Dr. SELDA YILDIRIM yorumlar

Dr. SELDA YILDIRIM yakın Kartaltepe Mahallesi, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34145

  • Adres: Kartaltepe, Üçtepe Sokağı No:14, 34145 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 571 72 95
  • Web sitesi: drseldayildirim.com
  • Enlem, Boylam: 40.9890945, 28.8796204

Dr. SELDA YILDIRIM, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dr. SELDA YILDIRIM yorumlar

Selda hocamı kardeşi Seda hocam sayesinde tanıdım. İki yıldır leke tedavisi, botox ve mezoterapiler için kendisinden tedavi ve destek alıyorum. Sonuçlarından çok memnunum. Kendisi bir doktordan çok daha fazlası benim için. Her sorunuzu … Daha fazla

Dr selda hocamın ellerine sağlık 5 ay önce boynumdan ameliyat oldum ve boynumda büyük bir ameliyat izi oluştu ve bana boynuma yaptığı uygulama sayesinde 1 günde bile farkı gösterdi ameliyat izimin kabarıklığı azalmış durumda ileriki günlerde ki farkı iple çekiyorum teşekkür ederim sayenizde daha umutlu oluyorum yarınlara hocam

Selda hocama ocak ayında yüzümdeki kılcal damarların tedavisi için muayeneye geldim, hoca bana lazer tedavisi uygun gördü. Yaptığı tedaviyle çok hızlı bir şekilde kılcal damarlarımın görünümü iyileşti. Bana korumam için kremler tavsiye … Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Selda hocamı kardeşi Seda hocam sayesinde tanıdım. İki yıldır leke tedavisi, botox ve mezoterapiler için kendisinden tedavi ve destek alıyorum. Sonuçlarından çok memnunum. Kendisi bir doktordan çok daha fazlası benim için. Her sorunuzu yanıtlamak için vakit ayırır ve size her konuda destek olur.

2023-09-24 Ali

Dr selda hocamın ellerine sağlık 5 ay önce boynumdan ameliyat oldum ve boynumda büyük bir ameliyat izi oluştu ve bana boynuma yaptığı uygulama sayesinde 1 günde bile farkı gösterdi ameliyat izimin kabarıklığı azalmış durumda ileriki günlerde ki farkı iple çekiyorum teşekkür ederim sayenizde daha umutlu oluyorum yarınlara hocam

2023-09-24 Ayşenur

Selda hocama ocak ayında yüzümdeki kılcal damarların tedavisi için muayeneye geldim, hoca bana lazer tedavisi uygun gördü. Yaptığı tedaviyle çok hızlı bir şekilde kılcal damarlarımın görünümü iyileşti. Bana korumam için kremler tavsiye etti. Kendisi çok ilgili ve iyi bir doktor.

2023-10-09 Fatih

Selda Yıldırım her konuda detaylı ve anlaşılır şekilde bilgi verir. Uygulamalarında titizlikle çalışır ve sonuçlar gerçekten etkileyici. Kendisine güveniyorum ve her zaman tercih ediyorum.

2023-10-14 Deniz

Selda hocamın klinik deneyimi ve bilgisi gerçekten göz kamaştırıcı. Tedavi sürecim boyunca bana destek verdi ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Emre

Selda Yıldırım Dermatolog'da aldığım hizmetten çok memnunum. Çalışanlar oldukça profesyonel ve yardımsever. Tedavi sürecim boyunca harika bir destek aldım ve sonuçlar şaşırtıcıydı. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-24 Berkay

Selda hocamla bir süredir leke tedavisi üzerinde çalışıyoruz ve sonuçlardan çok memnunum. Kendisi oldukça profesyonel ve bilgili. Uygulamalardan sonra cildim bambaşka bir hal aldı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Ceren

Selda Doktor işini gerçekten profesyonel bir şekilde yapıyor. Her zaman bilgilendirici ve içten bir şekilde soruları yanıtlıyor. Başarılı sonuçlar elde ettim ve çok mutlu oldum.

2023-11-03 Gülay

Dr. Selda Yıldırım gerçekten mükemmel bir doktor. Tedavi sürecim boyunca her şeyi adım adım açıkladı ve her zaman bana destek oldu. Sonuç olarak, şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum ve cildimde önemli bir iyileşme gördüm.

2023-11-08 Can

Selda hocam, bilgisi ve tecrübesiyle ön plana çıkan bir dermatolog. Tedavi sürecim boyunca bana harika bir destek verdi ve sonuçlar mükemmel oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.

2023-11-13 Ebru

Selda Doktor alanında uzman ve tecrübeli bir doktor. Yüzümdeki kılcal damarlar için lazer tedavisi aldım ve sonuçlar harika oldu. Ayrıca, tedavi sürecim boyunca kendisi her zaman sorularımı sabırla yanıtladı.

2023-11-18 Hakan

Selda Yıldırım Dermatolog'da aldığım hizmetten çok memnunum. Profesyonel ekibi ve modern tesisleri sayesinde kendimi güvende hissettim. Tedavi sonuçları da mükemmeldi. Kesinlikle öneriyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dr. SELDA YILDIRIM?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?