Yaman Reklam Serigrafi yorumlar

Yaman Reklam Serigrafi yakın Şinasi Kurşun 1. Sokak, Muhittin Mahallesi, Reşadiye Mahallesi, Çorlu, Çorlu, Tekirdağ, Marmara Region, 59860

  • Adres: Reşadiye, Reşadiye Mah. Şinasi Kurşun Cad. 1.Sok, Dokumacı Ap No:14/B, 59860 Çorlu/Tekirdağ, Türkiye
  • Telefon: +90 546 214 72 53
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 41.1568987, 27.8039518

Yaman Reklam Serigrafi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yaman Reklam Serigrafi yorumlar
2023-10-23 Ercan

Yaman Reklam Serigrafi Matbaa, ilk izlenim ve atmosferle başladığım bu tecrübemde, oldukça memnun kaldım. Çalışanlar güleryüzlü ve samimi bir şekilde beni karşıladılar ve hemen işime başladılar. Tesisin genel olarak temiz ve düzenli olduğunu gördüm. Ayrıca, işim için gerekli olan tüm olanaklara sahip olduklarını gördüm. Paraya değer bir deneyimdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmadıysam bile hemen hizmet alabildim. Bir dahaki sefere yine tercih edeceğim.

2023-10-23 Nur

Yaman Reklam Serigrafi Matbaa'nın hizmetinden oldukça memnun kaldım. Personel her zaman yardımcı olmak için hazır ve nazikti. Ortam oldukça hoş ve dekorasyon şık. Ürün ve hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Ayşe

Yaman Reklam Serigrafi Matbaa'da aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve misafirperverdi. Atmosfer çok sıcak ve samimiydi. Fiyatlar oldukça uygun ve hizmetin değerini aldım. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmadan da hizmet aldım. Genel deneyimim çok olumluydu ve tekrar ziyaret etmek isteyeceğim.

2023-11-07 Mehmet

Yaman Reklam Serigrafi Matbaa'dan aldığım hizmet oldukça memnun ediciydi. Çalışanlar oldukça profesyonel ve naziklerdi. İşim için gerekli olan tüm olanaklara sahiptiler ve tesis oldukça temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmetin değerini aldım. Rezervasyon yapmadım ve hemen hizmet aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Deniz

Yaman Reklam Serigrafi Matbaa'da aldığım hizmet oldukça memnuniyet vericiydi. Çalışanlar samimi ve yardımseverdi. Tesis genel olarak temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da uygun ve hizmetin değerini aldım. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmadan da hemen hizmet aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Merve

Yaman Reklam Serigrafi Matbaa'dan aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Personel oldukça profesyonel ve misafirperverdi. Ortam da oldukça hoş ve şık dekore edilmişti. Ürün ve hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyatlar da makul düzeydeydi ve hizmetin değerini aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-27 Fatma

Yaman Reklam Serigrafi Matbaa, işime gerçekten önem verdikleri için tercih ettiğim bir yerdir. Personel her zaman yardımcı olmak için hazır ve nazikti. Atmosfer sıcak ve samimiydi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve hemen hizmet alabildim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-17 Şevval

Yaman Reklam Serigrafi Matbaa'da aldığım hizmet oldukça memnun ediciydi. Çalışanlar oldukça profesyonel ve misafirperverdi. Ortam da oldukça hoş ve şık dekore edilmişti. Ürün ve hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyatlar da makul düzeydeydi ve hizmetin değerini aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yaman Reklam Serigrafi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?