Türkay Kitap Evi yorumlar

Türkay Kitap Evi yakın Demokrasi Bulvarı, Aşağı Hisar, Aşağı Hisar Mahallesi, Manavgat, Antalya, Mediterranean Region, 07600

  • Adres: A. Hisar, Demokrasi Blv. No:1, 07600 Manavgat/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 742 18 21
  • Enlem, Boylam: 36.7864244, 31.4409479

Türkay Kitap Evi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Türkay Kitap Evi yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Türkay Kitap Evi Kitapçı'dan çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece yardımcı oldu ve nazik davrandılar. Kitapçının iç dekorasyonu oldukça hoş ve atmosferi sıcak bir yer. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Genel deneyimim harikaydı ve kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-09-20 Ahmet

Türkay Kitap Evi Kitapçı, harika bir deneyim yaşadığım bir yer. Çalışanlar oldukça yardımsever ve kibar. Kitapçı oldukça ferah ve hoş bir atmosfere sahip. Kitap seçimi mükemmel ve fiyatlar da oldukça makul. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmadan da rahatlıkla yer bulabildim. Çok memnun kaldım.

2023-09-20 Emine

Türkay Kitap Evi Kitapçı, harika bir yer. Çalışanlar nazik ve yardımsever. Atmosfer çok hoş ve kitapçı oldukça temiz. Ürünlerin kalitesi de harika. Bir kez ziyaret ettiğimde burayı çok beğendim ve bir daha dönmek için sabırsızlanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-05 Cem

Türkay Kitap Evi Kitapçı, güzel bir deneyim yaşadığım bir yer. Çalışanlar oldukça yardımsever ve profesyonel. Kitapçının atmosferi oldukça rahatlatıcı ve dekorasyonu harika. Kitapların kalitesi de çok iyi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-10 Zeynep

Türkay Kitap Evi Kitapçı, harika bir yer. Çalışanlar oldukça yardımsever ve düşünceli. Kitapçının iç dekorasyonu çok hoş ve atmosferi sıcak bir yer. Ürünlerin kalitesi de harika. Kendimi burada çok rahat hissettim ve kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-15 Murat

Türkay Kitap Evi Kitapçı'nın hizmetinden oldukça memnunum. Çalışanlar son derece yardımcı ve nazik. Kitapçının atmosferi oldukça hoş ve rahatlatıcı. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Elif

Türkay Kitap Evi Kitapçı, harika bir deneyim yaşadığım bir yer. Çalışanlar oldukça nazik ve profesyonel. Kitapçı hoş bir atmosfere sahip ve dekorasyonu çok güzel. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Çok memnun kaldım.

2023-10-25 Ali

Türkay Kitap Evi Kitapçı, güzel bir yer. Çalışanlar oldukça yardımsever ve ilgili. Kitapçının atmosferi ve dekorasyonu harika. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Burada geçirdiğim zamanın keyfini çıkardım ve tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-30 Derya

Türkay Kitap Evi Kitapçı'dan çok memnunum. Çalışanlar oldukça yardımsever ve nazik. Kitapçının atmosferi çok sıcak ve hoş. Ürünlerin kalitesi de harika. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-04 Mehmet

Türkay Kitap Evi Kitapçı, harika bir deneyim yaşadığım bir yer. Çalışanlar oldukça yardımsever ve kibar. Kitapçının atmosferi çok sıcak ve rahatlatıcı. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-09 Seda

Türkay Kitap Evi Kitapçı, harika bir yer. Çalışanlar çok yardımsever ve saygılı. Kitapçının atmosferi rahatlatıcı ve dekorasyonu hoş. Ürünlerin kalitesi çok iyi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-14 Hasan

Türkay Kitap Evi Kitapçı'nın hizmetinden çok memnun kaldım. Çalışanlar oldukça yardımsever ve kibar. Kitapçının iç dekorasyonu çok hoş ve atmosferi sıcak bir yer. Ürünlerin kalitesi de harika. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Türkay Kitap Evi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?