Woop Woop Travel Turkey yorumlar

Woop Woop Travel Turkey yakın Viewpoint, 14, Milli Sokak, Göreme, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50180

  • Adres: Orta Mh, Belediye Cd. No.1 D:B, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 384 271 24 14
  • Web sitesi: woopwooptravelturkey.com
  • Enlem, Boylam: 38.6426988, 34.8291088

Woop Woop Travel Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Woop Woop Travel Turkey yorumlar

We did the Green Tour with our tour guide Aysal (Hazelnut????) and could not recommend it enough! Aysal is the most friendly, happy and knowledgeable tour guide. She made sure all members of the group had a great experience, she is a natural!! … Daha fazla

Despite an initial "misundertanding" around the price of our private green tour and some rushing at our first stop at Derinkuyu, Woop Woop Travels generally delivered on what was agreed. … Daha fazla

Our hôtel recommended this travel agency to discover the region. We did both the red tour and the green tour. We absolutely loved every bit of it, and loved Kapadokya. Mainly thanks to our great guide Aysel. She has a lot of knowledge about … Daha fazla

2023-09-23 Ayşe

Yeşil turu rehberimiz Aysal (Fındık????) ile yaptık ve kesinlikle önermekteyiz! Aysal en dostane, mutlu ve bilgili rehberdir. Grubun tüm üyelerinin harika bir deneyim yaşamasını sağladı, doğal bir yetenektir!!

2023-09-23 Mehmet

Otelimiz, bölgeyi keşfetmek için bu seyahat acentesini önerdi. Hem kırmızı turu hem de yeşil turu yaptık. Her bir dakikasını çok sevdik ve Kapadokya'ya bayıldık. Büyük ölçüde harika rehberimiz Aysel sayesinde. Onun hakkında çok fazla bilgiye sahip.

2023-10-08 Ali

Harikasınız!

2023-10-13 Hülya

Personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Gezinin başlangıcında rehber hızlı bir şekilde bize bilgi verdi ve sorularımıza cevap vermek için zaman ayırdı. Tur boyunca, bize alanla ilgili ilginç anekdotlar ve tarihi bilgiler aktardı.

2023-10-18 Ahmet

Seyahat acentesinin konumu merkezi ve ulaşımı kolaydı. Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Rezervasyon yapmak kolaydı ve bekleme süremiz çok kısaydı.

2023-10-23 Fatma

Seyahat acentesinin özel odaları ve dinlenme alanları vardı. Çok temizdi ve güzel bir atmosfere sahipti. Çalışanlar her zaman dostça ve misafirperverdi.

2023-10-28 Hasan

Fiyatlar oldukça uygun ve hizmetin kalitesine değer.

2023-11-02 Selin

Genel deneyimim çok olumluydu. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Tur sırasında bize iyi tavsiyelerde bulundular ve tüm sorularımıza yanıt verdiler. Turun düzeni ve içeriği mükemmeldi.

2023-11-12 Hakan

Tur boyunca yaptığımız aktivitelerin kalitesi çok iyiydi. Rehberler her aşamada ne yapacağımızı ve ne bekleyebileceğimizi açıkladılar. Tüm gezilerde yapılan şeylerin benzersiz ve ilginç olduğunu düşündüm.

2023-11-17 Esra

Genel olarak, Woop Woop Travel Turkey Seyahat Acentesi'nden çok memnun kaldım. Deneyimim harikaydı ve personel her zaman yardımsever ve profesyoneldi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Woop Woop Travel Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?