Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş yorumlar

Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş yakın Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi, Velimeşe O. S. B., Velimeşe Mahallesi, Ergene, Tekirdağ, Marmara Region, 59880

  • Adres: Velimeşe, Velimeşe, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi, 224. Sk No 6/1, 59930 Ergene/Tekirdağ, Türkiye
  • Telefon: +90 282 684 70 00
  • Web sitesi: kurtoglualuminyum.com
  • Enlem, Boylam: 41.2197488, 27.8643097

Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş yorumlar

Büyük bir fabrika

Konusunda Uzman, Profesyonel bir firmadır. Sektörün öncü firmalarındandır. Alman G-U Marka Aksesuar ve Ürünleri Yetkili Satış Partneridir. Tavsiye ederim.

YILLARA DAYANAN TECRÜBESİYLE ESKİ BİR FİRMA, KESİNLİKLE KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYEN BÜYÜK BİR İŞLETME BÜYÜK BİR KURULUŞ, ÜRÜNÜNÜN MALZEMESİNİN HER ZAMAN ARKASINDA, KURTOĞLU DEMEK KALİTENİN ADRESİ DEMEK İYİ ÇALIŞMALAR KOLAY GELSİN.

2023-09-19 Ayşe

Büyük bir fabrika; Konusunda Uzman, Profesyonel bir firmadır. Sektörün öncü firmalarındandır. Alman G-U Marka Aksesuar ve Ürünleri Yetkili Satış Partneridir. Tavsiye ederim.

2023-09-19 Murat

YILLARA DAYANAN TECRÜBESİYLE ESKİ BİR FİRMA, KESİNLİKLE KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYEN BÜYÜK BİR İŞLETME BÜYÜK BİR KURULUŞ, ÜRÜNÜNÜN MALZEMESİNİN HER ZAMAN ARKASINDA, KURTOĞLU DEMEK KALİTENİN ADRESİ DEMEK İYİ ÇALIŞMALAR KOLAY GELSİN.

2023-09-19 Merve

Ürün kalitesinden ödün vermedikleri için kurtoğlu'nu öncelikle tercih ediyorum. Teşekkürler.

2023-10-04 Ahmet

Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş. metal son işlemcisi konusunda oldukça uzmandır ve sektördeki öncü firmalardandır. Ürünleri kalitelidir ve Alman G-U Marka Aksesuar ve Ürünleri Yetkili Satış Partneridir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Elif

Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş. Metal Son İşlemcisi'nin ürünleri kaliteli ve dayanıklıdır. Firma yıllardır sektörde deneyimli bir şekilde hizmet vermektedir. Her zaman güvenilir ve kaliteli ürünler sunmaktadırlar. Kesinlikle tercih edilmeli.

2023-10-14 Murat

Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş. Metal Son İşlemcisi'nin ürünleri benim için çok önemli. Uzun yıllardır kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım. İşçilikleri çok kaliteli ve dayanıklı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Ayşe

Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş. metal son işlemcisi firma olarak çok tecrübelidir. Yıllardır sektörde hizmet veren bir firma olmaları güven vermektedir. Ürünlerinin kalitesi ve dayanıklılığıyla sektörde öncü olan Kurtoğlu, tercih edilmesi gereken bir firmadır.

2023-10-24 Mehmet

Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş. Metal Son İşlemcisi'nin ürünleri oldukça kaliteli ve uzun ömürlüdür. Firma sektörde uzun yıllardır hizmet vermektedir ve profesyonel bir şekilde çalışmaktadır. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Fatma

Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş. Metal Son İşlemcisi, yüksek kaliteli ürünleri ile tanınan bir firmadır. Sektördeki tecrübesi ve profesyonel ekibi sayesinde her zaman güvenilir bir tercih olmuştur. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Mustafa

Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş. Metal Son İşlemcisi'nin ürünleri kaliteli ve dayanıklıdır. Firma müşteri memnuniyetine önem vermektedir ve her zaman kaliteli hizmet sunmaktadır. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Ayşe

Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş. Metal Son İşlemcisi'nin ürün ve hizmet kalitesi gerçekten mükemmeldir. Firma sektörde uzun yıllardır hizmet veren bir firmadır ve her zaman kaliteyi ön planda tutmaktadır. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Murat

Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş. Metal Son İşlemcisi'nin ürünleri kaliteli ve dayanıklıdır. Firma sektörde uzun yıllardır hizmet vermektedir ve müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kurtoğlu Bakır Kurşun San. A.Ş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?