Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. yorumlar

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. yakın Eminoğlu Plaza, 5, İslam Kerimov Caddesi, Mansuroğlu Mahallesi, Bayraklı, Izmir, Aegean Region, 35535

  • Adres: Mansuroğlu Mah. 288/4 Sokak No:14 K5, Eminoğlu Plaza, D:49, 35535 Bayraklı/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 502 38 30
  • Web sitesi: yakaendustri.com
  • Enlem, Boylam: 38.451103, 27.1810609

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. yorumlar
2023-09-24 Ayşe

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. Mekanik İş Yüklenicisi, iyi bir ambiyansa ve dekora sahip. İşyerine ilk girdiğimde, atmosfer huzurlu ve rahattı. Personel dostça ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve hizmetler tatmin ediciydi. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi. Fiyatlar da makuldi ve genel deneyimim olumlu oldu.

2023-09-24 Mehmet

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. Mekanik İş Yüklenicisi, ortamı ve dekoru güzeldi. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer çok hoştu. Personel çok yardımseverdi ve hizmet hızlıydı. Ürünlerin kalitesi yeterliydi ve tesisler temizdi. Fiyatlar da uygun ve genel deneyimim memnuniyet vericiydi.

2023-09-24 Fatma

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. Mekanik İş Yüklenicisi, güzel bir atmosfere sahip. İşyerine girişimde atmosfer oldukça hoştu. Personel yardımsever ve cana yakındı. Hizmetler kaliteliydi ve tesislerin olanakları iyiydi. Fiyatlar da makul ve genel deneyimim olumlu oldu.

2023-10-09 Ali

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. Mekanik İş Yüklenicisi'ni ziyaret ettim ve ambiyans ve dekor harikaydı. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer rahatlatıcıydı. Personel yardımcı olmaktan mutluluk duyuyor ve hizmet hızlıydı. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar makul ve genel olarak deneyimim çok olumlu oldu.

2023-10-14 Aysel

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. Mekanik İş Yüklenicisi'ni ziyaret ettim ve ortam ve dekor harikaydı. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer sıcak ve davetkar bir hava taşıyordu. Personel çok yardımsever ve nazikti. Hizmetler kaliteliydi ve tesislerin tüm olanakları mevcuttu. Fiyatlar da uygun ve genel deneyimim gerçekten memnuniyet vericiydi.

2023-10-19 Hasan

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. Mekanik İş Yüklenicisi'ni ziyaret ettim ve atmosfer ve dekor güzeldi. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer hoş bir şekilde aydınlatılmıştı. Personel samimiydi ve yardıma hazırdı. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve tesisler düzgün ve temizdi. Fiyatlar da makul ve genel deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi.

2023-10-24 Zeynep

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. Mekanik İş Yüklenicisi, hoş bir ambiyans ve dekor sunuyor. İşe ilk adım attığımda atmosfer sıcak ve davetkar görünüyordu. Personel yardımcı ve profesyoneldi. Hizmetlerin kalitesi iyiydi ve tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da uygun ve genel deneyimim çok olumluydu.

2023-10-29 Ahmet

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. Mekanik İş Yüklenicisi, hoş bir ortama sahip. İşyerine ilk adımımı attığımda atmosfer güzeldi. Personel yardımsever ve cana yakındı. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve hizmetler tatmin ediciydi. Tesislerin olanakları iyiydi ve fiyatlar da makuldi. Genel olarak deneyimim olumlu oldu.

2023-11-03 Şeyma

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. Mekanik İş Yüklenicisi'ni ziyaret ettim ve ortam ve dekor hoştu. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer sıcak ve rahattı. Personel yardımcı olduğu ve güleryüzlüydü. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da uygun ve genel deneyimim memnuniyet vericiydi.

2023-11-08 Osman

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. Mekanik İş Yüklenicisi, güzel bir atmosfere sahip. İşyerine ilk adımımı attığımda atmosfer sakin ve huzurlu görünüyordu. Personel dostça ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve hizmetler tatmin ediciydi. Tesisler ve olanaklar da iyi. Fiyatlar da uygun ve genel deneyimim olumlu oldu.

2023-11-13 Sibel

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. Mekanik İş Yüklenicisi, hoş bir ortama sahip. İşyerine girdiğimde atmosfer sıcak ve davetkar görünüyordu. Personel yardımcı ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve hizmetler tatmin ediciydi. Tesisler temiz ve düzenliydi ve fiyatlar makuldi. Genel deneyimim olumlu oldu.

2023-11-18 Merve

Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti. Mekanik İş Yüklenicisi'ni ziyaret ettim ve ambiyans ve dekor güzeldi. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer rahatlatıcıydı. Personel yardımcı ve cana yakındı. Hizmetler kaliteliydi ve tesisler düzenli ve temizdi. Fiyatlar da uygun ve genel deneyimim çok memnuniyet vericiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yaka Endüstri San. ve Tic Ltd. Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?