Yazılım Gemisi yorumlar

Yazılım Gemisi yakın Hatip Camii Sokak, Pazarkapı Mahallesi, Trabzon, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61050

  • Adres: Pazarkapı, Hatip Cami Sk. No:1 Kat:2 Daire:7, 61030 Ortahisar/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 543 245 77 44
  • Web sitesi: yazilimgemisi.com
  • Enlem, Boylam: 41.0072783, 39.7179335

Yazılım Gemisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yazılım Gemisi yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Yazılım Gemisi Yazılım Şirketi'ne başvurduk tüm web ve mobil uygulamalarımızı oraya yaptırdık. İyi bir yazılım şirketi olduğunu belirtmek gerekir. Kaliteli ve hızlı hizmet veriyorlar. Çalışanlarının da profesyonel olduğunu söyleyebilirim. İlgili ve yardımseverler. Fiyatları da gayet makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Mehmet

Kendilerine yardım talebiyle başvurduk ve gerçekten bize çok iyi bir çözüm sundular. Çalışanlar konusunda da gayet memnun kaldık. İletişimi kuvvetli bir şirkettir. Hizmetleri de kalitelidir. Fiyat performans açısından oldukça iyi. Kesinlikle tavsiye ederiz.

2023-09-28 Selin

Yazılım Gemisi Yazılım Şirketi çok yardımsever ve işlerinde uzman olan bir şirket. Çalışanları çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyorlar. Hızlı bir şekilde projeleri teslim ediyorlar. Fiyatları da gayet makul. Tavsiye ederim.

2023-10-13 Ali

Web sitesini tasarlamak üzere anlaşmıştım. İyi ve profesyonel bir hizmet aldığımı söyleyebilirim. Fiyatlarını da makul buluyorum. Çalışanları yardımsever ve ilgililer. Ancak projeyi tam teslim etmede biraz geç kalmışlardı. Bunun dışında gayet memnun kaldım.

2023-10-18 Fatma

Yazılım Gemisi Yazılım Şirketi'ne bir proje üzerinde çalışmaları için başvurduk. Çok hızlı bir şekilde geri dönüş yaparak projemizi teslim ettiler. Çalışanlarının profesyonel olduğunu söyleyebilirim. Çok memnun kaldık. Tekrar çalışmak isteyeceğimiz bir şirket.

2023-10-23 Ahmet

İlgili ve profesyonel bir yazılım şirketi. Çalışanları hem işlerinde uzman hem de çok yardımsever. Projeleri de hızlı bir şekilde teslim ediyorlar. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Aysel

Yazılım Gemisi Yazılım Şirketi'ne web sitesi tasarlatmak için başvurduk. Çalışanları çok ilgili ve yardımcı oldular. İyi bir iş çıkardıklarını söyleyebilirim. Ancak projeyi tamamlamak biraz uzun sürdü. Yine de genel olarak memnun kaldım.

2023-11-02 Merve

Yazılım Gemisi Yazılım Şirketi'yle bir uygulama projesi üzerinde çalıştık. Çalışanları işlerinde uzman ve yardımseverdi. İletişimleri de çok iyiydi. Fiyat performans açısından da oldukça iyi bir şirket. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Murat

Projemiz için Yazılım Gemisi Yazılım Şirketi'nden destek aldık. Çalışanları çok yardımsever ve profesyonel. İletişimleri de çok iyiydi. Hizmet kaliteleri de yüksek. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Nalan

Yazılım Gemisi Yazılım Şirketi gerçekten işinde iyi bir şirket. Projeleri hızlı ve kaliteli bir şekilde teslim ediyorlar. Çalışanları da gayet ilgili ve yardımcı. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Yusuf

Yazılım Gemisi Yazılım Şirketi'yle bir uygulama projesi üzerinde çalıştık. Çalışanları profesyonel ve yardımseverdi. Proje sürecinde sürekli iletişim halindeydik. Hizmet kaliteleri de oldukça iyiydi. Fiyat performans açısından da başarılı bir şirket.

2023-11-22 Sevim

Yazılım Gemisi Yazılım Şirketi'ne başvurduk ve web sitemizi yaptırdık. Çalışanları işlerinde gerçekten profesyonel ve ilgili. Hizmetleri de kaliteli. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yazılım Gemisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?