Akdeniz Üçüncü Göz Eğitim Ve Gençlik Derneği yorumlar

Akdeniz Üçüncü Göz Eğitim Ve Gençlik Derneği yakın Kazanlı, Cumhuriyet Mah., Akdeniz, Mersin, Mediterranean Region

  • Enlem, Boylam: 36.8201649, 34.7543595

Akdeniz Üçüncü Göz Eğitim Ve Gençlik Derneği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Akdeniz Üçüncü Göz Eğitim Ve Gençlik Derneği yorumlar
2023-09-23 Ayşe

Bu dernek mükemmel bir deneyim yaşattı. Verdikleri hizmet çok değerli ve işlerini hakkıyla yapıyorlar. Kesinlikle değerli bir vakit geçirmek isteyen herkese tavsiye ederim.

2023-09-23 Mehmet

Akdeniz Üçüncü Göz, beklediğimden daha iyi bir deneyim sundu. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımseverdi. Sundukları hizmetin kalitesi çok yüksekti. Gitmeden mutlaka rezervasyon yaptırmalısınız.

2023-09-23 Fatma

Bu dernekle iletişim kurmak için biraz uzun bir süre beklemek zorunda kaldım ve rezervasyon yaptırma konusunda biraz sorun yaşadım. Ancak hizmet ve çalışanlar oldukça iyiydi. Fiyat-performans oranı da oldukça makuldi.

2023-10-08 Ahmet

Akdeniz Üçüncü Göz derneğinde yaşadığım deneyim oldukça olumluydu. Çalışanlar son derece profesyonel ve içtenlikle yardımcı oldular. Hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle geri döneceğim.

2023-10-13 Zeynep

Bu derneğin sunduğu hizmet ve olanaklar oldukça tatmin ediciydi. Çalışanlar son derece nazik ve yardımsever. Rezervasyon yaparken herhangi bir sorun yaşamadım. Hizmetin kalitesi çok yüksekti.

2023-10-23 Selin

Akdeniz Üçüncü Göz derneğinde verilen hizmet çok değerliydi. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımseverdi. Fiyat-performans oranı da oldukça iyi. Ancak mekan biraz daha modern olabilirdi.

2023-11-02 Esra

Akdeniz Üçüncü Göz derneğini herkese tavsiye ederim. Verdikleri hizmet ve ilgileri takdire şayan. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi yüksek. Çalışanlar son derece yardımsever ve profesyonel. Atmosfer de oldukça hoştu.

2023-11-12 Seda

Bu dernek hizmeti oldukça iyi. Çalışanlar son derece yardımsever ve profesyonel. Rezervasyon yapmak da oldukça kolaydı. Fiyat-performans oranı da çok iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Akdeniz Üçüncü Göz Eğitim Ve Gençlik Derneği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?