APOLLO DIVING CENTER

APOLLO DIVING CENTER yakın Kaş Limanı, Gürsoy Sokak, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 07589

  • Adres: Andifli, Apollo Diving Center, Kaş Limanı, 07580 Kaş/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 532 247 91 37
  • Web sitesi: apollodivingcenter.com
  • Enlem, Boylam: 36.1977883, 29.6412329

APOLLO DIVING CENTER, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
APOLLO DIVING CENTER yorumlar

11 sene önce Karaburun'da başka bir yerden eğitim dalışı yaptığımda kendimi çok tedirgin hissetmiştim ve hızlıca sudan çıkmıştım. Tekrar denemeye cesaret edemedim. Yıllar sonra Apollo Diving hocalarının verdiği güvenle yine denedim ve … Daha fazla

Yıllardır Apollo Dıvıng ile dalış yapan bir arkadaşımın referansı ile başladı her şey… Başlarda endişe ve kaygı olsa da sizi öyle bir ortam karşılıyor ki burada hem … Daha fazla

Wonderful crew, owners are extremely helpful... Very experienced and knowledgeable Dive Center. … Daha fazla

2023-09-18 Seda

11 sene önce Karaburun'da başka bir yerden eğitim dalışı yaptığımda kendimi çok tedirgin hissetmiştim ve hızlıca sudan çıkmıştım. Tekrar denemeye cesaret edemedim. Yıllar sonra Apollo Diving hocalarının verdiği güvenle yine denedim ve çok memnun kaldım. Eğitmenler çok profesyonel ve güven verici. Bana dalış konusunda her adımı anlattılar ve sürekli kontrol ettiler. Kendimi güvende hissettiğim için dalışın keyfini çıkarabildim. Herkese Apollo Diving'i güvenle tavsiye ederim!

2023-09-18 Eren

Yıllardır Apollo Dıvıng ile dalış yapan bir arkadaşımın referansı ile başladı her şey… Başlarda endişe ve kaygı olsa da sizi öyle bir ortam karşılıyor ki burada hem çok güzel vakit geçirebileceğinizi anlıyorsunuz hem de güvenilir ellere kendinizi teslim etme rahatlığına sahip oluyorsunuz. Dalış merkezi işletmecilerinin güler yüzü, samimiyeti ve profesyonelliği mükemmel. Dalış ekipmanları son derece kaliteli ve bakımlı. Eğitimler çok bilgilendirici ve dikkatle veriliyor. Dalışlar özenle planlanıyor ve güvenlik ön planda tutuluyor. Apollo Diving'de her mevsimde ve her hava koşulunda keyifle dalış yapabilirsiniz.

2023-09-18 Deniz

Muhteşem bir ekibe sahip olan Apollo Diving Center. İşletme sahipleri son derece yardımsever ve bilgili. Ekip üyeleri deneyimli ve profesyonel. Burada kendinizi güvende hissederek dalış yapabilirsiniz. Dalış merkezinin genel atmosferi ve dekorasyonu çok güzel. Tesisler ve olanaklar harika. Apollo Diving'de dalış yapmak gerçekten büyük bir zevk.

2023-10-03 Ayşe

Apollo Diving Center'da gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar son derece kibar ve yardımsever. Hizmet kalitesi mükemmel. Merkezin çok temiz ve düzenli olduğunu hemen fark ediyorsunuz. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapmak çok kolay. Para karşılığında sunulan hizmetin değeri harika. Apollo Diving Center'ı herkese tavsiye ederim!

2023-10-08 Can

Apollo Diving'e gelir gelmez, sıcak bir karşılama ile karşılaştım. Ekip beni anladı ve ihtiyaçlarımı dikkatle dinledi. İlk izlenim ve atmosfer gerçekten güzeldi. Eğitim dalışı sırasında harika bir deneyim yaşadım. Eğitmenler çok profesyoneldi ve sürekli yardımcı oldular. Apollo Diving'in sunduğu imkanlar ve olanaklar beni çok etkiledi. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum!

2023-10-13 İpek

Apollo Diving Center, işletme sahipleri ve personeli ile mükemmel bir yer. Çalışanlar son derece bilgili ve yardımsever. Sundukları hizmet kaliteli ve profesyonel. Burada dalış yapmak gerçekten keyifli ve güvenli. Tesisler çok temiz ve düzenli. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Apollo Diving Center'ı herkese tavsiye ediyorum.

2023-10-18 Mert

Apollo Diving Center, çok yardımcı olan sahipleri ve mükemmel ekip üyeleriyle tanınır. Hizmetleri oldukça profesyonel ve kaliteli. Tesisler çok temiz ve düzenli. Burada geçirdiğim zaman boyunca kendimi çok rahat hissettim. Orada yapılan dalışlar harikaydı. Apollo Diving Center'ı herkese tavsiye ederim, kesinlikle pişman olmayacaksınız!

2023-10-23 Elif

Apollo Diving Center'da son derece memnun kaldım. Hocalar ve personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Merkezin genel atmosferi sıcak ve dostça. Sunulan hizmet kalitesi harikaydı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Burada verilen eğitim çok bilgilendirici ve dikkatle yapılıyor. Apollo Diving Center'da geçirdiğim zamanın değeri harikaydı.

2023-10-28 Miray

Apollo Diving Center'da gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Hocalar son derece profesyonel ve güven vericiydi. Merkezin atmosferi ve dekorasyonu büyüleyiciydi. Eğitim dalışı süresince sürekli kontrol ve güvende olduğumu hissettim. Apollo Diving'in tesisleri ve olanakları çok iyi bakımlı ve temiz. Para karşılığında sunulan hizmetin değeri mükemmel.

2023-11-02 Mehmet

Apollo Diving Center'da harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar son derece kibar ve yardımsever. Hizmet kalitesi oldukça yüksek. Merkez çok temiz ve düzenli. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Apollo Diving Center'da verilen hizmetin değeri mükemmel. Herkese tavsiye ederim!

2023-11-07 Gizem

Apollo Diving Center'da harika bir dalış deneyimi yaşadım. Çalışanlar ve eğitmenler son derece profesyonel ve yardımsever. Merkezin atmosferi çok güzeldi. Eğitim dalışı sırasında sürekli kontrol altında tutuldum ve kendimi güvende hissettim. Apollo Diving'in tesis ve olanakları harikaydı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum!

2023-11-12 Berk

Apollo Diving Center gerçekten harika bir dalış merkezi. Ekip üyeleri çok yardımcı ve bilgili. Hizmet kalitesi mükemmel. Merkezin genel atmosferi ve dekorasyonu çok güzel. Tesisler ve olanaklar harika. Apollo Diving Center'da verilen eğitimler gerçekten çok değerli. Para karşılığında sunulan hizmetin değeri harika.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? APOLLO DIVING CENTER?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?