PİLOT GARAGE ANTAKYA OTO EKSPERTİZ yorumlar

PİLOT GARAGE ANTAKYA OTO EKSPERTİZ yakın E5 Karayolu Caddesi, Güzelburç, Antakya, Hatay Province, Mediterranean Region, 31001

  • Adres: Antakya İskenderun Yolu üzeri 5.km (Ford Ovali Karşısı) No:153, 31027 Antakya/Hatay, Türkiye
  • Telefon: +90 545 221 31 31
  • Web sitesi: antakyapilotgarage.com
  • Enlem, Boylam: 36.2552115, 36.178448

PİLOT GARAGE ANTAKYA OTO EKSPERTİZ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
PİLOT GARAGE ANTAKYA OTO EKSPERTİZ yorumlar

Pilot Garage Antakya öncelikle konum olarak sanayiye ve notere çok yakın.Firma çalışanları güleryüzlü ve misafirperverler ve sizinle çok ilgililer. Araca yapılan tüm işlemler çok şeffaf oturduğunuz yerden araca yapılan tüm işlemleri … Daha fazla

Geniş kadrolu teknik donanımı fazla olan kalite görünen bir expertiz tabi bizde yorumlara bakarak geldik memnun kaldık fiyat biraz yüksek geldi bize 650 yada 850 tl vermeniz gerekiyor.

İlgili ve işinin ehli güvenilirler. Biraz pahalı ama araç alıyorsunuz ve dünya kadar sermaye yatırdığınızı düşündüğünüzde kesinlikle değer. İçinizde kuşku kalmıyor ???????? …

2023-09-29 İlhan

Pilot Garage Antakya öncelikle konum olarak sanayiye ve notere çok yakın. Firma çalışanları güleryüzlü ve misafirperverler ve sizinle çok ilgililer. Araca yapılan tüm işlemler çok şeffaf oturduğunuz yerden araca yapılan tüm işlemleri takip ediyorsunuz. Çalışanların hepsi işinin ehli, uzman ve tecrübeliler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Gülcan

Gerçekten işlerini iyi yapan bir firma. İlgili ve işinin ehli güvenilirler. Biraz pahalı ama araç alıyorsunuz ve dünya kadar sermaye yatırdığınızı düşündüğünüzde kesinlikle değer. İçinizde kuşku kalmıyor.

2023-09-29 Hakan

Kesinlikle tavsiye edebileceğiniz bir araç muayene istasyonu. Çalışanlar çok yardımcı oluyorlar ve tüm sorunlarınızı çözüyorlar. Hızlı ve profesyonel bir hizmet alıyorsunuz.

2023-10-14 Ayşe

Çok memnun kaldım. Teknik donanımı yeterli ve çalışanlar çok ilgili. Hızlı ve güvenli bir hizmet aldım. Fiyatları da makul düzeyde. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-10-19 Mert

Firma işlerine gerçekten özen gösteriyor. Kaliteli ve profesyonel bir hizmet alıyorsunuz. Fiyatları biraz yüksek olsa da kesinlikle değer. Tavsiye ederim.

2023-10-24 Seda

Personeller çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Her adımda size gereken bilgileri veriyorlar ve işlemler çok şeffaf bir şekilde yürütülüyor. Fiyatları biraz yüksek olabilir ama kaliteli bir hizmet alıyorsunuz.

2023-10-29 Yılmaz

Firma çalışanları çok yardımcı ve profesyonel. İşlerini düzgün bir şekilde yapıyorlar. Sizi bilgilendiriyorlar ve her aşamada size yardımcı oluyorlar. Fiyatlar biraz yüksek ama değer.

2023-11-03 Deniz

Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir işletme. Her aşamada size yardımcı oluyorlar ve işlemler şeffaf bir şekilde gerçekleşiyor. Fiyatlar biraz yüksek olabilir ama kaliteli bir hizmet alıyorsunuz.

2023-11-08 Esra

Çalışanlar çok ilgili ve profesyonel. Size gereken tüm bilgileri veriyorlar ve işlem adımlarını anlatıyorlar. Fiyatlar biraz yüksek olabilir ama kaliteli bir hizmet alıyorsunuz.

2023-11-13 Berk

Firma gerçekten kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunuyor. Çalışanlar çok ilgili ve yardımcı oluyor. Fiyatları biraz yüksek olsa da değer.

2023-11-18 Tülay

Çalışanlar çok yardımcı ve profesyonel. İşlemler şeffaf bir şekilde gerçekleştiriliyor ve size gereken tüm bilgiler veriliyor. Fiyatlar biraz yüksek olabilir ama kaliteli bir hizmet alıyorsunuz.

2023-11-23 Metin

İlgili ve profesyonel bir firma. İşlerini düzgün bir şekilde yapıyorlar ve size gereken tüm bilgileri veriyorlar. Fiyatları biraz yüksek olsa da kaliteli bir hizmet alıyorsunuz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? PİLOT GARAGE ANTAKYA OTO EKSPERTİZ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?