Vodafone-enes İletişim yorumlar

Vodafone-enes İletişim yakın Meydanbaşı Mahallesi, Malatya, Battalgazi, Malatya, Eastern Anatolia Region, 44210

  • Adres: Alacakapı, Osman Ateş Cd., 44210 Battalgazi/Malatya, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.4241064, 38.3654338

Vodafone-enes İletişim, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Vodafone-enes İletişim yorumlar
2023-09-18 Ayşe

Vodafone-enes İletişim Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı mükemmel bir hizmet sunuyor. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Personel çok yardımcı ve ilgili. Ürün ve hizmet kalitesi harika. Dekor ve ambiyans da çok güzel. Kesinlikle para değerinde bir deneyim yaşadım. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Müşteri hizmetleri çok profesyonel ve personel çok cana yakın. Genel deneyimim harika.

2023-09-18 Mehmet

Çok şık bir mekan. Personel çok ilgili. Ürün ve hizmet kalitesi iyi. Fiyatlar biraz pahalı ama beklemeye değer. Rezervasyon yapmak gerekiyor çünkü mekan genellikle dolu oluyor. Bekleme süresi orta seviyede. Müşteri hizmetleri iyi ama bazen çok yoğunlar. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-08 Tuğba

Vodafone-enes İletişim Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı'na gittiğimde çok memnun kaldım. İlk izlenimim harikaydı, personel çok ilgili ve yardımcı. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel. Dekor ve ambiyans da çok güzel. Fiyatlar biraz yüksek ama kesinlikle para değerinde. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Müşteri hizmetleri çok profesyonel ve personel çok arkadaş canlısı. Genel deneyimim harika.

2023-10-13 Ali

Personel ilgili ve yardımcı. Ürün ve hizmet kalitesi iyi. Ambiyans ve dekor hoş. Fiyatlar makul. Bekleme süresi orta seviyede ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Müşteri hizmetleri iyi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-23 Furkan

Güzel bir mekan. Personel yardımcı ve ilgili. Ürün ve hizmet kalitesi iyi. Ambiyans ve dekor güzel. Fiyatlar biraz yüksek ama beklemeye değer. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Müşteri hizmetleri iyiydi. Genel olarak memnunum.

2023-11-02 Cem

Bu yer hoş bir deneyimdi. İlk izlenimim olumlu oldu, personel çok yardımcı ve ilgili. Ürün ve hizmet kalitesi iyiydi. Dekor ve ambiyans hoş. Fiyatlar biraz yüksek ama beklemeye değer. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapılabiliyor. Müşteri hizmetleri iyiydi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-22 Damla

Bu yer güzeldi. İlk izlenim olumlu oldu, personel çok yardımcı ve ilgili. Ürün ve hizmet kalitesi harikaydı. Dekor ve ambiyans da güzeldi. Kesinlikle para değerinde bir deneyim yaşadım. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapabiliyordum. Müşteri hizmetleri çok profesyonel ve personel çok cana yakındı. Genel deneyimim harikaydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Vodafone-enes İletişim?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?