96.2 Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi yorumlar

96.2 Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi yakın Harbiye Bulvarı, Aşağıokçular, Bostancık, Defne, Hatay Province, Mediterranean Region, 31160

  • Adres: Harbiye Caddesi Sümerler Mahallesi Sunar 2 Apartmanı Kat 1 no:4, Hatay\Antakya, 31070, Türkiye
  • Telefon: +90 532 691 16 72
  • Web sitesi: asyaradyo.com
  • Enlem, Boylam: 36.1854298, 36.1511264

96.2 Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
96.2 Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi yorumlar

uygun fiyat bol çeşit şarküteri manav ve pastanesi iyi

2023-09-18 Ayşe

Uygun fiyatlı ve bol çeşitli şarküteri, manav ve pastanesiyle iyi bir deneyim yaşadım. Çalışanlar ilgili ve yardımseverdi. Ambiyans ve dekorasyon da hoştu. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi Radyo Kanalı'na ilk izlenimim olumlu oldu.

2023-09-18 Mehmet

Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi Radyo Kanalı'nın şarküterisi ve pastanesi oldukça geniş bir çeşitlilik sunuyor. Manavda ise taze ve kaliteli ürünler bulunuyor. Çalışanlar nazik ve yardımsever. Fiyatlar da uygun. Bu radyo kanalında geçirdiğim süre boyunca genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-09-18 Fatma

Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi Radyo Kanalı'nda bulunan pastane ve şarküteri bölümü oldukça çeşitli ürünler sunuyor. Manavdaki ürünler ise taze ve kaliteli. Fiyatlar da uygun düzeyde. Çalışanlar da yardımsever ve ilgili. Atmosfer de hoştu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-03 Ahmet

Hatay Asya Gazetesi Radyo Kanalı'ndaki pastane ve şarküteri bölümünde uygun fiyatlarla kaliteli ürünler bulunuyor. Manavdaki ürünler de taze ve lezzetli. Personel yardımsever ve güler yüzlü. Radyo kanalı atmosferi de hoştu. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-08 Emine

Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi Radyo Kanalı'nın şarküteri ve manav bölümü oldukça geniş çeşitlilik sunuyor. Pastanedeki ürünler de lezzetli. Çalışanlar ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da uygun. Radyo kanalının atmosferi de hoştu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-13 Murat

Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi Radyo Kanalı'ndaki şarküteri, manav ve pastane bölümlerinde geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Çalışanlar yardımsever ve ilgili. Fiyatlar ise makul düzeyde. İlk izlenimim olumlu oldu.

2023-10-18 Zeynep

Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi Radyo Kanalı'nda şarküteri, manav ve pastane bölümleri oldukça geniş bir çeşitlilik sunuyor. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar da uygun düzeydeydi. Çalışanlar da nazik ve yardımsever. Atmosfer de hoştu. Genel olarak memnuniyetle ayrıldım.

2023-10-23 Hülya

Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi Radyo Kanalı'nda bulunan şarküteri, manav ve pastane bölümleri oldukça geniş bir ürün çeşitliliği sunuyor. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar ise makul düzeydeydi. Çalışanlar da yardımsever ve ilgiliydi. Radyo kanalı atmosferi de hoştu. Güzel bir deneyim oldu.

2023-10-28 Ali

Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi Radyo Kanalı'nın şarküteri bölümü oldukça çeşitli ürünler sunuyor. Manavda taze ve kaliteli ürünler bulunuyor. Fiyatlar uygun düzeyde. Çalışanlar da ilgili ve yardımsever. Radyo kanalı atmosferi de hoş. Memnun kaldım.

2023-11-02 Gülay

Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi Radyo Kanalı'nda bulunan şarküteri ve manav bölümleri geniş bir ürün çeşitliliği sunuyor. Pastane de lezzetli ürünler bulunuyor. Fiyatlar da uygun düzeydeydi. Çalışanlar ilgili ve yardımseverdi. Atmosfer de hoştu. Memnun kaldım.

2023-11-07 Selim

Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi Radyo Kanalı'nda geniş bir şarküteri, manav ve pastane bölümü bulunuyor. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar da uygun düzeydeydi. Çalışanlar da nazik ve yardımseverdi. Atmosfer de hoştu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-12 Esma

Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi Radyo Kanalı'nın şarküteri, manav ve pastane bölümleri geniş bir ürün çeşitliliği sunuyor. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar da uygun düzeydeydi. Çalışanlar da ilgili ve yardımseverdi. Atmosfer de hoştu. Memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? 96.2 Asya Radyo- Hatay Asya Gazetesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?