Wine Point Şarap Evi

Wine Point Şarap Evi yakın Mutlukent Mah., Mutlukent Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06800

  • Adres: Mutlukent, Angora Blv. No:148, 06800 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 533 923 28 37
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 39.885853, 32.715764

Wine Point Şarap Evi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Wine Point Şarap Evi yorumlar

Çok geniş şarap çeşitliliği var. Tüm yerli şarap üreticilerinin ürünlerini bulabilirsiniz. Bir çok ithal şarap çeşitleri de bulunuyor. … Daha fazla

Ankara'da yaşıyor, şarap seviyor veee Wine Point 'i bilmiyor musunuz? Olamazzz... En yakın zamanda uğrayın, seçeneklerden en uygununu alın, keyifle.. ağız tadıyla yudumlayın. Bektaş bey size yardımcı olacaktır. İşletme sahibi Ahmet Bey ile de iki çift laf edin. Keyfiniz bol olsun ???? …

Tum butik ureticilerin saraplari var...Yerli ve yabanci saraplar icin en dogru adres...

2023-09-17 Sandra

Çok geniş şarap çeşitliliği var. Tüm yerli şarap üreticilerinin ürünlerini bulabilirsiniz. Bir çok ithal şarap çeşitleri de bulunuyor.

2023-09-17 John

Ankara'da yaşıyor, şarap seviyor veee Wine Point 'i bilmiyor musunuz? Olamazzz... En yakın zamanda uğrayın, seçeneklerden en uygununu alın, keyifle.. ağız tadıyla yudumlayın. Bektaş bey size yardımcı olacaktır. İşletme sahibi Ahmet Bey ile de iki çift laf edin. Keyfiniz bol olsun ????

2023-09-17 Ayşe

Tum butik ureticilerin saraplari var...Yerli ve yabanci saraplar icin en dogru adres...

2023-10-02 Mehmet

Wine Point'e yakın zamanda gidip alışveriş yaptım. Şarap seçenekleri ve çeşitliliği gerçekten çok iyi. Ayrıca çalışanlar da son derece yardımcı ve ilgililer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-07 Fatma

Wine Point Şarap Evi'ni tavsiye ederim. Çok memnun kaldım. Şarap çeşitleri gerçekten çok geniş, yerli ve yabancı her türlü seçeneği bulmak mümkün. Ayrıca çalışanlar da çok yardımcı ve profesyonel.

2023-10-12 Ali

Wine Point'teki şarap seçimi muazzam. Hem Türk hem de yabancı markaların geniş bir yelpazesini bulabilirsiniz. Ayrıca, personel son derece yardımsever ve bilgilidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Zeynep

Türkiye'nin en iyi şarap mağazalarından biri. Şarap çeşitliliği çok geniş ve kaliteli. Ayrıca, personel son derece profesyonel ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Murat

Wine Point Şarap Evi'nde çok güzel bir deneyim yaşadım. Şarap çeşitleri harika ve personel çok yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-27 Sibel

Wine Point Şarap Evi'ne ilk kez gittim ve çok memnun kaldım. Şarap çeşitliliği gerçekten şaşırtıcı ve çalışanlar çok arkadaş canlısı ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Mustafa

Wine Point Şarap Evi'nde her zaman harika bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim. Şarap seçimi mükemmel ve personel son derece yardımcı ve profesyonel. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-06 Gülay

Wine Point, Ankara'nın en iyi şarap mağazalarından biri. Şarap seçimi tartışmasız harika ve çalışanlar da son derece profesyonel ve bilgilidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Mert

Wine Point Şarap Evi'nden zevkle alışveriş yapıyorum. Şarap çeşitliliği çok geniş ve personel sürekli olarak müşterilere yardımcı oluyor. Harika bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Wine Point Şarap Evi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?