Yamaha Servisi yorumlar

Yamaha Servisi yakın MONI Mr. & Mrs. Accessory, Nakkas Çıkmazı, Şahkulu, Şahkulu Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34421

  • Adres: Şahkulu, Şahkulu Sk. 1 B, 34421 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0274879, 28.9741981

Yamaha Servisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yamaha Servisi yorumlar
2023-09-18 Ahmet

Yamaha Servisi'nden elektronik bir eşya aldım. Genel deneyimim oldukça olumluydu. Ürünün kalitesi çok iyiydi ve fiyatına göre oldukça değerliydi. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı şekilde hallettiler. Mağazanın atmosferi de oldukça hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

Yamaha Servisi'nden bir elektronik eşya aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürünün kalitesi çok iyi ve mağazadaki personel çok yardımcı oldu. Mağazanın atmosferi de oldukça hoştu ve beklemek zorunda kalmadım. Fiyatı da gayet uygun ve değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Fatma

Yamaha Servisi'nde bir elektronik eşya aldım ve deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünün kalitesi çok iyi ve fiyatına göre de oldukça değerliydi. Personel oldukça yardımcıydı ve mağaza atmosferi hoştu. Beklemem gereken bir süre olmadı. Tavsiye ederim.

2023-10-13 Gülsüm

Yamaha Servisi'nden elektronik eşya aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürünün kalitesi çok iyiydi ve fiyatına göre oldukça değerliydi. Personel de yardımcı oldu ve mağaza atmosferi oldukça hoştu. Tek olumsuz yanı bir süre beklemek zorunda kalmamdı. Ama yine de tavsiye ederim.

2023-10-18 Kadir

Yamaha Servisi'nde elektronik bir eşya aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürünün kalitesi çok iyiydi ve mağazadaki personel de oldukça yardımcı oldu. Mağaza atmosferi de hoştu ve beklemem gereken bir süre olmadı. Fiyata göre oldukça değerli bir alışveriş oldu.

2023-10-28 Emre

Yamaha Servisi'nden bir elektronik eşya aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürünün kalitesi çok iyiydi ve fiyatına göre oldukça değerliydi. Mağaza personeli de yardımcı oldu ve beklemem gereken bir süre olmadı. Tavsiye ederim.

2023-11-07 Berk

Yamaha Servisi'nden bir elektronik eşya aldım ve deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Ürünün kalitesi çok iyiydi ve mağaza personeli oldukça yardımcı oldu. Mağaza atmosferi de hoştu ve beklemem gereken bir süre olmadı. Fiyata göre oldukça iyi bir alışveriş oldu.

2023-11-12 Ebru

Yamaha Servisi'nde bir elektronik eşya aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürünün kalitesi çok iyiydi ve fiyatına göre de oldukça değerliydi. Personel ilgili ve yardımcı oldu. Mağazanın atmosferi de oldukça hoştu. Beklemem gereken bir süre olmadı. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yamaha Servisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?