Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği yorumlar

Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği yakın Sezai Karakoç Bulvarı, Güzelevler Mahallesi, Yeni Mahalle, Sarıçam, Adana, Mediterranean Region, 01260

  • Adres: İncirlik Cumhuriyet, 10.Tanker Komutanlığı, 01340 Sarıçam, Türkiye
  • Telefon: +90 4440333
  • Enlem, Boylam: 36.992411, 35.393657

Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği yorumlar

Süper

2023-09-27 Ebru

Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği ATM bir şanssızlık eseri kapısının önünden bir geçerken denk gelmiştim. Franchise statüsünde olan bir ATM olmasına rağmen memnuniyet verici bir deneyim yaşadım. Müşteri hizmetleri oldukça yardımsever ve sıcakkanlıydı. Atmosferi oldukça rahattı ve hızlı bir şekilde işlemlerimi tamamlayabildim. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-09-27 Ahmet

Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği ATM'de yaptığım işlemler sırasında hiçbir sorun yaşamadım. Personel oldukça profesyonel ve işlerini doğru şekilde gerçekleştirdiler. ATM'nin atmosferi sakin ve temizdi. Sadece birkaç dakika beklemek zorunda kaldım ve hızlı bir şekilde işlemlerimi tamamlayabildim. Fiyatlar da oldukça makuldu ve aldığım hizmetin karşılığını aldım.

2023-10-12 Hakan

Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği ATM'de yaptığım işlemler oldukça hızlı ve sorunsuz geçti. Personel yardımcı oldu ve işlemleri doğru şekilde gerçekleştirdi. ATM'nin atmosferi oldukça rahattı ve beklemek zorunda kalmadım. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-10-22 Can

Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği ATM'de işlemlerim çok hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşti. Personel de oldukça profesyonel ve yardımcı oldu. ATM'nin atmosferi rahattı ve beklemek zorunda kalmadım. Fiyatlar da oldukça uygun ve aldığım hizmetin karşılığını aldım.

2023-10-27 Seda

Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği ATM'ye ilk defa gittim ve hoş bir deneyim yaşadım. Personel güleryüzlü ve yardımcı oldu. ATM'nin atmosferi de oldukça rahattı ve temizdi. Sadece birkaç dakika beklemek zorunda kaldım. Hizmetin fiyatı da makuldu.

2023-11-01 Emre

Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği ATM'de personel oldukça ilgili ve işlerini doğru şekilde yaptılar. ATM'nin atmosferi oldukça rahat ve temizdi. Beklemek zorunda kalmadım ve hızlı bir şekilde işlemlerimi tamamlayabildim. Fiyatlar da uygun ve aldığım hizmetten memnun kaldım.

2023-11-06 Tuğba

Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği ATM'de işlemlerim oldukça hızlı ve sorunsuz geçti. Personel yardımcı oldu ve işlemleri doğru şekilde gerçekleştirdi. ATM'nin atmosferi rahattı ve beklemek zorunda kalmadım. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-11-21 Mehmet

Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği ATM'ye giderken fazla bilgim olmadığı için başta biraz endişeliydim. Ancak personel ilgilendi ve işlemlerimi kolaylıkla tamamlamamı sağladı. Atmosfer oldukça iyiydi ve sakin bir ortamda işlemlerimi gerçekleştirdim. Fiyatlar da oldukça uygun ve aldığım hizmetten memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Garanti 10.Tanker Komutanlığı Paramatiği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?