamıştım. Çok sayıda ilaç denedik ve hiç fayda görmedik. Sonunda Murat Bey'e gitmeye karar verdim ve şimdiye kadar aldığım en iyi kararlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Bebeğimin durumu büyük ölçüde iyileşti ve artık alerji belirtileri göstermiyor. Murat Bey'e teşekkür ederim.

2023-10-17 Ahmet

Murat Bey bebeğimizin besin alerjisi tedavisi konusunda oldukça başarılıydı. İlgisi, deneyimi ve bilgisi sayesinde bize çok yardımcı oldu. Bebeğimizdeki alerji belirtileri hızla azaldı ve artık daha rahat bir şekilde besleniyor. Kendisine teşekkür ediyoruz.

2023-10-22 Esra

Murat Bey'e bebeğimin alerjik reaksiyonları ile ilgili başvurdum ve çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgili ve uzman bir doktor. Bebeğimin durumu hızla iyileşti ve şimdi sağlıklı bir şekilde beslenebiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Melis

Çocuğumun alerjik rahatsızlıkları için doktor arayışına girdik ve Murat Bey'i bulduk. Kendisi gerçekten çok ilgili, bilgili ve deneyimli bir doktor. Çocuğumun durumu hızlı bir şekilde iyileşti ve artık alerji belirtileri göstermiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Fatma

Murat Bey'e bebeğimin besin alerjisi sorununu çözmek için gittik ve çok memnun kaldık. Tedavi sürecinde her adımı detaylı olarak açıkladı ve bize destek oldu. Bebeğimizin durumu iyileşti ve artık alerji belirtileri göstermiyor. Murat Bey'e teşekkür ederiz.

2023-11-06 Serkan

Doktor Murat Bey'e bebeğimizin besin alerjisi tedavisi için başvurduk. Kendisi çok ilgili ve profesyonel bir yaklaşım sergiliyor. Bebeğimizin durumu hızla iyileşti ve artık alerji belirtileri göstermiyor. Çok memnun kaldık ve herkese tavsiye ediyoruz.

2023-11-11 Berna

Murat Bey bebeğimin alerjik reaksiyonları ile ilgili tedavi sürecinde bize büyük destek oldu. Kendisi çok ilgili ve deneyimli bir doktor. Bebeğim artık alerji belirtileri göstermiyor ve daha rahat bir şekilde beslenebiliyor. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-11-16 Gül

Bebeğimdeki besin alerjisi sorunu için Murat Bey'e başvurdum. Kendisi çok ilgili ve bilgili bir doktor. Bebeğimizin durumu iyileşti ve artık alerji belirtileri göstermiyor. Murat Bey'e teşekkür ederiz.

2023-11-21 Mustafa

Murat Bey bebeğimizin besin alerjisi sorununu başarıyla yönetti. İlgisi, bilgisi ve uzmanlığı sayesinde bebeğimiz hızla iyileşti ve artık alerji belirtileri göstermiyor. Kendisine teşekkür ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doç. Dr. Murat Çapanoğlu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?