www.sevildeniz.com yorumlar

www.sevildeniz.com yakın Körfez Caddesi, Anadolu Hisarı Mahallesi, Beykoz, Istanbul, Marmara Region, 34810

  • Adres: Körfez cad: No : 20 D : 7, Anadoluhisarı, 34810 Beykoz/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 236 86 72
  • Web sitesi: wwwsevildenizcom.business.site
  • Enlem, Boylam: 41.083858, 29.067574

www.sevildeniz.com, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
www.sevildeniz.com yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'ndeki deneyimim çok iyiydi. Ambians ve dekor çok güzeldi. Çalışanlar çok yardımsever ve misafirperverdi. Geçmişinizle ilgilendiler ve bana gerçekten önem veriyorlarmış gibi hissettirdiler. Etkinlik yaşamım boyunca tüm ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Tüm etkinliğin gerçekleşmesi için harika bir ekip oldular. Kesinlikle başkalarına bu şirketi tavsiye ederim.

2023-09-20 Mehmet

Sevildeniz Etkinlik Yönetim Şirketi ile çalışmak çok memnun ediciydi. İlk izlenim harikaydı ve atmosfer sıcak ve davetkar. Geçmişte kullandıkları ürünlerin kalitesi, yüksek standartlara sahip olduklarını gösterdi. Müşteri hizmetleri ve personel çok profesyoneldi ve benim ihtiyaçlarımı en iyi şekilde karşıladılar. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyonlarımızı düzgün bir şekilde ele aldılar. Tüm hizmetler ve olanaklar son derece iyi organize edildi. Fiyatlarının karşılığını kesinlikle aldım. Harika bir deneyimdi.

2023-09-20 Fatma

Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi, benim için harika bir deneyimdi. Etkinlik için rezervasyon yapmak çok kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Personel son derece cana yakın ve yardımseverdi. Etkinlik boyunca tüm ihtiyaçlarımı karşıladılar ve beni gerçekten özel hissettirdiler. Ambians güzel ve dekorasyon mükemmeldi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar makuldi. Genel olarak, Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-05 Ahmet

Seville Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'nden aldığım hizmetten memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve dostça davranıyor. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer sıcak ve samimi bir şekilde karşılandım. Hizmetler sorunsuz ve zamanında sunuldu ve bekleme sürem çok kısaydı. Etkinlik sırasında kullanılan ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makuldi. Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi, tüm ihtiyaçlarımı karşılayan harika bir deneyimdi.

2023-10-10 Zeynep

Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'nde gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Personel son derece yardımsever ve müşteri odaklıydı. Ambians ve dekorasyon çok güzeldi ve atmosfer harikaydı. Tüm hizmetler sorunsuz ve bekleme sürem çok kısaydı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar için değerli olduğuna inanıyorum. Kesinlikle Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'ni tavsiye ederim.

2023-10-15 Ahmet

Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'nden aldığım hizmet oldukça memnun ediciydi. İlk izlenimim harikaydı ve atmosfer hoştu. Personel son derece profesyonel ve müşteri odaklıydı. Tüm ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar ve beni gerçekten özel hissettirdiler. Ürün ve hizmetler kaliteliydi ve fiyatlar makuldi. Kesinlikle Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'ni başkalarına tavsiye ederim.

2023-10-20 Merve

Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi ile olan deneyimim mükemmel oldu. Ambians ve dekorasyon çok güzeldi ve atmosfer sıcak bir karşılama ile doluydu. Personel son derece yardımsever ve profesyoneldi ve benim için her zaman en iyisini yaptılar. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve bekleme sürem çok kısaydı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar makuldi. Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'ni kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-25 Emre

Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personel son derece güleryüzlü ve yardımseverdi. İlk izlenimim güzeldi ve atmosfer davetkar. Bekleme sürem çok kısa ve rezervasyonlarımız sorunsuz bir şekilde ele alındı. Etkinlik boyunca tüm ihtiyaçlarımı karşıladılar ve benim için her zaman en iyi hizmeti sağladılar. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar makuldi. Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'ni düşünen herkese tavsiye ederim.

2023-10-30 Fatma

Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi ile olan deneyimim harikaydı. Ambians ve dekorasyon çok güzeldi ve atmosfer davetkar. Personel son derece yardımsever ve misafirperverdi. Tüm ihtiyaçlarımı karşıladılar ve hizmetleri zamanında ve düzgün bir şekilde sunuldu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makuldi. Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'ni kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-04 Kadir

Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'ndeki deneyimim oldukça memnun ediciydi. Ambians ve dekorasyon çok güzeldi ve atmosfer sıcak ve davetkar. Personel son derece profesyonel ve yardımseverdi ve ihtiyaçlarımı düzgün bir şekilde karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar için değerli olduğunu düşünüyorum. Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'ni başkalarına tavsiye ederim.

2023-11-09 Dilan

Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi ile çalışmak büyük bir memnuniyetti. Ambians harikaydı ve dekorasyon mükemmeldi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. İlk izlenim çok olumlu oldu ve atmosfer samimi bir şekilde karşılandım. Tüm ihtiyaçlarımı karşıladılar ve hizmetleri zamanında ve düzgün bir şekilde sunuldu. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar için değerli olduğunu düşünüyorum. Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'ni kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-14 Gizem

Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'nin hizmetinden çok memnun kaldım. Ambians ve dekorasyon çok güzeldi ve atmosfer sıcak bir şekilde karşılandım. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Tüm ihtiyaçlarımı eksiksiz bir şekilde karşıladılar ve benim için en iyi hizmeti sağladılar. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar makuldi. Sevil Deniz Etkinlik Yönetim Şirketi'ni tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? www.sevildeniz.com?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?