Wilusa Seyahat Acentası yorumlar

Wilusa Seyahat Acentası yakın Yalı Caddesi, Kemalpaşa, Kemalpaşa Mahallesi, Çanakkale Merkez, Canakkale, Marmara Region, 17000

  • Adres: Kemalpaşa, Yalı Cd. 4/A, 17000 Çanakkale Merkez/Çanakkale, Türkiye
  • Telefon: +90 286 212 44 33
  • Web sitesi: wilusa.net
  • Enlem, Boylam: 40.1496627, 26.4015453

Wilusa Seyahat Acentası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Wilusa Seyahat Acentası yorumlar

Wlusa turla 08.08.2023 tarihinde Çanakkale şehitlik turuna katıldık ve memnun kaldık. Alan büyük olduğu için Tur ve rehbersiz gezmek zor gibi. Wilusa turuda bir hocamızın tavsiyesiyle interneten adreslerini bularak irtibata geçtik. Personel … Daha fazla

Öncelikle şunu belirteyim, Çanakkale gezilecek ve görülecek çok güzel bir yer. Şanlı tarihimizi öğrenmek ve görmek çok güzel bir duygu. Rehberimiz Neşet Öz beye o güzel anlatımından Dolayı çok teşekkür ederim. Yalnız rahatsız olduğum konu zamanın çok kısa olması.

Çanakkale kesinlikle rehbersiz gezilecek biryer değil,tarihimizi gerçek olarak öğrenmek boynumuzun borcudur; bu topraklari bize emanet eden dedelerimizin ruhlari ancak böyle şad olabilir. Tur hakkında ise şoförümüz Güleryüz ve işinin … Daha fazla

2023-09-20 Emre

Wlusa turla 08.08.2023 tarihinde Çanakkale şehitlik turuna katıldık ve memnun kaldık. Alan büyük olduğu için Tur ve rehbersiz gezmek zor gibi. Wilusa turuda bir hocamızın tavsiyesiyle interneten adreslerini bularak irtibata geçtik. Personel çok yardımcı oldular. Rehberimiz Neşet Öz beye o güzel anlatımından Dolayı çok teşekkür ederim.

2023-09-20 Kemal

Çanakkale kesinlikle rehbersiz gezilecek biryer değil,tarihimizi gerçek olarak öğrenmek boynumuzun borcudur; bu topraklari bize emanet eden dedelerimizin ruhlari ancak böyle şad olabilir. Tur hakkında ise şoförümüz Güleryüz ve işinin ehli rehberimizin bir anlatımına kathılmak isteyenlere mutlaka Wilusa'sı tavsiye olunur. Bilgi almak sağlamanız mümkündür her detayıyla ziade öğrenilir şayar Tura giderseniz yanınıza fotoğraf makinesi almayı unutmayın İsteyenlere sizi içtenlikle karşılayan Ve ilgisi ile her daim yüzünüzde çok güzel bir Tebessüm bırakan Sayın Manageri={ Andraminas } sehrine gezi düşünenlere Wilusa'yı herzaman… Daha fazla

2023-09-20 Fatma

Tur suresi hic de uzun gelmedi her konudaki bilgisinden dolayi rehberime sagol herkese yeni dönem turlarında beraber'' rica'' ettim- sevgiler

2023-10-05 Ali

Wilusa turunu arayarak detayli bilgi almak icin sorular yonelttim. Personel cok yardimci oldu ve sorularimi cevapladilar. Tura geldigimde hic bir sorunla karsilasmadim ve butun personel cok nazikti. Aktivitelere katilirken isler gercekten duzenliydi ve ben son derece memnun kaldim. Tavsiye ederim!

2023-10-10 Ceyda

Tur sirasinda bana yardimci olan tum personel icin tesekkurler. Konaklama tertemiz ve cok konforluydu. Rehberimiz son derece bilgiliydi ve hepimizi surekli bilgilendirdi. Tur boyunca hicbir sorunla karsilasmadim ve her konuda yardim aldik. Cok guzel bir deneyimdi.

2023-10-15 Mehmet

Wilusa turunu arkadaslarimdan duymustum ve cok memnun kaldim. Tum personel cok yardimciydi ve tatilim boyunca hicbir sorunla karsilasmadim. Rehberimiz Cemal bey cok bilgiliydi ve gezimizi ilgiyle anlatti. Konaklama da cok rahatti ve hersey duzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-20 Burcu

Tura katilirken hicbir sorun yasamadim ve butun personel cok yardimciydi. Rehberimiz cok bilgiliydi ve gezimiz boyunca herseyi acikladi. Konaklama da cok guzeldi ve hersey tertemizdi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-25 Abdullah

Wilusa turuna katildim ve cok memnun kaldim. Baslangictan itibaren butun personel cok yardimci oldu ve her konuda destek aldik. Rehberimiz bilgili ve ilgiliydi ve tum sorularimizi cevapladı. Konaklama da cok iyiydi ve hersey duzenliydi. Tur boyunca hicbir sorunla karsilasmadim. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-30 Ayşe

Personel çok yardımcı oldu ve tur boyunca hersey düzgün gitti. Tulum son derece iyi bir rehberi, tatilinizi daha da özel yapar. Turun değeri için aldığınız hizmeti kesinlikle hak ediyor!

2023-11-04 Mustafa

Personel çok yardımcı oldu ve sorunlarımızı çözdü. Tatilimiz boyunca herşey istediğimiz gibi gitti ve hiçbir sorun yaşamadık. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-09 Merve

Wilusa turu için rezervasyon yapmak çok kolaydı ve personel istediğim zaman yardımcı oldu. Tur başladığında herşey planlandığı gibi gitti ve rehberimiz son derece bilgiliydi. Herşey için teşekkürler!

2023-11-14 Ahmet

Wilusa turuna katıldım ve çok memnun kaldım. Tüm personel yardımcı oldu ve seyahatim boyunca herhangi bir sorun yaşamadım. Çok profesyonel bir deneyimdi. Tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Wilusa Seyahat Acentası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?