Tuborg-barış Tekel Bayi yorumlar

Tuborg-barış Tekel Bayi yakın Devran Döner, Atatürk Bulvarı, Kültür, Kültür Mahallesi, Muş Merkez, Muş, Eastern Anatolia Region, 49001

  • Adres: Kültür, Atatürk Blv., 49120 Muş Merkez/Muş, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.7410757, 41.4968031

Tuborg-barış Tekel Bayi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tuborg-barış Tekel Bayi yorumlar
2023-09-26 Kadir

Tuborg-Barış Tekel Bayi İçki Dükkanı'nda geçen hafta birkaç arkadaşımla buluştuk ve keyifli bir akşam geçirdik. İç mekanın dekoru oldukça şık ve moderndi. Çalışanlar son derece yardımcıydı ve içkilerin servisi hızlı bir şekilde yapıldı. Fiyatlar da makuldu ve geniş bir içki seçeneği vardı. Genel olarak çok memnun kaldık ve bir sonraki buluşmamızda tekrar burayı tercih edeceğiz.

2023-09-26 Ayşe

Tuborg-Barış Tekel Bayi İçki Dükkanı'nın atmosferi oldukça sıcak ve samimi. İç mekanın dekorasyonu da oldukça hoşuma gitti. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı hizmet sunuyorlar. İçki fiyatları biraz pahalı olsa da kaliteyi hissettiriyor ve buna değiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Fatma

Tuborg-Barış Tekel Bayi İçki Dükkanı'na birkaç kez gittim ve her seferinde çok güzel vakit geçirdim. İç mekanın dekorasyonu harika ve şık. Çalışanlar cana yakın ve hızlı hizmet sunuyorlar. İçki seçenekleri oldukça geniş ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Ali

Tuborg-Barış Tekel Bayi İçki Dükkanı'nın atmosferi çok hoş. Dekorasyonu da oldukça şık ve modern. Çalışanlar cana yakın ve hızlı hizmet veriyorlar. İçki fiyatları biraz pahalı olsa da kalitesiyle dengeliyor. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-21 Emine

Tuborg-Barış Tekel Bayi İçki Dükkanı'nda geçen hafta bir doğum günü kutlaması yaptık ve herkes çok eğlendi. İç mekanın dekorasyonu çok güzel ve atmosfer çok hoş. Çalışanlar profesyonel ve iyi bir hizmet sunuyorlar. İçkiler de kaliteli. Fiyatlar biraz pahalı olsa da değer.

2023-10-31 Gülay

Tuborg-Barış Tekel Bayi İçki Dükkanı'nda geçen hafta bir arkadaşımın doğum gününü kutladık ve çok güzel vakit geçirdik. İç mekan şık ve modern bir dekorasyona sahip. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı hizmet sunuyorlar. İçki fiyatları biraz yüksek olsa da kalitesiyle dengeliyor. Tavsiye ederim.

2023-11-05 Okan

Tuborg-Barış Tekel Bayi İçki Dükkanı'nda geçen hafta bir arkadaşımla buluştuk ve güzel vakit geçirdik. İç mekanın dekorasyonu oldukça şık. Çalışanlar ilgili ve yardımsever. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli içkiler sunuyorlar. Memnun kaldım.

2023-11-15 Kamuran

Tuborg-Barış Tekel Bayi İçki Dükkanı'na geçen hafta bir arkadaşımla gittim ve çok iyi vakit geçirdik. İç mekanın dekorasyonu şık ve modern. Çalışanlar yardımcı ve ilgili. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli içkiler sunuyorlar. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tuborg-barış Tekel Bayi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?